$INeed$
Well-Known Member
Да, да, така е. Кажи му Европа и гледай повръщни. Само "ласки" се леят.ХейтЪТ е в главата ти, както на оня другия, дето се оплаква на другарката да му трие изцепките.
Нямам трити постове, пак си в грешка. Просто логичното за бизнеса е да подкрепи подобна стъпка.
И нека почнем с малко предистория, защото това липсва тук. Първо, допускането на мигранти е част от плана на Европа по две причини още преди време. Първо, състаряващото население, което в един момент ще висне на социалната система, ако вече не е, за което се решава, че ще има работещи от други краища на света. И второ - мързеливите нации, на които не им се работи, поне младата част, намирайки повече смисъл да са социално слаби, което е за сметка на работещите и данъчната им тежест. До тук добре с плана, докато в един момента той не започва да работи по начина, по който се е планирал. В един момента местното население започва да развива една нетърпимост, на уж представяния пред света толеранс и интеграционен модел, с което всяка следваща партия, особено сега преди евро изборите, с настройка към отърваването си от мигрантите започва да трупа повече % (в любимата ни Австрия, мисля че беше 25%). Нормално до тук. Следва какво и как да решат всички да ползват това.
И вече идва момента на сделката, която нашите калъфи са решили, че е изгодна. И какво точно не казват на народа си, Става дума за нашите глупаци в парламента и по-специално за тъпаците ни в дипломацията, които са пълна кондомова грешка. Тук се предполага и се говори за едни 2000 или 6000 маймуняци, които искат да завърнат. Такива субекти нямащи общо с държавата ни, някой от я са преминали с кратък престой, други само са се прекачили по летищата, но е това ще е реалност когато се случи. До тогава, а и след и ако се случи, ще следват редица от нетолеранс, нетърпимост и може би протести. Това, че едни глупаци са решили, че това е оферта, то тук народа ще реши друго и пак ще останем в положение, че сме с Шенген, а маймуняк е на друго място. Тук не може да си социален паразит, защото българина има навика да реагира, когато го прецакват.
След като тези бамбукови кучала останат тук, започнат да правят техните си мизерии и привички, тогава вече можем да обявим сделката за куца. До тогава са само размисли. Такива размисли, които са основани на негативното предвиждане. Далече съм от мисълта, че не съществува като вариант, но и съм много по-близо до тази, че като се случи е редно да сложим вече извод. Не знам колко от вас са се разхождали по Лъвов мост когато имаше само маймуняк....сега е чисто....това е сценария, които смятам, че е по-вероятен. Вече е бил факт. Колкото до това дали ще ни дават задна в преговорите за пълен Шенген, докато глобално не се реши....то това е изцяло пак до нашите издънки тук....да стискат здраво задните си дворове....