$INeed$
Well-Known Member
Не съм злобен, разбира се. Животът ми е прекалено ок, за да злобея. Просто не ме кефят разсъждения ви, и изливащия се хейт, които наливате на едните, и давате другите (на които не съм фен голям) за пример.Че кой твърди, че е интелигенция, бре?
Тва по-горе си е било изпросено. Ако трябва да сме обективни, такива изцепки от моя страна предизвиквате само вие двамата, защото не можете да водите дебат. Ей го и боклука горе. Не може да общува човешки - да обори с аргументи мнението на опонента. Той влиза в темите само за избиване на комплекси и го прави като обижда.
Ти си същия трол, но не чак толкова злобен.
Същото важи и за периодите, през които сме преминали. И пак ми е странно как едните виждаме едно, другите - друго. Но всичко това обяснява разделението между нас и кой на къде дърпа чергата. Всеки е прав за себе си и вижда само едното "светло" бъдеще. От там идва и самата му вътрешна настройка.
И вътрешно ми е тегаво, защото буксуването идва от криворазбраната цивилизация или свят, в който живота по един или друг начин ви е накарал да виждате. Същото важи и за нас, погледнато през вашите очи.