Честит ни Шенген

Кат гледам на румънците не им е отлено много време да вдигнат дълга с 20%, с подобни дефиците кат наще. Ма щом казваш 100г. ша ти са доверим. Теб борда ясно, че не те притеснява, все пак спестяванията са ти в Евро.

Ко да им гледаме? Трябвали им теглили.. отскачат след ковидято, при нас такива скокове няма. С Румъния може да се гледаме, с Дания не.

Тва за спестяванията ми предположение ли е или имаш сигурни данни?

Превалутирай още сега като та е шубе, ако е голяма сумата ще договориш хубав курс, разликата така или иначе ше я изяде инфлацията докато чакаш да падне борда.

Ко да им гледаме? Трябвали им теглили.. отскачат след ковидято, при нас такива скокове няма. С Румъния може да се гледаме, с Дания не.

Тва за спестяванията ми предположение ли е или имаш сигурни данни?

Превалутирай още сега като та е шубе, ако е голяма сумата ще договориш хубав курс, разликата така или иначе ше я изяде инфлацията докато чакаш да падне борда.
Още 2019г. са с 4% дефицит, по-скоро теглили, щото много арчили.

Предполагам, че е в евро, все пак беше споделил че живееш и работиш в Дойчланд юбер аллес.

Още 2019г. са с 4% дефицит, по-скоро теглили, щото много арчили.

Предполагам, че е в евро, все пак беше споделил че живееш и работиш в Дойчланд юбер аллес.

Колко е средния им дефицит през последните 20 години, че така та уплашиха тия 4%?

Дойчланд юбер аллес може би е за тебе, като гледам как напираш юрото да те пази от въображаеми финансови катаклизми. При мен.. така се наложи.

Не предполагай.

Горе