Нещата са много прости. Дедо Иван иска да си циментира газовия монопол с Южен Поток. Тъй или иначе газ от запад няма как някой да ни пусне. Само от изток може. Чичо Сам обаче го е яд, че ако стане Южен Поток вече няма да искаме американски фирми да дупчат плодородните ни земи и да ги превърнат в пустиня заради, няколко литра шистов газ. Затова пуснаха в ход тежката дипломация чрез сенаторите и васалните си държави в Европейския съюз. И в двата случая сме преебани, но при Южен поток е по-малко, отколкото при американската алтернатива. Едно е да си преебан финансово, а друго физически. Разбира се, по стара българска традиция, политиците ни проявиха максимална безхарактерност и не посмяха да защитят нашите интереси.
Ти или не разбираш какво ти пиша или не искаш да разбереш?!Що за глупости пишеш само ти си ги знаеш. Как ще има УС посредници, като всичко е владения на големите ЕС фирми с цяло гравитационо поле от малки до големи доставици.
Това, че някой пишел ще внасяш LNG от Япония е нелепо и не знам, коя глава го разжда. А иначе Тунис има сериозни залежи. Но ЕС работи за диверсификация на енергията си, а не за ембарго на руски газ мисля че правиш разлика!
Умно е момчето,но не можеш да му промениш мнението.Ако му покажеш една бяла риза,ще ти изкара от 101 реки вода,че е черна,но видиш ли,Путин я минал с белина.Ти или не разбираш какво ти пиша или не искаш да разбереш?!
В управителния съвет на украинската газова фирма не влезе ли преди месец синът на екс-вицепрезидента на САЩ Джо Байдън?
А от м.януари т.г., член на същият този упр.съвет е и бившият президент на Полша Александър Квашневски.
Искаш да кажеш това е случайност или пък са там от демократични подбуди -
горят от желание да помогнат на Украйна и ЕС?
Умно е момчето,но не можеш да му промениш мнението.Ако му покажеш една бяла риза,ще ти изкара от 101 реки вода,че е черна,но видиш ли,Путин я минал с белина.
Ти или не разбираш какво ти пиша или не искаш да разбереш?!
В управителния съвет на украинската газова фирма не влезе ли преди месец синът на екс-вицепрезидента на САЩ Джо Байдън?
А от м.януари т.г., член на същият този упр.съвет е и бившият президент на Полша Александър Квашневски.
Искаш да кажеш това е случайност или пък са там от демократични подбуди -
горят от желание да помогнат на Украйна и ЕС?
И на страните от ЕС ще им е по-скъпо. А във фирмите - доставчици със сигурност ще има по някое американско отроче
Това на бялото-бяло ли е или на черното-бяло?...Ако ми покажеш бяля риза директно от тексителният завод - ще ти кажа, че е бяла риза от текситилният завод. Ако ми покажеш бяла изпрана кирлива риза познай какво ще ти кажа ...
А иначе Брада пише за ЕС и му говоря за ЕС, това че има в Украйна е така но тя не е в ЕС!
Аз още вчера казах, че подлогите на кремъл не знаят какво става в БГ и че БСП-то е в разнобой сега.Това на бялото-бяло ли е или на черното-бяло?...
http://news.ibox.bg/news/id_600341648
А правилата къде ги, за да ги прочетем всички?Аз още вчера казах, че подлогите на кремъл не знаят какво става в БГ и че БСП-то е в разнобой сега.
За другото съм си казал мнението ЮП трябва да е по европравилата, а ЕК ни наложи мониторинг и процедура за санкции преди да дойдат от Хамерика. А иначе вестника какво да пише? Ще пише много ясно, че те са онеправданите. Аз съм ок ЮП по правилата, не виждам това че ЕС иска нещата да са по правилата и да го налага това, та не виждам това да е проблем за която и да членка или нова членка на ЕС!
Потърси в нета, стига си гледал какво става в Украйна и какво вика Путин.А правилата къде ги, за да ги прочетем всички?
Ясни ли са или ще ги мислят в движение, след като първо принудително спрат строителството?
Това с европравилата е пълна бутафория и както винаги всичко е според зависи.
Ок, ти си ЗА ЮП по правилата, но дай ги конкретно тези правила да ги изкоментираме.
Ладите нещо не се харчат - прясна новина от 2-3 дена.
http://www.infostock.bg/infostock/control/world/news/55828-proizovditelyat-na-ruskata-lada-sakrashtava-13-000-rabotnitsi
Произовдителят на руската Lada съкращава 13 000 работници
Програмата за обновяване на моделите през 2013 г. е била силно съкратена, заради спада в търсенето на автомобили Lada. За една година продажбите на марката в Русия са намалели с 15,1 на сто до 456 309 броя, което е с 12.1 на сто по-малко спрямо 2012 година. През първото тримесечие на 2014 г. продажбите на АвтоВАЗ в Русия са намалели с 14,7 на сто до 91 603 броя на модела Lada, а от износа спадът е 21.2 на сто до 99 268 броя.
Миналата година АвтоВАЗ отчете загуба от 7,9 млрд. рубли, докато за предходната 2012 г. беше на печалба. В момента 25 процента от руския автомобилен концерн е собственост на френския производител на Renault, а според договора за придобиване алиансът Renault-Nissan трябва да изкупи тази година контролния пакет акции.
Купувайте си Лада докато ги правят още :lol:
Проекта от догодина е Лада Логан,предполагам аналог на Дачия Логан,а Рено са на печалба именно заради Дачия,така че не ги мисли Пежо-Ситроен имат почти милиард евро загуба само от началото на 2014 до сега
НАТО започнала война срещу Русия. Изстреляли по две ракети.
Срещат се по средата и руската ракета казва на ракетата на НАТО:
- Айде да ходим в кръчмата, дарлинг - да ударим по една водка?
- Не мога, бързам за работа – отвърнала натовската ракета.
След много препирни двете ракети отишли в кръчмата и ударили по 6 водки.
Руската ракета прегърнала натовската и казала:
- Охоооо, ти май се напи. Я да те водя у вас...