Истината е, че нищо не помага. Консултирах се с адвокат, който ми каза, че е по-добре да не водя дело, защото нямам свидетели. За съжаление не успях да убедя потърпевшата жена на домоуправителя да ми свидетелства, тъй като не искала да се забърква. Адвокатът ми обясни, че въпросното лице може да подаде жалба срещу мен за тормоз... Общо взето в тази държава има супер ненормални закони и идиотите си правят каквото искат. Не се учудвам, след като виждам какво се случва на хоризонта, но няма как... Това е тъжната и жалка истина!
Какво? Чак дотам ли стигнахме? Кучкарят да се оплаква от тебе, че му правиш забележки. Пита ли го този адвокат гледа ли куче? Делото изглежда лесно за спечелване в съда след като има решение на Касационния съд. Но щом нямаш и един свидетел удряш на камък. Защото кучкарят ще си осигури лесно няколко стотин свидетеля от Четири лапи и всякакви градинки на София да кажат, че са преспали у него, кучето е много мило и сладко и въобще не лае, без изобщо да са стъпвали там.