Аз мисля да се пробвам на този ипотпал, ама мисля да не си давам зор на първо четене. Какво точно ще правя и как ще го правя ще реша след 2 седмици, когато постихне малко първоначалната еуфория Всеки, който се чувства по-красив и по-умен от мен, може спокойно да ме линкне... все пак сте нещо повече от мен и трябва да помогнете на по-низшите същества
стига с тези оправдания за време, време винаги има ... 10 минути на ден стигат
30 часа = 3 бона. Как мислиш? Да не говорим, че за човек, който се замава със сео е много полезно да следи какво става и да прави експерименти за зараждаща се и конкурентна ниша в последствие. Например, едно от наблюденията беше, че в началото всички индексирани сайтове не им се показваше кеша. Пък ти си прави изводите. Идеално е времето да се тестват кирилските домейни и още много. Както казах на конференцията 90% от времето на оптимизатора отиват за анализи.я да сметнем: 10минути * 30 дни * 6 месеца = 30 часа
за тая простотия ... не мерси
30 часа = 3 бона. Как мислиш? Да не говорим, че за човек, който се замава със сео е много полезно да следи какво става и да прави експерименти за зараждаща се и конкурентна ниша в последствие. Например, едно от наблюденията беше, че в началото всички индексирани сайтове не им се показваше кеша. Пък ти си прави изводите. Идеално е времето да се тестват кирилските домейни и още много. Както казах на конференцията 90% от времето на оптимизатора отиват за анализи.
и със 100 часа ТИ точно едва ли ще спечелиш състезание ... печели се с линкове, а не с време ...С 30 часа такова състезание и при тази конкуренция не се печели. Ако се играе пък отборно, време за организация отива. За експериментите няма спор, но 10мин на ден за какъв анализ говорим ...
Малко се изсилих одеве с това определение, за което сори. Просто се издразних, че някои хора пишат без да мислят преди това.
и със 100 часа ТИ точно едва ли ще спечелиш състезание ... печели се с линкове, а не с време ...
а откъде идват?добре че ме светна ... а линковете да не падат от небето разбирач