а откъде идват?
Сядаш и чакаш 100 часа и получаваш линкове?
Много си зле братле, купуването на линкове отнема 2-3 часа за цялото състезание, да пишеш по скайп или мейл на познатите ти със сайтове - по 2 минути на човек - 10 човека - 20 минути, да си сложа линкове в моите сайтове също толкова и още 4-5 часа в писане на съдържание и 4-5 часа в проверка на конкуренцията и ето ти нужното, но ако си от бавните и си малко по-специален, разбирай бавен може да ти трябва и мнооооого повече време
Нали си чувал за късмета на начинаещия комарджия ?Аха и то доста сериозна.Реших и аз да пробвам.Смешното е че никога не съм чел за сеото.Но все пак ще опитам
Блогчето е Ипотпал
партньорство с теб ли??Много отворен го раздаваш от началото на състезанието, ако това по-горе ти е тактиката за печелене на състезание само разочарование те чака.
А мен изобщо не ме мисли, аз си имам кой да ми дава оценка на свършената работа. Понатрупай опит пък може и да разбереш какво съм имал предвид. :wink:
И между другото въздържай се да даваш определения кой зле кой добре, така партньорства не се печелят.
Не, но си правя душевен оргазъмабе админите да не дават бонус точки за всяко заяждане :lol:
-----------------------------------------------------------абее
често се чудя що се дървят хората щото ми е гадно, че и аз съм се дърлил ено време, ама пък в моменти като тия се сещам, просто е забавно хаха
все пак някакъв вид особен entertainment си е
айде лека на всички
значи аз си излагам мнението и не искам никой да обременявам с него, то си е мое мнение и така виждам аз нещата и много мрая някой да ми каже - не си прав ... не е така, без да ми каже, защо не е така ... само тогава споря. Имам доста добри впечатления от някой хора от форума и с тях не бих тръгнал да споря за глупости, ти си един от тези хора ....абее
често се чудя що се дървят хората щото ми е гадно, че и аз съм се дърлил ено време, ама пък в моменти като тия се сещам, просто е забавно хаха
все пак някакъв вид особен entertainment си е
айде лека на всички
Ти гледай по-нататък как ще загрубеят нещата като се поизнерви народа с тоя ипотпал.
Кой с кого и срещу кого и как тепърва предстои сеира
Голям сериал се е задал 180 дни и нощи.
е, ето първия отбор, сериозна конкуренция и повод за притеснение за всички участници.
После ще разделите ли парите :wink:
-----------------------------------------------------------------------аз историите ги измислям, като истината вътре е 20 процента
кво ти дреме
пренаписвай съдържание от други ипотпали хахаха
ама ако не ти е тръпка не се занимаваш де
айде да си видя личното съобщение от кой е и да си лягам
това е страхотна идея, ако аз спечеля, което много ме съмнява ... 1000 лева за благотворителност и с останалите пари - 1000 бири + някакво мезе и на една поляна на Витоша - всички от тук и Webmaster-a са добре дошли3000 лева ~ 3000 бири приблизително достъчно за да може форума да направи едно голямо пиене на бира едва ли ще доидат повече от 300 души така че ще има достатъчно за всички