nikolai.mt
Well-Known Member
Бандито се ядоса, започна да използва и думи като "педераст"
Ама аз я използвам с уважение.Бандито се ядоса, започна да използва и думи като "педераст"
На косъм е работата, Кацаров.Да не вземеш да си спретнеш една оргия с форума, ей
Кажете за БФС-то, де! Anybody??
Аз мисля, че няма значение кой ще бъде. Ако си гледал филмчето на бтв репортерите, там коментаторите ясно заявиха, че БФС няма интерес да се променя статуквото. Дали пък няма да сложат Лечков?Чекаме баце. Ще бавят новия избор и така. Аз се надявам Любо Пенев и Наско Сираков да поемат БФС-то, но ще видим ББ какво ще каже. Зализания ще драпа да е негов човек, че после няма да има полиграфи. Та, така горе долу са нещата.
Сега ме караш да си мисля, че освен с 20 години над чертата си и с някакви бонус 50-100кг над нея.Леле-мале! Ако знаех, че си толкова раним, нямаше да отправям препоръка/ съвсем добронамерен съвет. Ти си крехка душица, като всеки комплексар.
Никога, НИКОГА не съм споделяла какви мъже харесвам, а още по-малко съм търсила такива тук. Посочих ти нормалното мъжко поведение, но ти очевидно не държиш да бъдеш мъж. Няма проблем, аз съм гей-френдли. Продължавай да си дърдориш, пък и да лъжеш като най-обикновен педераст.
Хубав ден и на теб.
Оффф, ама ти наистина си вярваш??? Е, все някой трябва да го прави... Не се пъни да ме рисуваш с бедния си набор от изразни средства и пълната липса на капацитет за въпросната дейност. Да се хванеш за възрастта (предполагаема при това) и за теглото на опонента като единствен контрааргумент, е доказателство за пълна интелектуална импотентност, компенсирана от гигантска доза злоба. Впрочем, и злобата е женска черта.Сега ме караш да си мисля, че освен с 20 години над чертата си и с някакви бонус 50-100кг над нея.
Както вече казах не съм дошъл тук да отгатвам кой какъв е по аватара им, има достатъчно такива ФБ апове, ти очевидно си един от тях, с подобен процент успеваемост дори. Предлагам ти да си направиш услуга и да последваш накъде те сочат зодиалкалните знаци( подсказка - БГ мама), и да спреш да се луташ в света на порасналите, защото както има добронамерени хора като мен, на които не си им интересна, така и има хора, които с удоволствие ще се възползват от човек с IQ под 20...
С риск да ми кажеш как не те познавам... щеше да е хубаво, ако беше истина, но като маркетолог много често ми се налага да продавам неща на хората, особено жените, с най-нисък общ знаменател, и като те слушам имам чувството, че са ви правили по шаблон. Мога да ти копи-пейстна някой и друг техен скрипт ако искаш, че от 2 седмици само се повтаряш.
Направо ги закова! Пускай тото.Май уцелих килограмите, а?
Каква е наградата ако съм в близост до +/- 5кг.?
Не е не-мъжествено, ако не дърдорят прекалено много докато попълват фиша.Истинските мъже пускат ли тото?
Направи ако искаш един списък да почва народа да отмята.
Ама вече енти пост не се усещаш че на нея ти си й аудиторията и те размята как си иска....
Що? Колко ти е товароносимостта???Аз бих я заварил, само да не е наистина много кила