От: Ядете ли храна от вчера?
Преди време случайно попаднах във форума и прочетох интересни мисли и мнения за потребителите.Не че съм голям предприемач, мазач, подмазвач, шпакловчик ......
Доста интересни неща понаучих и прочетох от този форум, неща неизвестни за мене, а и ми запълват свободното ми време. Навремето като бях в съюза влизаме с моите приятели в една дискотека.Ние се бяхме изтупали с маратонки Ромика"-/ малките едвали знаят за тях/
Най- доброто тогава на българския пазар с дънки Far West ot corecoma .Естетсвено, че всичките хубави моми дойдоха принас и местните ни гледаха накриво.Повеселихме се ,но без алкохол пихме само берьозки/някакво си безалкохолно/.Стана ни скучно и тръгнахме да търсиме нещо за пиене.Случайно попаднахме на една открита дискотека.Рекохме си там сигурно има алкохол и влязохме.Направихме кръг настадиона и си излязохме ,макар да бяхме платили вход.Всички танцуващи бяха от 40-60 години.Мисля ,че танцуваха валс.Естетсвено излязохме си.После разбрах ,че дискотеките им били по възрасти. Кому 20, Кому 30, кому40 .....Хората са си го решили.За всяка възраст дискотека.
Та и тук във форума разни лапета нямащи сефтета дават мнения за семейния живот и манджата.Все едно е влязал в Кому 50 и са му пуснали Шансон на Жилбер Беко.Естествено форума не бива да се разграничава по възрасти ,но по някои теми задължително, за да не спамят.И затова не искам да споря излишно с тях.Защото днешното поколение е по начетено от нашето ,но и по тъпо от нашето!Доста упреци и обиди прочетох в мое лице.Държах на добрия тон само слапето нотран насран само дето ме провокира.
Но при мен подейства 3 закон на нютон.
Зачудих се на ктомов да дава клалификации
А за кулинара с гастрономичните проблеми - пак се радвай, че се е намерила жена да вземе темерут като теб
Нито ме познава
нито ми е правил чикии опс страници като натран и се зачудих.Ко ти влиза в гъза ,като не искам да ям вчерашна храна.На теб щом ти харесват
днешни курове на скара яж си ги! Със сигурност жените ,които си чукал ти се броят само на едната ръка,а другата я позлваш ,когато си сам.
"Като цяло темата е пълен цирк, не за друго, ами защото показва какви маймуноподобни са все още голяма част от българите."
Кое му е цирка.Това е живота.Представи си в БАН след работа за какво си говорят!!!
МнОго ме кефят тези интулектуалците интелегентните умните мъже ,когато не могат да разберат че другите искат да говорят след работа за теми риболов,секс , хоби и т.н.Но тук темата беше застъпена съвсем тактично - Жените ни мързеливи ли са?И затова доста хора позеленяха защитавайки,А И ПОВЕЧЕТО ОТ тях или НЯМАТ СЕФТЕ ОТ МНОГОТО СЕДЕНЕ ПРЕД компа или са с 1та си женка в живота и си мислят тва е любовта.
Абе този умните изисканите Леонсио не серат ли , не пърдят ли, или сме родени аристократи,които само се чифтосваме между роднини.Оти нали сме меки китки.
И като изключим 80% от вече подесетваните теми имаме ново съдържание и нова тема за размисъл. УРА!
Не, че искам да ти опонирам, прав си има много теми извън офтопик раздела, ама 90% от тях вече са разисквани.
Проблема е, не друг, ами че на тези 10% внимание почти не се отделя и веднага ще ти дам пример с ей тази тема. 197 преглеждания - 11 отговора. А какво става в темата за манджата от вчера? 2167 преглеждания и 232 отговора.
И Именно не всеки разбира от лов и риболов, сглобяване на мебели, боядисване,както сео ,мео таргетиране -тях само ги четеме ,защото не сме изобщо запознати с тях и затова се учиме.
Но за манджата всеки яде и го е яд на някого ако не е добре сготвена,затова манджата има толкова отговора.
Що имам чуството че ктомов се изживява ,като барман,който позеленява от това че народа купува лимонати и кола с кофе ,но не и алкохол ,за да му направи оборота!
Ахах, даласееееее, изби рибата с тая тема.
Та в крайна сметка ясно, че вчерашната манджа просто не те кефи, но не разбирам, защо смяташ за лошо мъж да не се чувства кат в небрано лозе в кухня?
Не си ме чел най-добрите готвачи са мъжете.НЕ ГИ СМЯТАМ ЗА ПЕДАЛИ.Аз ако можех ,щях да го правя.Пробвал съм имал съм голямо желание за да не ям вчерашна храна,но не се получва.За това се иска призвание.А моето може би е да ям само
Друго, което силно ме изненада, е че едни потребители отправяха нападки и обиди към други потребители - това не мога да го разбера и определено не е добра идея човек да използва такъв тон на място, където желае да изгради бизнес контакти.
Така си е добре си го разбрал огледай се още сме на балканите!
На приятеля ми чисто нова кола за 90 хиляди лева, оставя я пред едно заведение.Излиза с женаси и ко да види една дълга черта.
Направено нарочно,защото то има а другите нямат.Ето това е зависта.Но това е проекция от родителите.Децата само попиват.
Webmaster's Off Topic е за забавление и непринудени разговори.
НО НЕ Е ЗА хора ,които ги е срам да си признаят че жените ги юркат или нямат изобщо жени а дават мнения за тях!