От: Re: Ядете ли храна от вчера?
Освен това в пазара на база дадените итрейд в последните 30 дни мога да кажа че се скючват двойно количество сделки спрямо миналата година... невиждам кое не муе наред на форума...
Този итрейд нещо като начин за оценяне на сделки ли е - нещо като гласуване "добър бизнес партньор"/"не особено добър"? [ въпроса
не е конкретно към Coolice, просто не съм ползвал това до сега ]
Учил съм мениджмънт (9 мениджмънта) нещата вървят добре ( просто експертите се създават по бавно отколкото идват новите неразбиращи потребители)
Яко, браво! Дано и аз някой ден да мога да се похваля с това!
Сега се кефя много, че съм учил Цифрова и Микропроцесорна Техника, там компютрите се разглеждат съставени от
комбинационни логически схеми, те пък се разглеждат като навързани
логически елементи И, ИЛИ и НЕ, а пък те от своя страна се декомпозират лесно до схеми от транзистори
а за 2009 знам от опит тогава беше малко по тежък период за нас и Блинки ходеше на работа за известно време и влизаше само вечер за по малко... а аз кибичех във форума цял ден
Ужасно е да ходиш на работа! Мразя да ходя на работа! Доста време пиша една програма, която е почти готова, но вчера се изчерпах по някое време. Трябваше да взема нещо за ядене, но заспах и се събудих посред нощ. Та сутринта станах рано и в 9 тръгнах към магазина. Аз си ходя спокойно, птичките чуруликат, другите отиват на работа
Последните 1-2 седмици бачкам почти всеки ден, защото сроковете за плащане на сметки ме притискат и нямам търпение да приключа с програмата, за да си почина. Няма да взема много пари, но ако всичко е ОК, поне ще си покрия сметките - заради тях е неизбежно да поработя като Freelancer.
Иначе преди известно време си казвах, че искам да си направя машина за пари, но вече се коригирах - искам да си направя
автомат за пари! :twisted: Имах една идейка, която си мисля, че можеше да потръгне и да печеля от рекламодатели, но поради опасност от проблеми заради авторски права, я преосмислих. И заради нея бързам да приключа с фрилансърските задачи, допускам че за 2 седмици ще успея да кодирам сайта и да го пусна. Ако не се обърка нещо, мисля да започна с AdSense
Много капризни сме станали напоследък........ Трябва да оценяваме , че имаме храна на масата......
Това най-точно отразява позицията ми по въпроса