dalasweb
Well-Known Member
От: Re: Ядете ли храна от вчера?
Ожени се първо и после ще лаеш друго!!!
Мързеливи са дори не искат да раждат нормално и да кърмят, за да не им увиснат сисоните.Повече от 2 деца не искат да правят за да не си развалят фигурата.Я ги вижте ирландците италианците по 6 деца най-малко!
А за мъжете за мен коласан мъж е чисто педи или все още неориентиран.
[/QUOTE]
Колко от вас искат жените да ви са подчинени и да не ви опонират?!!!!
ако очакваш жена ти да ходи на работа и всеки ден да имаш прясно ядене
да не живееш в 17 век ?
Ожени се първо и после ще лаеш друго!!!
Кое му е тъпото на темите?Това че повечето форумци се включват да постнат нещо и да ги събудиш от летаргичен сън.А защо и да не ги провокираш?баси глупостите , далас определено печели по брой най-тъпи стартирани теми за всички времена
какво значи днешните жени са мързеливи?!?!
Мързеливи са дори не искат да раждат нормално и да кърмят, за да не им увиснат сисоните.Повече от 2 деца не искат да правят за да не си развалят фигурата.Я ги вижте ирландците италианците по 6 деца най-малко!
wtf бе уважаеми зрители - ми днешните мъже са женчовци тогава. Ти да не мислиш, че едновремешните мъже са ходели на кола маска за да изглеждат готини по потник или пък са правели фитнесче с мотиката.
А за мъжете за мен коласан мъж е чисто педи или все още неориентиран.
То затова си беше темата , но истината се криеше ж разковничето наречено жената!прав си, че качеството на храната се променя с контакта с въздуха и всяко притопляне влошава качествата и. ако за това е спорът - ти печелиш
[/QUOTE]
Колко от вас искат жените да ви са подчинени и да не ви опонират?!!!!