Ето ме и мен (Калин), малко съм на почивка наистина и чак сега ми споделиха за темата.
От моя гледна точка не би трябвало собствениците на фреймнатите сайтове да имат нещо против, защото не ги ощетявам според мен с нищо, напротив, изливам им безплатен трафик в сайтовете. Въпреки това изглежда ще трябва да последвам общото мнение, че пълненето на сайт с нови посетители през фрейм е ужасно престъпление...
Понеже няма какво да правя 800 домейна освен да ги продавам, на всички ви е ясно, че да спестя 800 пъти от качване на CMS и дизайн за домейн, който няма да развивам по-натам, не е зле. Надявах се, че фреймовете са подходящ начин, но явно всички гледате на тази най-елементарна тактика с огромно подозрение. До няколко дни ще си сменя всички фреймове да сочат към мои и партньорски сайтове, мир да има. Аз си прехвърлям трафик между собствените сайтове с такива фреймове от много месеци, така че знам добре, че няма риск от негативи за фреймнатите сайтове. Иначе не бих си правил експерименти по такъв начин. Така че успокойте се малко, що за човек, решихте че съм? Никой така и не можа да обясни на кого точно съм навредил и с какво...