Понеже много се буташ за правила, ти прочете ли ги преди да коментираш, критик?@Blinky, ако ще ми триеш коментарите, по-добре прочети пак правилата на форума и ги редактирай ако мислиш да адвокатстваш на документирани скамерчета и куците им офертички.
Една тема нямаш, ама навсякъде си капацитет, особено когато не те питат. Това няма, онова няма, тоя е такъв, оня е онакъв. Ти ли се извъди най-големия капацитет, бате?! Най-умният ти ли си? Най-кадърния ли си? Заради това ли си тук денонощно? Всяка жаба трябва да си знае гьола. Какво продаде, та си тръгнал да коментираш и да даваш акъл? 2 теми ми оспами. Нали се сещаш, че ако админите си вършеха работата, щеше да си мютнат за поне 6 месеца? Или използваш намалението, че Blinky си почива, та да вършееш из форума? Във втора точка на правилата на пазара пише да уважаваш темите и хората. С мненията ти не личи да ги уважаваш, съответно си получаваш същото неуважение. Та ако искаш се жалвай и на хисарския поп. Относно скамерството - доведи ми 3ма човека, които съм прецакал с пари - измамил, завлякъл, взел и не върнал, откраднал и т.н. и ти обещавам, че ще си изтрия профила тук. От друга страна, ако аз потърся в колко теми си срал, вероятно ще изкарам достатъчно доказателства за един огромен банан + кик.
@Blinky , отново, когато видиш това, зачести ми темата от спама, моля. Ако можеш и да си поговориш с г-н КАПАЦИТЕТ да не спами темите на хората, в частност моите, особено с нерелевантни мнения, ще е супер.