Искаш 25к, а повече инфо на лс. Някаква снимка с приходите пусни тук или посещенията да се видят колко и от къде. Като е доказуемо всичко, защо трябва да се губи време в лични съобщения, за да се говорят сладки приказки, за нещо, които е редно да са прикачени в самото начало на обявата?
За Април 2019: Поръчки 34, за обща стойност 1159 лв, печалба 270 лв
За Април 2020: Поръчки 69, за обща стойност 2621 лв, печалба 693.50 лв.
Сега не мога да разбера дали си тъп или на тъп се правиш. Месец с месец еднакъв няма. Ако си в търговията, ще го знаеш. Зимните месеци лично при мен са ми по-слаби. Миналата година за Февруари имам поръчки за над 1100 лв, тази година са за над 1400, та смятай си... Изчакай до Април и пак ще говорим.Сега по Еконта за "последните 2 месеца" виждам оборот 2824.72лв. + от Спиди някакви да ги закръглим на 3500.
Аз ли не разбирам или тенденцията е близо 50% надолу месечен оборот?
Каква цена ще се вдига в тоя случай? Не е ли време да се намали с 50% (при която цена може и да има някакъв реален интерес към покупка на сайта)
На тази цена и аз имам реален интерес, ако такова...Аз горе-долу по същото време - април/май 2019 купих един бизнес (онлайн магазин) също от потребител на тоя форум.
Тогава правеше месечен оборот г/д колкото правиш ти в момента.
И го купих за г/д колкото ти си купил моторните масла през април 2019.
В момента този бизнес прави годишен оборот над 1 млн лева (без ДДС, за 2020г.).
А за 2021г. до момента вече сме минали 500к и гоним поне 2 млн. годишен оборот.
А... и една подробност - от май 2019 насам нямам месец, който да е бил по-слаб от предходния.
Не знам кой е тъпият, ама май си по-скоро ти?
За да не почнеш сега да мрънкаш какво се хваля, да си направя тема и т.н. - ти отправям реално предложение за сайта на цена, която никой друг не би ти дал - 10 000 лева, за толкова купих и горепосочения бизнес.
С оглед генерираните от теб резултати - това му е реалната цена. Близо до едногидшната ти печалба.
700 лв е чиста печалба. Нали разбираш какво значи това?!Каква е чистата печалба на сайта за 2020г(след приспадане на месечните осигоровки, разходите за счетоводител, разходите за реклама, годишния наем на хоста/домейна, след данъка върху печалбата, евентуално ако е имало и извънредни разходи)?
Предполагам сайта все още не е достигнал 50 000лв за регистрация по ДДС или е?(ако пък е по ДДС, г/д колко ДДС внася на година)
Предполагам всички постъпления минават по банка и не се е налага да има касов апарат?
Сам ли извършваш цялата дейност(от приемане на поръчки, обаждане на клиента, изпращане, доставки, сайт, фб страница и т.н., или има още някой)?
Тези 700лв месечна печалба(от 2700лв оборот) е преди приспадане на месечните разходи?
Сърдиш се, че се ебават с теб, ама ти се задават 20 въпроса, а ти даваш половин отговор, на половин въпрос. 25к искаш, не 25 лева.700 лв е чиста печалба. Нали разбираш какво значи това?!
Оставете го човека. Той ще си вдигне цената през април. То сме още в Планова икономика и цените се определят от ПолитбюроСърдиш се, че се ебават с теб, ама ти се задават 20 въпроса, а ти даваш половин отговор, на половин въпрос. 25к искаш, не 25 лева.
Окей, супер...питам, защото поне половината обяви са с обявена "печалба" от разликата между покупно-продажната стойност на стоката, без да извадят обичайните месечни разходи(освен за покупката на стоката), а и ти никъде не си упоменал какъв вид е печалбата.700 лв е чиста печалба. Нали разбираш какво значи това?!
На кой въпрос не съм отговорил. Самото наименование "чиста печалба" е ясно дефинирано или поне трябва да е ясно на всички.Сърдиш се, че се ебават с теб, ама ти се задават 20 въпроса, а ти даваш половин отговор, на половин въпрос. 25к искаш, не 25 лева.