Borislav Angelov
Member
На колко си?
27
На колко си?
бтв ако сте запецнали в развитието си като предприемачи, или сте загубили надежда (живеейки в българската действителност )
ви препоръчвам да идете в Ютюб и да погледнете видеата на Тай Лопез
човека е играч, милионер е ( около 20 милиона долара към 2017 година ) гений е.. ( като мен ) и всеки ден пуска видеа по дадена тема
Enjoy
С добро приложение човека има шанс да прогресира, обаче, първо трябва да го измисли, после да го реализира, и накрая да го промотира... А ако не си някои супер гений,програмист,дизайнер и маркетинг специалист, след идеята, ще ти трябват доста пари за да го реализираш...
П.С. Това за БГ действителността много ми хареса Ама тука, всички сме предприемачи, дано и другите да не сме си заровили главата в БГ действителността )
И кое му е точно гениалното в този Тай Лопез? Гледал съм го преди доста време, за мен не е нищо особено. Да, прав си нямам толкова пари и не искам да притежавам толкова пари изкарани по такъв начин.
@Buster Dousglas е абсолютно прав в случая (последния пост).
значи
Тай Лопез го следя от 2 години
ето горе долу какво е постигнал
предприемач, милионер 2 къщи в Беверли Хилс ( добра инвестиция - скъп и луксозен квартал на ЛА)
има организация за хора които искат да се развиват четейки книги ( всички четем книги, но той казва че е прочел няколко хиляди.. :Д )
обиколил е 40-90 държави по света
всеки ден кани други предприемачи да споделят опит
днеска например излезе видео за един 21 годишен дето продава къщи без да ги притежава - с договори и малък процент за него ако успее да продаде къщата
това къде ще го прочетеш в България ?
към 8-10 луксозни коли
и това за около 20 години
и 30-40 millions net worth
и така
идеята ми е че ако почнете да следите ( гледате видеа или си пишете с предприемачи ) ще станете като тях
обикновенния българин само мисли за бизнес от ниско ниво ( магазинчета етс )
треа си време да стане човек добър предприемач )
нямам нанерение да ходя до САЩ
но имам доста идеи и искам да почна с нещо малко тва е
нямам 1 милион (за сега ) нямам и нищо на мое име
имам идеи за които съм 90% сигурен че ще станат но повечето искат начален капитал
а аз не искам да тегля кредит защото рискът да не мога да го изплатя е твърде голям.. поне в България )
ето сега ще ви дам една идея безплатно ( имам към 30-на )
нали знаете тия готовите спагети ( за 10 минути в вода сварени ) пазарната цена им е 60-120 ст
сега като се има на предвид че до 2050 година населението на Земята ще е не 7 милиарда както е сега а 10 милиарда
се вижда ясна необходимост от евтина достъпна храна ( ориза иска много вода той нема да стигне за всички азиатци)
сега една фабрика от 1 млн лева ще покрие нуждата от такова произбодство ( в България )
по скъпи фабрики при ръст на приходите ест
особено ако производствената цена падне до 20-30ст, пазарната може да е 50-60 което е екстра
това е
играч съм ) :Д
Цаката е когато с минимална инвестиция постигнеш добър резултат. С пари всеки може, това е една от причините богатите да стават все по-богати. Другата причина е за това богатите да стават по-богати е, че реално знаят къде да инвестират и знаят как да инвестират. Това е разликата между обикновен човек и инвеститор. И да ти кажа няма идея която да е 90% сигурна, от личен опит ти казвам. По-малък съм от теб, но гледам реално на нещата. А всъщност като е на 90% сигурно почти невъзможно е реално да не успееш... Защо не теглиш кредит като си сигурен? Може би осъзнаваш на подсъзнателно ниво, че няма нищо сигурно освен смъртта...
Успех с бизнеса какъвто и да е той.
Когато някой започне да се оправдава с "БГ действителността", разбираш колко е предприемач... А къде забравихме многобройните успели българи, или те са част от някаква паралелна реалност? България е златна среда в някои отношения, стига да знаеш как да се възползваш. Но докато човек използва оправдателни изрази като "БГ действителността", това няма как да се случи.
Храна за размисъл - ако моята "БГ действителност" е диаметрално противоположна на твоята "БГ действителност", тогава какъв е истинският смисъл на израза "БГ действителност"? Очевидно няма абсолютен смисъл, тоест това не е никаква действителност, а е просто възприятието ни за заобикалящата ни среда, базирано на оскъдната информация, с която разполагаме, и начина, по който я тълкуваме. Запитай се откъде черпиш информация и дали я анализираш по най-обективния начин.
добре карай
вие (имам предвид всички ) откъде взехте пари за бизнес ( без банков кредит ) ?
добре карай
вие (имам предвид всички ) откъде взехте пари за бизнес ( без банков кредит ) ?