От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?
Много важно е да се гледа какъв е кадровият потенциал на една партия. На това никой не обръща внимание, но всъщност е най-важното нещо. Много по-важно от това дали е лява, дясна, с турци, с евреи и т.н. Най-трудното нещо е да намериш хора, които да ти свършат работа. В бизнеса е така, а по същия начин стоят нещата и в политиката. На Сидеров и аз му харесвам сладките приказки, но той е доказал, че не може да управлява дори партията си, камо ли държавата. Атака няма кадри. Вижте само какви боклуци вкарва като депутати във всеки парламент. Спомнете си Кузов и Слави Бинев. Ами отцепниците дето си врътнаха задните части по посока на ГЕРБ в последния парламент? До Сидеров има двама трима лоялни, но откровено тъпи кадри, а надолу всичко е талаш. Колкото и хубави да са идеите ако няма кой да ги реализира пет пари не струват.
С ГЕРБ е още по-зле положението, защото бяха управляваща партия. Възможностите им стигнаха дотам да си намерят верни кучета, които могат да лаят по команда, но не могат да мислят. Толкова много бисери не е имало от управляваща партия никога досега. Тъпотия на ента степен. Те са знаели предварително, защото още в началото на последния парламент забраниха на депутатите да говорят без разрешение, но въпреки това станахме свидетели на потресаващи свинщини, като тази, че България се освободила от турско робство преди 500 години. Единствените кадри на ГЕРБ, които ставаха за нещо в интелектуален план бяха бояджиите, вече сменили по няколко партии преди да се приземят в пожарната. Вчера даваха по телевизията един кмет, който си призна, че ГЕРБ му е петата партия, в която участва. :lol:
БСП имат най-ошлайфани кадри обаче над тая партия тежи такова тежко минало на ужасни провали, което не мисля, че някога може да им бъде простено.
В крайна сметка на изборите пак ще трябва да се избира по-малкото зло. Според мен резултатите ще са много по-различни от тези, които дават социолозите в момента и това ще е за сметка главно на ГЕРБ. Ще имаме два пъти избори като на вторите важна роля ще играят протестиращите, а това ще промени из основи правилата на играта.