русия, САЩ или против всички? На чия страна заставате вие?

русия, САЩ или против всички? На чия страна заставате вие?

• Общо гласове
    27
От: русия, САЩ или против всички? На чия страна заставате вие?

1. Говори без да е сигурен поне малко (или още по-лошия вариант: една приятелка-клюкарка ми каза, че са й казали...нещо)
2. Русия не са способни на това. Те са добрички и ни обичат... те не са империя и не са готови на всичко да се защитат. Не завземат чужда територия. Чуждите интереси (на България) са над техните.
Ей сега вече загази!!!!!

Готви се за отмъщението на ДОМАКИ НИ ТЕ !!!! :twisted:

Искаш ли да си спестиш изрази от сорта ''червен боклук'', за да не вляза в твоята стилистика и да стане грозно?
Айде помисли, като си толкова умен, дали така се водят спорове, киртак смешен.

Освен в "предприемаческо разпускане", другаде не може да влезеш :)
къде видя спор? само констатирам това, че лъжеш и манипулираш? дай ЕДНА сериозна медия в която да е написано, че ембаргото е пълно...

има един специфичен подвид на русофилите и ти си от тях
аз също имам симпатии към Русия, но нищо повече не може да има докато не спрат да ни цакат
вярно - бизнеса си е бизнес, но може и честно!

От: От: русия, САЩ или против всички? На чия страна заставате вие?

Освен в "предприемаческо разпускане", другаде не може да влезеш :)
къде видя спор? само констатирам това, че лъжеш и манипулираш? дай ЕДНА сериозна медия в която да е написано, че ембаргото е пълно...

има един специфичен подвид на русофилите и ти си от тях
аз също имам симпатии към Русия, но нищо повече не може да има докато не спрат да ни цакат
вярно - бизнеса си е бизнес, но може и честно!

Променила съм коментара си, след промяната в твоя - върни на предишната страница и отговори на въпроса ми, ако обичаш.

О.к. аз признавам моята некомпетентност, що се касае до ембаргото в детайли.
Айде сега ти, като си толкова вещ по темата ми кажи какви са САЩ в твоите очи? За Русия, ясно - по-черни от дявола са, обаче какви се явяват САЩ и имат ли право да разпалват конфликти на чужда територия и да въдворяват ред в една суверенна страна.
Аз пък да ти кажа, че Русия може да не поставя интересите на България над своите, но ги поставя много по-високо, отколкото САЩ.
Дай ми пример за една реална полза за България от това, че им лижем задниците 20 години, моля те!

Не съм казал, че Русия са по-черни от дявола?
Имат ли право да разпалват конфликти? - разбира се, че имат...
ти не разпалваш ли конфликти? може ли да изредиш 10 човека които разпалват конфликти около теб? ами айде да ги вкараме в затвора :)

Дори Русия прави бизнес със САЩ. Ако толкова се мразят - както ти използваш термина "по-черни от дявола" биха им обявили война още преди Много години. (това се отнася и за двете страни)

Или поставяш интересите над своите или под. Няма класация - "Русия: нашите ще бъдат на първо, интересите на БЪлгария ще ги поставим на трето място, на турция ще ги сложим на второ и т.н.
разсъждаваш като дете
Нашите политици поставят българските интереси на заден план в чудовищен размер. Но няма класиране както ти се иска на теб :)

Бъди благодарна на войниците които са били изпратени да се бият за чужда страна и да загинат на нейна територия. И на мен ми се иска да правим честен бизнес с тях - ама на... :(
виж какво направиха заради Украйна..а нас ни дадоха на ЕС без проблем..значи не сме им толкова ценни

Не съм казал, че Русия са по-черни от дявола?
Имат ли право да разпалват конфликти? - разбира се, че имат...
ти не разпалваш ли конфликти? може ли да изредиш 10 човека които разпалват конфликти около теб? ами айде да ги вкараме в затвора :)

Дори Русия прави бизнес със САЩ. Ако толкова ги мразят - както ти използваш термина "по-черни от дявола" биха им обявили война още преди Много години. (това се отнася и за двете страни)

Или поставяш интересите над своите или под. Няма класация - "Русия: нашите ще бъдат на първо, интересите на БЪлгария ще ги поставим на трето място, на турция ще ги сложим на второ и т.н.
разсъждаваш като дете
Нашите политици поставят българските интереси на заден план в чудовищен размер. Но няма класиране както ти се иска на теб :)

Не, нямат право да разпалват конфликти, които касаят суверенна държава и костват живота на много хора.
Не ми отговори на въпроса: Една (1) полза за България от 20 и кусур годишното американско робство? Помъчи се, напъни се малко, все ще измислиш нещо смешно, което да изтърсиш.:)

Манди я ме светни кога сме слугували на САЩ???
От коя до коя година?

Не, нямат право да разпалват конфликти, които касаят суверенна държава и костват живота на много хора.
Не ми отговори на въпроса: Една (1) полза за България от 20 и кусур годишното американско робство? Помъчи се, напъни се малко, все ще измислиш нещо смешно, което да изтърсиш.:)

каква по-точно полза искаш да има?
да вземат от техните пари и да дойдат да ти оправят улиците? или да те задължат да купуваш българска козметика, а не Мейбълин.
Или да затворят границите за да не отидеш да се печеш при турчоляка?

какво по-точно искаш да направят за България? да ни подарят едни пари и нашите политици да си напълнят джобовете?

1989 - 2014г Възражения?

каква по-точно полза искаш да има?
да вземат от техните пари и да дойдат да ти оправят улиците? или да те задължат да купуваш българска козметика, а не Мейбълин.
какво по-точно искаш да направят за България? да ни подарят едни пари и нашите политици да си напълнят джобовете?

Не ме разочарова. Браво Норт - успя да изръсиш голяма глупост.:D
Искаш ли да говорим за вредите, които сме понесли от колониализма на щатите и да ти изброя ползите, дори и моментните за България от Русия? Не ми се занимава, затова се поинтересвувай малко, че се излагаш.
Не съм русофил, предпочитам американски филми, музика, козметика и квото се сетиш, но когато говорим за политика и ползи за страната ни съм на страната на Русия.
Ти пак не ми каза: Какво печелим от щатите, щото лизането очевидно не го правим за удоволствие, визирайки политиката?

1989 - 2014г Възражения?
Бухам те и теб в игнор листа, отписвам се от темата и повече не стъпваме тоя раздел.
Колкото и да ми се правите на гоУема работа тук си проличава колко сте заблудени и какви сте олигофрени.

ТОЧКА

Без "такава" политика няма да имаш нито "такава" музика, нито козметика, нито друго.
Продължавай да си предпочиташ американски стоки. За тях България е пазар (и в това няма нищо лошо), а ти си прост клиент :)

Някой печелят от щатите...това че ти не печелиш, не означава, че никой не печели :)

Без "такава" политика няма да имаш нито "такава" музика, нито козметика, нито друго.
Продължавай да си предпочиташ американски стоки. За тях България е пазар (и в това няма нищо лошо), а ти си прост клиент :)

Някой печелят от щатите...това че ти не печелиш, не означава, че никой не печели :)

Тц, не ти се отдава реториката и не знам защо се мъчиш.
Говорим за страната ни, не за Пешо и Гошо. Кажи ми една полза за страната ни от американското робството ? И не ми говори глупости, че заради агресорската си политика са добри в шоубизнеса, че пак се излагаш.:lol:

Последно редактирано:

Бухам те и теб в игнор листа, отписвам се от темата и повече не стъпваме тоя раздел.
Колкото и да ми се правите на гоУема работа тук си проличава колко сте заблудени и какви сте олигофрени.

ТОЧКА

Сега ли да си прережа вените или може и утре? Мъката от твоята липса ще бъде непреодолима.:wink:

Тц, не ти се отдава риториката и не знам защо се мъчиш.
Говорим за страната ни, не за Пешо и Гошо. Кажи ми една полза за страната ни от американското робството ? И не ми говори глупости, че заради агресорската си политика са добри в шоубизнеса, че пак се излагаш.:lol:

тогава защо не гледаш пакистанстки филми?
много си интересна...
всичко зависи от политиката на държавата..примерно ако в една държава е забранено сниманието на филми - има ли възможност тя да стане най-добрата ако не си промени политиката?

така и не разбрах какво искаш Обама да направи за България
Пешо и Гошо също са част от България...така, че ако след комунизма се е отворила възможност за тях, трябва да се запиташ защо не се е отворила и за теб
има толкова много успели българи по света..дори университетски преподаватели в САЩ

тогава защо не гледаш пакистанстки филми?
много си интересна...
всичко зависи от политиката на държавата..примерно ако в една държава е забранено сниманието на филми - има ли възможност тя да стане най-добрата ако не си промени политиката?

така и не разбрах какво искаш Обама да направи за България
Пешо и Гошо също са част от България...така, че ако след комунизма се е отворила възможност за тях, трябва да се запиташ защо не се е отворила и за теб
има толкова много успели българи по света..дори университетски преподаватели в САЩ

Норт, не спираш да ме изумяваш -верно счупи тъпомера.
Имат ли шоубизнес Италия, Франция, Скандинавските страни? Колко суверенни страни са нападнали с цел ''омиротворяване''?
Ще те питам, като решат турците по кърджалийско да се цепят и ни подпукат янките, като маче о дирек какви ще ги блещиш, тогава, ама айде че не ми се четат глупостите ти вече.
п.с. Сериозно ли не схващаш елементарен въпрос, като ''ползи за България от зависимостта и от САЩ'', та ми говориш за университетски преподаватели?:lol:

Последно редактирано:

Да разбирам, че искаш Обама да ти даде един куп пари за да кажеш, че има смисъл?
така и не разбрах какво искаш от САЩ... да спрат да водят войни?

войни могат да си водят с когото искат - така е било винаги, така ще и бъде
като не си съгласна с тях - направи едно движение и се бори срещу "несправедливостта"

разбира се нищо няма да направиш..след като дори тези които може да направят нещо (УЖ) като Русия и др. - не правят нищо
за да се запиташ, има ли проблем в това, че се водят войни?

Да разбирам, че искаш Обама да ти даде един куп пари за да кажеш, че има смисъл?

Ми ако искаш го разбирай - няма да ти е за пръв път да докажеш, че не можеш да схванеш елементарно изречение.:lol:

Говоря за ползи за СТРАНАТА НИ - икономически и политически, а не за свои лични или индивидуални на отделни хора. Схващиш ли или да ти нарисувам картинка, накрая?:)

какви икономически ползи?
Обама да даде пари на всеки от нас? или на "държавата" т.е. да вземе от тяхното злато и да го подари на БНБ?
или да затвори техни части (или искаш държавни?) компании и да ги задължи да дойдат тук?

за политически? това е още по-тъпо
да доведе техни политици да ни управляват? или да плати на руски?

относно "турците" - ами дали ще се отцепят, зависи от нас
докато ги наричаш "турци", не мисля, че скоро ще има промяна в България- политическа и икономическа

какви икономически ползи?
Обама да даде пари на всеки от нас? или на "държавата" т.е. да вземе от тяхното злато и да го подари на БНБ?
или да затвори техни части (или искаш държавни?) компании и да ги задължи да дойдат тук?

за политически? това е още по-тъпо
да доведе техни политици да ни управляват? или да плати на руски?

относно "турците" - ами дали ще се отцепят, зависи от нас
докато ги наричаш "турци", не мисля, че скоро ще има промяна в България- политическа и икономическа

Верно си доста глуповатичък, щом не схващаш елементарни неща.:)
Икономически ползи НЕ значи да ни налее кеш, а да търгува с нас и да ни дава природни ресурси на по-ниски цени, както са го правили руснаците.
А политически, значи да защитава нашите интереси пред света, а не само да ни ползва за коридор, когато напада суверенни държави, с което застрашава сигурността ни.
Едва ли и това ще схванеш, ма то не става само с ядене ... нищо, папкай - боко дава.:)

Много зле таз тема :)

Горе