сериал

naskobg

Well-Known Member
Някой да знае откъде мога да изтегля всички серии на Столичани (в) повече ?

Благодаря предварително

милсех си За Voyo там ги има...въпроса е дали с регистрация за временно ползване от 4.80лв АБОНАМЕНТ ЗА 15 ДНИ и да ги дръпна за това време всички серии.

Кажи, че е за лична колекция, че иначе с бг продукции ще имаш проблеми при разпространение, не че с други няма да имаш, но за бг някак повече реват. ;) Иначе не знам дали ще ти стигне времето. Те са си бая серии, в май два сезона. ;)

Аз ги искам за себбе си да ги гледам когато пожелая..Не искам да ги разпосранявам . За 15 дни незнам дали мога да ги изтегля всички серии освен ако има някакъв по специален софтуер да намира mp4 файла в страницата и да ги изтегля бързо.

Edit - платих за 15 ни само че незнам как да изкарам видеото . Някой да знае как ? Някакъв тул дали има?
123.jpg

Последно редактирано:
Сигурен ли си, че изобщо ще успееш да свалиш дори едно видео? Мисля, че те ползват някакъв rtmp флаш видео формат. Аз преди време си направих регистрация с цел да сваля няколко епизода от Седем часа разлика и нищо не стана.

Това което виждам е mp4 разширение. Пробвам с video download helper но ги дава на кадри..не като един файл.

12345.jpg

Ето и детайли на видеото :

333.jpg

Ctrl+Shift+I. Network -> filter media. Ако ще 100КK реда скрипт да има пак ще излезе :D

Това същество, наречено българин, кога ще се научи да плаща за всяко удоволствие...

Ти пък бате, верно ли този сериал. Тази боза не си заслужава нервите и труда.

Това им се чудех на нашите продукции и какво си ги пазят от торентите. При положение, че за толкова години само Под прикритие става за гледане и е на ниво, не знам от кой ги пазят за сваляне. А що за извратен трябва да си да ги свалиш нещо. Като чуя, че ще излиза нов бг сериал и ми се реве. Но по-малко от това като ми обявят старта на пишман готвачите. Ути рулира и това е.

Kodi - addon PressPlay (ExodusVPN.com) - Search - TVShows - Stоlichani v poveche

Има всички 13 сезона. За да ги свалиш обаче от опциите на адона трябва да разрешиш свалянето.

Kodi - addon PressPlay (ExodusVPN.com) - Search - TVShows - Stоlichani v poveche

Има всички 13 сезона. За да ги свалиш обаче от опциите на адона трябва да разрешиш свалянето.
Благодаря много. Ще го пробвам това задължително.

Горе