redrum
Well-Known Member
От: тука на нудисткия плаж...
По темата:
По темата:
На нуди плажа:
- Харесвате ми, госпожице!
- Да, виждам.
На нуди плажа:
- Харесвате ми, госпожице!
- Да, виждам.
Такива теми без прикачени снимки и видео да се изпращат у кофата
Айде у лево
О, да! Пази се от медузите или слагай бански като плуваш. На мен една се опита да ми духа и 4 часа не можах да се изпикая след това .
redrum Може и аз да не съм добре, но пък затова сме различни хора иначе нямаше да е интересно.
Мен не ме интересува, че някой щял да ме види, аз така и така се мека по монокини, с или без долница - все там. Там всички са голи и никой не е отишъл, за да те гледа или да прави каквото и да било с половите си органи, а просто защото не му пука.
ПС: Ексибиционизъм е когато си гол сред облечените, нудизъм - гол сред голите
ПС2: Не се хващайте чак толкова за мене, коментирайте си темата на човека, голям трън съм в очите в последно време.
Ако си пичка и те видя на плажа веднага ще разбереш. Затова никога няма да тръгна гол, поне докато кръвта ми кипи и ми става. И за мен не е нормално и не разбирам защо трябва да наричаш едно нормално виждане "остаряло". Ами не е остаряло, по-скоро виждането на нудистите е странно. Ексхибиционизъм. Не мога да си представя да отида с компания на плажа и всички да сме голи. Примерно да играем волейбол и да се размятат мъдури и цици през цялото време. Нали на всеки нормален човек ще му се дое*е при вида на готини мацки и ще ми стане неприятно ако през цялото време нечии уй се размята наоколо.