Какъв противолопожен пол бе човече ? Мъж съм си , голям към 100+ кг, висок 1.90м и космат . Ти да не се залъгваш по делфинчето ?
Знаех си аз че не трябва да си измислям ника във форума като случайна комбинация от клавиши....
Може да има 2 ? Не може да бъдеш сигурна хахаТой се срами да си покаже човечето и пак аз съм лошата. Ще го заведем, не знам какво толкова се срамува, надали има нещо, което другите мъже нямат
Не, не става голям, само се "парализира".това идея
ко те жилне медузата? няма ли да стане като агнешка главичка онова между краката?
после стискаш зъби и се пъчиш два дена по плажа?
Така е. До гадене, отвръщаване и може би самоизбождане на очите.Излагането на половите органи на слънце не е полезно и може да доведе до различни усложнения, поне така бях чел някъде.
млади - 25-32 (както спомена, mmmihaylova),
Така е. До гадене, отвръщаване и може би самоизбождане на очите.
Не съм ходил кой знае по какви нуди плажове, но опредлено това което виждам по отдаличения край на Приморския - Северен (от Перла на другата посока) и на Созополския - от централния към безлюдните части малко ми идва в повече.
Еми честито. Може към безлюдната част да наминеш. Ако ти се иска стомашни вълнения.Аз отивам на първи на станцията на Булбанк, на Созопол.
В Приморскиш, е бол с нашите мургави "братя" от ромски произход наречени "циганета"...Еми честито. Може към безлюдната част да наминеш. Ако ти се иска стомашни вълнения.
Плажа е добър. Няма спор. Но града е супер за партита и нощен живот. Приморско е станал по семеен и тих вече. Поне такаова наблюдение имам последно време. НО и на двата има голи мазни дупета.
Това щях да попитам и аз. Нудистите са навсякъде - по всички плажове ги има и изобщо не се притесняват от голотата си.плацик-плацик....цоооооп... : ) То вече има ли плажове,които да не са нудистки в България?