rscossworth
Active Member
Ами удари го и ти, бе! Егати наглия ток, ще те удря...
Предполагам, че е статично електричество. При мен колата понякога удря ток, когато съм се наелектризирал и докосна нещо метално, вратата например.
Дават го полезно за ревматизма. Иначе 240В си е слаба ракийка. Като станат КВ както пише @AseasRoa става притеснително.
И мен ме е удрял. Няма страшно. Само е важното докато те удря да нямаш публика и да ти се отпуснат мускулите докато те тресе, ако ме разбираш.
Като по-малки си измислихме някаква тъпа игра, не знам как бях се навил, но идеята е - един пич зарежда едно кондензаторче и около 5-6 човека се нареждаме в кръг един хваща единия край, другия другия и се хващаме за ръце като последните не се хващат (преди да затворим веригата), а се пляскат по ръцете. Айде сега, загадка за тия дето са в куба на шокърите - кой от веригата го отнася най-яко?
Не съм убеден в мрежата дали е био, еко, органик токаХората пари дават за това нещо...
Добре че поне е без глутен, че какво щяхме да правим иначе. Чух че с чия и киноа вървял много добре.Не съм убеден в мрежата дали е био, еко, органик тока
Да, последните затварящи веригата го отнасят. Каква беше вашата схема? Интересно ми е. Между другото, колкото и садистично да звучи е добре да те удари поне веднъж ток, за да знаеш какво е и да си предпазлив в бъдеще. Не, че не си и сега, но не ако не си го "опитал" реално сами си чувал какво е.Работил съм във фабрика за производство на хартия и там схемата беше друга, но последния на веригата го отнася здравата.. :Д
Може да се избъзика сериозно някой новобранец, но е кофти, ако се падне на теб да ти го направят, удря те здравата, ако има по веригата повече хора. ;д
Този ми е идол. Баси пича, накъдри ме от кеф.