Абе и здравни се решават. То някое IT, което поне частично да не е компетентно по някой здравен проблем почти не знам.Несъмнено , форума е полезен ! Със сигурност обаче ако разчиташ на него за разрешаване на здравни проблеми , няма да можем да четем постовете ти
Ти кажи, що така не мога да прикачвам снимки на ламБата?Абе и здравни се решават. То някое IT, което поне частично да не е компетентно по някой здравен проблем почти не знам.
Дай да я видим тази картинка, ресайзни я малко. Какво ти дава, че ми стана интересно от темата за каква лампа става дума.Ти кажи, що така не мога да прикачвам снимки на ламБата?
Нищо не ми дава, там е проблема. Излиза само символДай да я видим тази картинка, ресайзни я малко. Какво ти дава, че ми стана интересно от темата за каква лампа става дума.
Батко ти Гошо 1ви резултатНе знам как става това, май със специален ключ, какъвто лампата ми няма. Много ме е яд, че не успявам да прикача снимки, за да видите как е свързана. От фасунгата излиза кабел с прекъсвач (ключ) по средата, от който светкам и гася. Кабелът е със щепсел, който влиза директно в контакта. Отивам да пробвам боядисаната крушка. Ако не се видим повече... беше ми приятно и благодаря за съдействието.
Батко ти Гошо 1ви резултат
Сигурно в промция ти дават и акумулираща печка. Иначе да няма как да тежи толкова.Според мен има няква грешка сигурно е 200 грама. Обикновен клю с димер за вграждане е около 100 грама. Няма как това да е 2 кила
За хол е ОК, за спалня, просто си взимаш нощни лампи, които да не са като основното ти осветление. Иначе може и дискотека да си го направиш с цветна, имам такава и се чудя къде да си в сложа. Голям кеф, ама точно за 2-3 дни. После е малко неприложима.То е ясно, че за спалня най-добро е димируемото LED осветление, ама аз се хванах за тоя плафон, щото е компактен и позволява стенен монтаж ( па и 5 лв от местната железария), а сега не мога да му налучкам светенето, така че хем да не ме ослепява нощем, хем да виждам и детайли, а не само червени силуети.
Настолните нощни лампи с абажур не са ми опция по ред причини. Цветните по начало не ми влизат в представите за ок осветление за спалня. Пробвах с цветни крушки за по-меко осветление, но определено не са мойта бира.За хол е ОК, за спалня, просто си взимаш нощни лампи, които да не са като основното ти осветление. Иначе може и дискотека да си го направиш с цветна, имам такава и се чудя къде да си в сложа. Голям кеф, ама точно за 2-3 дни. После е малко неприложима.
понеже в моята стая обикновено е кочина
Защо да не са опция? Нали говорим за нощна лампа, която е за нощното шкафче? Не говорим за големите настолни големи седящи обикновено по ъглите на стаята. Има между другото някои много интересни с доста "убита" светлина - нашите имат една във вид на камък, която хвърля доста добра светлина, която не е ярка като повечето лампи.Настолните нощни лампи с абажур не са ми опция по ред причини. Цветните по начало не ми влизат в представите за ок осветление за спалня. Пробвах с цветни крушки за по-меко осветление, но определено не са мойта бира.
Сутринта направих пълна промяна на стаята, като смених местата на повечето мебели. Сега имам възможност да ползвам и настолна нощна лапма, ма не ща. Стенната си ме кефи повече.Защо да не са опция? Нали говорим за нощна лампа, която е за нощното шкафче? Не говорим за големите настолни големи седящи обикновено по ъглите на стаята. Има между другото някои много интересни с доста "убита" светлина - нашите имат една във вид на камък, която хвърля доста добра светлина, която не е ярка като повечето лампи.