форума е перфектно място за общуване!

BlackFriday

Well-Known Member
темата говори сама за себе си

няма да благодаря на никой просто искам да кажа че такова различно място като това трудно се контролира

много нерва се изисква да се овладее това място за общуване

Поздрави и все напред

От: форума е перфектно място за общуване!

Да, перфектно място за общуване!

Мисля че трябва малко повече контрол в Форума, защото такива като мен новобранци, а и новодошли, просто нямат шанс да се изявът.

Има едни специалисти които за щяло и нещяло раздават репутации и постоянно оспамват постовете на хората.

Много се извинявам за това което пиша, но ако не се вземат спешни мерки във Форума ще си останат само те.

Знаете ли колко надъхани и с много познания хора знам които се чудят дали изобщо да се регистрират тук!

Точно за това говоря! Контрол

Re: От: форума е перфектно място за общуване!

Мисля че трябва малко повече контрол в Форума, защото такива като мен новобранци, а и новодошли, просто нямат шанс да се изявът.

Има едни специалисти които за щяло и нещяло раздават репутации и постоянно оспамват постовете на хората.

Много се извинявам за това което пиша, но ако не се вземат спешни мерки във Форума ще си останат само те.

Знаете ли колко надъхани и с много познания хора знам които се чудят дали изобщо да се регистрират тук!

Не виждам причина да не се регистрират и да пишат тук. Дори сме от най-либералните форуми.

А относно тези специалисти, сещам се и ги модерираме. И също така ще се радвам да ползвате репорта, защото трудно се огрява в над 500 поста всеки ден. :)

А репутацията. Ако смяташ, че е нечестно дадена, пишеш. Има такива, да, но и те дават по една или друга причина. От много време (от създаването) не се толерира това - някой гъзар да дава отрицателна репутации на новите, щото е по-готин от тях.

От: Re: форума е перфектно място за общуване!

Някои си я заслужават, регистрира се и надига 20-30 стари теми само и само да може да пуска нещо в пазара. Има и други дето пък тролят като за световно, и като ги почервени някой се регват с нов ник щото така вече не им харесва.
Форума си е перфектен, а за репутацията един ще даде червено, после ще пуснеш нещо готино и друг ще ти даде зелено.
А относно тези специалисти, сещам се и ги модерираме. И също така ще се радвам да ползвате репорта, защото трудно се огрява в над 500 поста всеки ден. :)

А репутацията. Ако смяташ, че е нечестно дадена, пишеш. Има такива, да, но и те дават по една или друга причина. От много време (от създаването) не се толерира това - някой гъзар да дава отрицателна репутации на новите, щото е по-готин от тях.

Благодаря за отговора!

Ще препоръчам форума на моите познати ...

Re: От: Re: форума е перфектно място за общуване!

Някои си я заслужават, регистрира се и надига 20-30 стари теми само и само да може да пуска нещо в пазара. Има и други дето пък тролят като за световно, и като ги почервени някой се регват с нов ник щото така вече не им харесва.
Форума си е перфектен, а за репутацията един ще даде червено, после ще пуснеш нещо готино и друг ще ти даде зелено.

Да, много нови претупват правилата, което ги докарва именно до ситуацията, която описва bebcheto. Друг нови потребители (но много малко дори, а въобще не съм срещал последно време) получават негативна репутация, защото просто са писали ей така, в нищото. Но и дори да се вдигне стара тема. Няма какво да се нервираме, все пак и в стари може да се дописват нови неща. По-добре е нови, но ако някой има да допълни някоя, била тя и от 2010 година с последно мнение, няма проблем. ;)

Едно го има като тенденция - не се щадят зелените репутации, а самия факт, че не се влиза силно и не се печелят, само по себе си и говори, че и новите потребители (или част от тях) не искат или имат други причини. ;)

По-добре по-либерално, отколкото както в Уебмастъра. То затова там никой не влиза вече.

От: Re: От: Re: форума е перфектно място за общуване!

То, няма проблем , че ще се дигне една стара тема, но те не дигат по една, а обикновено по 10. :D
Пък, иначе въпросния потребител до онзи ден си беше зелен, не знам защо днес е червен, и дали си го е заслужил или не.
Да, много нови претупват правилата, което ги докарва именно до ситуацията, която описва bebcheto. Друг нови потребители (но много малко дори, а въобще не съм срещал последно време) получават негативна репутация, защото просто са писали ей така, в нищото. Но и дори да се вдигне стара тема. Няма какво да се нервираме, все пак и в стари може да се дописват нови неща. По-добре е нови, но ако някой има да допълни някоя, била тя и от 2010 година с последно мнение, няма проблем. ;)

Едно го има като тенденция - не се щадят зелените репутации, а самия факт, че не се влиза силно и не се печелят, само по себе си и говори, че и новите потребители (или част от тях) не искат или имат други причини. ;)

Всяко едно ново нещо представлява стрес за съзнанието и подсъзнателно имунната ни система иска да ни защити и ограничи излишната информация и напрежение. Ние не вярваме сляпо и сме предубедени в положителните качества на всяко едно ново начало, защото сме лъгани и имаме куп падения в миналото, които са ни направили една идея по-силни.

Накратко - положили човек малко усилие и да се опита да влезе под кожата на останалите и да схване цялостното настроението тук, ще му е по-лесно да се ориентира в ситуацията и да създава смислени и качествени коментари във форума.

Има ужасни индивиди, има и много добри индивиди. Има хора всякакви. От едни няма да чуеш и една лоша дума, други ще те наредят, без да знаят дали ще го понесе ранимата ти душа. Има такива, които на всяка цена искат да спечелят и да трупат безплатни мнения. Опитват се да създават проекти и да управляват бизнеси, без да имат нужните знания и умения, а това се усеща. Точно такива биват игнорирани на пръв поглед. Но всеки може да успее да намери точното си място под небето и да се чувства добре, там където намери за добре.

Какво е да си предприемач? Да инвестираш (във време, усилие, пари и т.н.) и да поемеш риск (премерен, обоснован), за да спечелиш пари (не на всяка цена, може и друго). Тази съвкупност от продавачи, купувачи и идеи за бизнес е яка. Тук дори може да си един обикновен философ, психолог или лекар дори. Целта е една - взаимопомощ, чрез градивна критика = успех.

Има много неграмотни хора, които свързват икономиката единствено с банките. Продължават да ме питат всякакви хора защо не стана банкер. Икономиката ни учи да мислим аналитично, предвидливо, да изградим цялостен един мисловен процес от раждането на една идея, до нейното осъществяване. Докато не се ограмотим, няма как да бъдем конкурентноспособни на пазара. Този форум със своето многообразие от теми допринася до голяма степен разбирането за бизнес грамотността. Тенкю!

...
Контрол ще искаш от мъжа си! Не знам каква изява търсиш. По нета има много форуми, дето сами се изживяват като "сериозни". Издигат социопати за модератори, защото кибичат денонощно в нета. Някои директно си признават в прав текст, че са малтретирани от съучениците си като малки. После една приказка не мож да си кажеш от тях, и то си избиват комплексите, поддържайки неверни тези. Искаш ли линкче, наскоро си развалих отношенията с едни, дето няма да им стъпя в магазина повече, че и отлив на клиенти ще им направя.
Туй не ти е БгМама, и точно затова този форум е ценен!
Ся ще ти тургам червено репче! Ако имаш нужда от контрол - и аз мога да го направя... Бебчето!

От: От: форума е перфектно място за общуване!

Не с лошото де, човека мъж или жена не е направил нищо лошо в форума. Според мен не заслужава негативен реп.
Контрол ще искаш от мъжа си! Не знам каква изява търсиш. По нета има много форуми, дето сами се изживяват като "сериозни". Издигат социопати за модератори, защото кибичат денонощно в нета. Някои директно си признават в прав текст, че са малтретирани от съучениците си като малки. После една приказка не мож да си кажеш от тях, и то си избиват комплексите, поддържайки неверни тези. Искаш ли линкче, наскоро си развалих отношенията с едни, дето няма да им стъпя в магазина повече, че и отлив на клиенти ще им направя.
Туй не ти е БгМама, и точно затова този форум е ценен!
Ся ще ти тургам червено репче! Ако имаш нужда от контрол - и аз мога да го направя... Бебчето!

Не с лошото де, човека мъж или жена не е направил нищо лошо в форума. Според мен не заслужава негативен реп.
Репа е най-малкото. Такива хора дето не могат да мислят сами - заслужават да са роби и нищо повече! Няма лошо, само да не се изказват от името на всички. Болно ми става - какви форуми се засраха от безогледна модерация. Малко преди да пусна мой форум с минимална модерация - открих този и се отказах. Добре, че нашите админи са достатъчно умни да не се вслушват в гласчето на подобни мишчици.

:) Всеки има право на грешки, безгрешни няма. Колкото до админите, те си знаят отношението и мнението ми към тях от мен, а и другите го знаят. Не напразно завъдих толкова приятели в тоя форум колкото не съм имал никога. :)
Форума създава предпоставки и за бизнес, и за всичко останало. Просто нека бъдем по-добри един към друг както го правят и блинки и кулл. ;)
Ама на спамърите нема прошки :D
Репа е най-малкото. Такива хора дето не могат да мислят сами - заслужават да са роби и нищо повече! Няма лошо, само да не се изказват от името на всички. Болно ми става - какви форуми се засраха от безогледна модерация. Малко преди да пусна мой форум с минимална модерация - открих този и се отказах. Добре, че нашите админи са достатъчно умни да не се вслушват в гласчето на подобни мишчици.

и аз сам много доволен от опщуването вав форумът ви.

опщуването вав форумът ви , е най- важното нящо по целий свят :lol:

с уни-леб вече си поопщувахме. Сигорен сам че много ште се харесъме.

Ама как да ни та шаресам бе цовек, сиси одинстения дето ме развеселил днес. Давай напред може-би ште те и обикна. :lol:
с уни-леб вече си поопщувахме. Сигорен сам че много ште се харесъме.

Ама как да ни та шаресам бе цовек, сиси одинстения дето ме развеселил днес. Давай напред може-би ште те и обикна. :lol:

Поодозирах че имаш тъкива нагласи и може да ме убикнеш. Внимавъй да не истарвеш душ гелът като се къпиш.

Горе