форума е перфектно място за общуване!

От: форума е перфектно място за общуване!

Само, за да ти направя удоволствието пълно, ще спра сама да пиша и да те притеснявам с ... всичко, което си изброил!

Жив и здрав ... Казанова :clap:

Не са караите нали уш трябвъше да си опщуваме ....

Пак драми! Във всяка тема драми!!! :lol:

Еййййй, аз се чудя що ми горят ушите тези дни, то либоф имало тука :-o :lol:
Стърая се миличка с пръвуписа но както се казва Не стреляйти по пиянистът той толкувъ си можи!! бачи на сички момички които ме убичат. И на уни-леб сашто!

Така е, но ако си подобриш писането ще е още по перфектно.

Някои хора и за правопис слагат червен реп, така че да не се чудиш после защо ...!
Дай ги тия дето за правопис слагат червено.
98.5% шанс да намеря дупки в знанията им по български език и 99.6% шанс да ги разпъна публично.

Язе, му турих една на казановата ама то от либоф, ни можах да се въздаржа на таквос ухажване. :shock: :D
Дай ги тия дето за правопис слагат червено.
98.5% шанс да намеря дупки в знанията им по български език и 99.6% шанс да ги разпъна публично.

Язе, му турих една на казановата ама то от либоф, ни можах да се въздаржа на таквос ухажване. :shock: :D

Тва щото си ревнив овен - нямаш друга причина.

Форума е страхотно място за общуване и всеки може да намери приятели и бизнес парньори в него - препоръчвам го на всички, които са част от он и оф-лайн бизнеса.:|

Въх , сложи ме в ъгъла наказан пак :rolleyes:
Тва щото си ревнив овен - нямаш друга причина.

Форума е страхотно място за общуване и всеки може да намери приятели и бизнес парньори в него - препоръчвам го на всички, които са част от он и оф-лайн бизнеса.:|

Въх , сложи ме в ъгъла наказан пак :rolleyes:

Подозирам, че ти харесва - затова го правя...:rolleyes:

Не разгадавай тайната сега пък ти 8)
Подозирам, че ти харесва - затова го правя...:rolleyes:

Не разгадавай тайната сега пък ти 8)

Отворена книга си ми, мазохисте..:wink:

Овнешка му работа, голям , голям ама докат не го нашляпа някоя женка цикли на едно място :-o
Отворена книга си ми, мазохисте..:wink:

Не знам какво толкова се карате там по-горе за правопис при положение, че дори заглавието на темата не е написано правилно...

Не знам какво толкова се карате там по-горе за правопис при положение, че дори заглавието на темата не е написано правилно...

Да, пълният член е важен.:rolleyes:

Да, пълният член е важен.:rolleyes:
Именно. Винаги съм смятала, че пълният член придава по-твърдо и мъжествено звучене на думите. За мъж е непростимо да пропуска възможности да го ползва.

Значи, искате и сравнявате или по-лошо, унифицирате, това мнение (вижда се на кого от първа страница)

Всяко едно ново нещо представлява стрес за съзнанието и подсъзнателно имунната ни система иска да ни защити и ограничи излишната информация и напрежение. Ние не вярваме сляпо и сме предубедени в положителните качества на всяко едно ново начало, защото сме лъгани и имаме куп падения в миналото, които са ни направили една идея по-силни.

Накратко - положили човек малко усилие и да се опита да влезе под кожата на останалите и да схване цялостното настроението тук, ще му е по-лесно да се ориентира в ситуацията и да създава смислени и качествени коментари във форума.

Има ужасни индивиди, има и много добри индивиди. Има хора всякакви. От едни няма да чуеш и една лоша дума, други ще те наредят, без да знаят дали ще го понесе ранимата ти душа. Има такива, които на всяка цена искат да спечелят и да трупат безплатни мнения. Опитват се да създават проекти и да управляват бизнеси, без да имат нужните знания и умения, а това се усеща. Точно такива биват игнорирани на пръв поглед. Но всеки може да успее да намери точното си място под небето и да се чувства добре, там където намери за добре.

Какво е да си предприемач? Да инвестираш (във време, усилие, пари и т.н.) и да поемеш риск (премерен, обоснован), за да спечелиш пари (не на всяка цена, може и друго). Тази съвкупност от продавачи, купувачи и идеи за бизнес е яка. Тук дори може да си един обикновен философ, психолог или лекар дори. Целта е една - взаимопомощ, чрез градивна критика = успех.

Има много неграмотни хора, които свързват икономиката единствено с банките. Продължават да ме питат всякакви хора защо не стана банкер. Икономиката ни учи да мислим аналитично, предвидливо, да изградим цялостен един мисловен процес от раждането на една идея, до нейното осъществяване. Докато не се ограмотим, няма как да бъдем конкурентноспособни на пазара. Този форум със своето многообразие от теми допринася до голяма степен разбирането за бизнес грамотността. Тенкю!

с това:

и аз сам много доволен от опщуването вав форумът ви.

или пълният член в заглавието?

Интересна логика и толерантност. Ваша работа да защитавате неграмотността. Дерзайте.
Да не говорим за претенциите към моя принос в този форум, мненията ми и обидите, които съм изтърпяла НЕОСНОВАТЕЛНО, сравнено с приносЪТ на последния ... от еволюционно недоразвитите.

Или, когато аз съм недоволна и имам желанието да го споделя, нямам чувство за хумор, а когато на вас нещо не ви харесва раздавате страшни червени реп-ове! ау! от страх умирам!
Към админите: Направете ги Черни като в деЦката градинка, че така много ... неясно за неграмотните.

За страшния отворко: Да не мислиш, че ще ме уплашиш със синдрома на ....?

Последно редактирано:

Хм, нещо се обърках - това ли е легалната офтопична тема за трупане на мнения?

или пълният член в заглавието?

сравнено с приносЪТ

Умишлено ли е наблегнато на неправилното членуване, та е с големи букви ?

Ти как мислиш?

Пълният член, да е проблем и признак за неграмотност ... с мед да ги намажеш всички непълни все ще станат поне наполовина пълни, а то ... "исопшто си Ибало ...акселЪТ" (аре в кавички, че да се сещате)

Умишлено ли е наблегнато на неправилното членуване, та е с големи букви ?

В случая може да е умишлено, но в останалите случаи съвсем неумишлено показва прекалено пристрастие към пълния определителен член. Което от психологическа гледна точка е интересно...

Горе