форума е перфектно място за общуване!

От: От: форума е перфектно място за общуване!

В случая може да е умишлено, но в останалите случаи съвсем неумишлено показва прекалено пристрастие към пълния определителен член. Което от психологическа гледна точка е интересно...

:lol:
Харесва ми като си забавна.
Да, обожавам пълни членове. Нещо против боксьорите или просто го отбелязваш?

Харесва ми като си забавна.
Да, обожавам пълни членове. Нещо против боксьорите или просто го отбелязваш?

Нещо пак се загубих в дебрите на твоята мисъл, пък и не съм чела подробно предходните постове - какви боксьори?

От: форума е перфектно място за общуване!

Язе, му турих една на казановата ама то от либоф, ни можах да се въздаржа на таквос ухажване. :shock: :D

А ти почна да ма хъресваш чак кугато и аз зех да та хъресвам и ти убештах шоколат. Признаи си !

Неса карайте, народа е казал - пълен член, весела къща,,, трява си държим традициите и пълният член и тетака

Нещо пак се загубих в дебрите на твоята мисъл, пък и не съм чела подробно предходните постове - какви боксьори?

оффтопик: какви дебри? Какви пет лева? (последното е пример за ... "израз"-клише като боксьорите :) но очевидно си си нямала работа с боксьори, та не си го чувала- простено!)

оффтопик: какви дебри? Какви пет лева? (последното е пример за ... "израз"-клише като боксьорите :) но очевидно си си нямала работа с боксьори, та не си го чувала- простено!)

Позна - не съм си имала работа с боксьори и хора, които често са удряни в главата. По интелигенти си падам като цяло.

Признавам , какво да правя няма начин. :-o
А ти почна да ма хъресваш чак кугато и аз зех да та хъресвам и ти убештах шоколат. Признаи си !

Аз всъщност съм доста добра в бокса - мога да ти вкарам някое и друго кроше. Гледам че си падаш да те третират като парцал :)

Горе