Re: От: Re: ще се включите ли в инициативата на BTV на 12-ти
Като каза за плащане ме навя на мисълта, че всеки месец давам по десет на домоуправителите уж за добро, но до сега не съм видял нищо да се е подобрило от даденото от мен или другите в блока. :-D
Това е до възпитание и самоосъзнаване. В моя блог, аз съм активист. Никой цяла зима не изрина, а аз поех 2-3 смени, че и нова лопата им купих. Някой гении беше взел пластмасова, а входа е в нещо като тунел и има течение, следователно снегът е идея по-твърд от този на върха на носа на елена Рудолф.
Та, мисълта ми е, че всички са се сдухали и не очаквайте много от тях. Просто ги поздравете за старанието, ако проявят някакво някога.
А относно темата - сега като се замисля, аз май ще изляза неделя, за да не съвпадне с кампанията им. Някак си пак ще ме причислят, че са успели да ме маркетират. Нищо лошо, но не са, даже напротив, създадоха негативизъм в мен. Дано само хората, които са се отвратили от кампанията им не правят асоциацията чистене->брандинг. Защото тук нещо такова се заформя.
И след като си се гъзил цял ден да чистиш пита на прасетата и тези, които живота ги мачка на всички нива, можем да отидем да послушаме малко Графа пред НДК, на който концерт пак те са организатори. Нищо лично, отново, но когато започнат да рекламират на места, който обичам или поне леко да харесвам - тогава може и да замисля да се включа. Никога няма да тръгна, при ясната идея, че някой са всели пари и защото не са взели достатъчно са решили да минат тънко, че и да изкярат като си плеснат логото. Ако забележите никоя друга кампания по света (от гениалното движение) не е така брандирана, както е нашата.
Как ви се струва иначе логото. Къде къде по-убаво е тяхното, нали? Хората са го мислили със сърцето, а не с портмонето си. Навсякъде е това лого и долу има "партньори" и "спонсори".
Както казах, за не знам кой път
, аз ще чиста, но определено не и с тях. Те като искат да събират и да си чистят.