Blinky Owner 14 Май 2012 #41 Ето нещо друго, в което съм сигурен, че всеки би се включил без да пита кога и къде даже: Но жалкото е, че такава кампания никога няма да видим по БТВ. Все пак двете си работят заедно.
Ето нещо друго, в което съм сигурен, че всеки би се включил без да пита кога и къде даже: Но жалкото е, че такава кампания никога няма да видим по БТВ. Все пак двете си работят заедно.
soyo New Member 14 Май 2012 #42 От: Re: ще се включите ли в инициативата на BTV на 12-ти Blinky каза: Ето нещо друго, в което съм сигурен, че всеки би се включил без да пита кога и къде даже: Виж файлът 3856 Но жалкото е, че такава кампания никога няма да видим по БТВ. Все пак двете си работят заедно. Увеличете... И други да дойдат , няма да има разлика.
От: Re: ще се включите ли в инициативата на BTV на 12-ти Blinky каза: Ето нещо друго, в което съм сигурен, че всеки би се включил без да пита кога и къде даже: Виж файлът 3856 Но жалкото е, че такава кампания никога няма да видим по БТВ. Все пак двете си работят заедно. Увеличете... И други да дойдат , няма да има разлика.
dealer New Member 14 Май 2012 #43 От: ще се включите ли в инициативата на BTV на 12-ти СимеоМ, ПлевнАлиев хаха