От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА
Аз за пореден път се убеждавам,че това не е форумът "предприемач",а форумът на хамалите.Ти,госин предприемач,един ден като имаш не голям,а среден за България бизнес,тогава ще ми обясняваш колко маловажно е това да има магистрали.Не ми говори за мозъчни клетки и за интелигентност,това са все неща,които са далеч от теб,съдейки по разсъжденията ти,че видиш ли ние нямаме хубави коли,за какво тогава ние хубав път???Айде аз тогава да те питам - за какво ти е хубава кола като нямаш хубави пътища бе,умнико?Средностатистическия европеец,с който ти искаш да се сравняваш излиза на протест не един път на 40 години!"Магистрали, които са от нашите пари.",изграждането на магистралите се финансира и от ЕФ,не знам какъв процент са европари.Обаче какво значи магистралите били с нашите пари?Ми с на Конго парите ли да са?Нали ТИ утре ще караш по тия магистрали,нали утре на твоя шеф Тировете ще карат по тия магистрали,нали утре потока от Турция - Румъния ще е по тия магистрали.Или предпочиташ НАШИТЕ ПАРИ да отиват за бентлито на Масларова,за Батко-Братко???Не е хубаво да даваш определения за хората без дори да ги познаваш. :wink:
П.С. А през 8-те години,през които Станишев беше в управлението,къде са нетаратайките,С-класите,средностатистическите коли?И как едните за 4 години построиха 10 пъти повече от другите?
P.S.2 А ти не е зле да излизаш от село и да минеш през Цариградско,защото явно си забравил как е
А колкото до мозъчните клетки,предавам се,твоите са повече от ДВЕ,но не са ти достатъчни,за да научиш българската граматика и,за да не се излагаш запомни,както и други хора от форума,ПРИ СРАВНИТЕЛНА ФОРМА СЕ СЛАГА "-" , ПО-ДОБРЕ, ПО - ЗЛЕ, ПО- ХУБАВО ,всеки път като ги пишете слагайте след тях ОТ и ако има смисъл,значи е с "-", или казано по друг начин - по-добре (от), но когато кажеш по гръб(от) не върви,за това при "по гръб" няма " - ".Ех,предприемач до предприемач сте тука всички
Брато е обращение, не определение. Теб на "господин" ли се обръщат по улиците? Вие от ГЕРБ сте незамениеми викаш.
Който работи по магистралите, да важно им е да има такива и да са убави.
Аз ям, по-важно е да имам хляб на масата, здравеопазване, социални благини, магистралите даже не са ми в листа. На теб явно от там ти почват приоритетите.
Само да ти обясня пич, защото си явно дебела туква. Тук първо не слагай всички под един знаменател. Като дискутираш с мен, се обръщаш към мен, а не към целия форум, велики владетельо. НО е важно да се отбележи тук, че точно това е една от характеристиките на гербаджийте - никакво възпитание и маниери. За това си позвлих да се обърна към теб с Брато, току-виж съм се приближил до начина ти на комуникация.
А за какво са ти хубави пътища, като нямаш хубава кола. Искам хубава кола, защото имам семейство, което я заслужава. ако трябва ще се влача по гръб, и ще я нося на ръмене, по чукарите, но да знам, че съм на нивото на един успяваш европеец. А не да седа в панелката, да гледам маистралите и да си викам "Ей, някой ден ще мина по тях с кола над 4к."
Нали? Има ралика.
Като не знаеш какъв % са от нашия джоб, не бъди много смел в изказванията си. Едно е да са 90%, друго е да са 10%, нали? Но това се учи по математика. Дано поне там имаш някакви знания, че ако започнем да говорим с числа, поне някакви адекватни неща да пишеш.
За тировете ли си ги платил тия магистрали? И шефа ми с тировете.
Всяка втора фирма в бг е логистична, така ли? И ти не е хубаво да даваш определение за сайтове, форуми и прочие, като те гледам последно време да се ежиш само в Политиката. Някак си не успяваш да стигнеш до същността на сайта. Ако въобще си си направил труда да го направиш де, но това е друга тема. И ти писах, ама ти май си качил диопрти -
И в случай, че ще ни наречеш червени, в поста ми никъде не съм защитил БСП+ДПС+АТАКА - гнусната машина, а ти казвам, че си яко в грешка.
Няма да ти отговоря на първият "П.П:". Просто си пропуснал да прочетеш това, което ти болднах тук. Но ако го прочетеш може би ще спрем да спорим за това. Но както казах за двете мозъчни клетки - освободи едната и пак прочети - За мен всичките са пълни нещастни, и съм против всички, като най ми е да минат всички през затвора за няколко живота. Като се почне от ГЕРБ, БСП, АТАКА, ДПС, Костов и всички други нещастници, разграбили и унищожиили държавата с годините. Но някой да ми обяснява как някой нещо е свършил, направо полудевам.
Момче, аз съм София, това за село на някоя ковра го разправяй.
И пак ще ти кажа, че е некачествено изпълнение. Ти излез в чужбина и виж какво е път и полсе ми говори. Иначе само си дрънкаш. Така ли за правописа, а за пункуацията след препинателен знак "," искаш ли да си поговорм?
Недей почва тази тема, защото и ти си един езиковед.
Предприемачите тук са в другите теми, тук сме такива като теб - идиоти, които само си дрънкаме.