АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

"Така се стигна до кандидатстване за финансиране пред Европейската комисия чрез оперативната програма "Транспорт" на останалите три участъка с обща дължина 115 км. Стойността на безвъзмездната финансова помощ е 699 648 287 лв. с ДДС. Кохезионният фонд на Европейския съюз отпусна 513 970 279 лв., а от държавния бюджет са похарчени 185 678 007 лв."
Ок, но това са има няма 20+%. За Европа си е Ок, но за бг данакоплатеца, не са малко. ;) Това май им е единствения непровален проект. :)

Според това което се обявява като данни 20% сме дали за строителството на магистрала "Тракия", толкова за тунела под връх Шипка, за третия лъч на метрото в София са договорени 5%.

Това което се чува сега за магистрала "Хемус" е, че ще бъде довършена чрез публично-частно партньорство.

Брато е обращение, не определение. Теб на "господин" ли се обръщат по улиците? Вие от ГЕРБ сте незамениеми викаш. :) Който работи по магистралите, да важно им е да има такива и да са убави. :) Аз ям, по-важно е да имам хляб на масата, здравеопазване, социални благини, магистралите даже не са ми в листа. На теб явно от там ти почват приоритетите.

Само да ти обясня пич, защото си явно дебела туква. Тук първо не слагай всички под един знаменател. Като дискутираш с мен, се обръщаш към мен, а не към целия форум, велики владетельо. НО е важно да се отбележи тук, че точно това е една от характеристиките на гербаджийте - никакво възпитание и маниери. За това си позвлих да се обърна към теб с Брато, току-виж съм се приближил до начина ти на комуникация. :)

А за какво са ти хубави пътища, като нямаш хубава кола. Искам хубава кола, защото имам семейство, което я заслужава. ако трябва ще се влача по гръб, и ще я нося на ръмене, по чукарите, но да знам, че съм на нивото на един успяваш европеец. А не да седа в панелката, да гледам маистралите и да си викам "Ей, някой ден ще мина по тях с кола над 4к." :) Нали? Има ралика.

Като не знаеш какъв % са от нашия джоб, не бъди много смел в изказванията си. Едно е да са 90%, друго е да са 10%, нали? Но това се учи по математика. Дано поне там имаш някакви знания, че ако започнем да говорим с числа, поне някакви адекватни неща да пишеш. :) За тировете ли си ги платил тия магистрали? И шефа ми с тировете. :) Всяка втора фирма в бг е логистична, така ли? И ти не е хубаво да даваш определение за сайтове, форуми и прочие, като те гледам последно време да се ежиш само в Политиката. Някак си не успяваш да стигнеш до същността на сайта. Ако въобще си си направил труда да го направиш де, но това е друга тема. И ти писах, ама ти май си качил диопрти - И в случай, че ще ни наречеш червени, в поста ми никъде не съм защитил БСП+ДПС+АТАКА - гнусната машина, а ти казвам, че си яко в грешка.

Няма да ти отговоря на първият "П.П:". Просто си пропуснал да прочетеш това, което ти болднах тук. Но ако го прочетеш може би ще спрем да спорим за това. Но както казах за двете мозъчни клетки - освободи едната и пак прочети - За мен всичките са пълни нещастни, и съм против всички, като най ми е да минат всички през затвора за няколко живота. Като се почне от ГЕРБ, БСП, АТАКА, ДПС, Костов и всички други нещастници, разграбили и унищожиили държавата с годините. Но някой да ми обяснява как някой нещо е свършил, направо полудевам.

Момче, аз съм София, това за село на някоя ковра го разправяй. ;) И пак ще ти кажа, че е некачествено изпълнение. Ти излез в чужбина и виж какво е път и полсе ми говори. Иначе само си дрънкаш. Така ли за правописа, а за пункуацията след препинателен знак "," искаш ли да си поговорм? :) :) :) Недей почва тази тема, защото и ти си един езиковед. :)

Предприемачите тук са в другите теми, тук сме такива като теб - идиоти, които само си дрънкаме. :)
Човека след теб написа всичко с факти и числа,тия махленски спорове си ги води със съседите пред блока."Остави политиката на хората с повече от 2 мозъчни клетки. ", викаш това не е определение,а?Явно доста хора са те обиждали без да разбереш :) Не ме слагай под общ знаменател с теб,обидно ми е ;)

Човека след теб написа всичко с факти и числа,тия махленски спорове си ги води със съседите пред блока."Остави политиката на хората с повече от 2 мозъчни клетки. ", викаш това не е определение,а?Явно доста хора са те обиждали без да разбереш :) Не ме слагай под общ знаменател с теб,обидно ми е ;)
Да, и аз го разписах в %. Няколко стотин милиона за магистрали и почти нищо за бизнеса. Така де, само за определен бизнес. Мегапринт. :) Много са ме обиждали, сосбено форумни тролове, които се чудят как да върнат пак прост човек като Бойко на власт. Хвала на такива хора. :)

Супер стратегия имаш и ти, да ти умре коня от гъдел. И ако ще се обижаш толкова лесно, стани балетист. ;)

Ти верно за голям пич се имаш обаче... Човека ти е написал нещо с нормален тон, ти му отвръщаш с това. Това само чистокръвен дебил може да го направи Оня ден се изложи като кифладжия сега пак на там си тръгнал... Мазохис ли си къв си?

Ти верно за голям пич се имаш обаче... Човека ти е написал нещо с нормален тон, ти му отвръщаш с това. Това само чистокръвен дебил може да го направи Оня ден се изложи като кифладжия сега пак на там си тръгнал... Мазохис ли си къв си?
Човекът има 160 поста и почти никаква репутация. Демек играе го умник във форума. :)

Ако му прочетеш постовете тук, ще ти стане ясно с какъв човек си комуникираш. :)

Според това което се обявява като данни 20% сме дали за строителството на магистрала "Тракия", толкова за тунела под връх Шипка, за третия лъч на метрото в София са договорени 5%.

Това което се чува сега за магистрала "Хемус" е, че ще бъде довършена чрез публично-частно партньорство.
Бате, и по зле ще е. През първите месеци на тази година ГЕРБ са се постарали да попразнят добре казата, като сега даже не ме питай с колко пари ще оперира всяко едно министерство. ;) А Бойко си излълни своето - да направи Варна село. За това и тази магистрала зацикли. Но най-вече защото ТИМ не му клекнаха, както Галевите и Маргините. Много по-дебели са нещата от някакви си смотани партийки. Тук системата е съвсем друга, тези само им гледаме физиономиите.

Идеята не е в политиката, има други неща зад нея - пари, интереси и власт. И докато този убавец, дето се обижда не го зацепи, ще си се навъртат постове след постове. ;)

Човекът има 160 поста и почти никаква репутация. Демек играе го умник във форума. :)

Ако му прочетеш постовете тук, ще ти стане ясно с какъв човек си комуникираш. :)

Аз оня ден си комуникирах с него доста, обаче мина Блинки и забърса всичко. Много добре го знам какъв е...

Не мога да говоря с гурутата във форума,с многохилядната им репутация дадена от лапета 94-95 набор,съжалявам.То сигурно и вие сте горе-долу на по толкова де,имайки предвид,че всичко си мерите през вашата си призма.Може някакъв си нийд долар да ми пише фермани колко съм прост,аз с едно изречение да му отвърна и после видиш ли,тонът ми бил нечовешки.Не казвам,че ГЕРБ ще оправят България,проследете ми постовете и ще разберете,че аз съм за народно единство,цветът няма значение когато държавата се граби,НО да ми твърдите,че БСП са по-добрия вариант,айде моля ви се.Иначе май до последно не разбрахте,че тези пари за магистрали,дето не били дадени за бизнеса,първо няма с какво толкова да помогнат на бизнеса,второ кажете вие,икономисти велики, как да се помогне на бизнеса с няколкостотин милиона,трето те са ЗА бизнеса като инфраструктурата е неразделна част от всеки голям бизнес.Колкото до колата - пет път повторих,НЕ Е ТОВА ПРАВИЛНОТО МИСЛЕНЕ,нямал си хубава кола,за кво ти е тая магистрала.Абе, стегнете се малко ве,млади момчета сте,искате бизнесмени да ставате...По тая комунстическа логика(както и идиотщината с хипермаркетите) трябва да живеем с уредите от 19-ти век,защото така или иначе ние нямаме ресурса да използваме другите?Сигурен съм,че единствения ви допир до "бизнеса" е зад клавиатурата,само че за съжлание,все още, ИТ сектора не храни много семейства.Вижте къде се намират фабриките,цеховете,като цяло индустриалната зона.Всеки предприемач ще ви изсмее на тезата,че инфраструктурата,видиш ли, е само за красота :)

Braтлета, вие яко въртите политика тук, че ви праиме по един министор:)

Re: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Аз по принцип не пиша в политиката почти обаче понеже видях няколко пъти да се споменава как може форума да не е за ГЕРБ

само ще кажа че ГЕРБ са тоталитарна партия с лява политика и нищо дясно няма в тях защото не изповядват основните демократични ценности

само на думи да се опитват да се изкарат десни...

1. Тоталитарна партия...

писано от Георги Марков (този дето комунистите убиват с чадъра в лонодон) Напълно валидно и за режима на герб
http://chitanka.info/text/2898/24#textstart
От гледна точка на свободния западен гражданин ние изглеждаме истински параноици с внимателното затваряне на вратата и оглеждането дали няма някой зад нея, с инстинктивната проверка на обстановката, със съмнението в телефона и най-вече с колебанието — доколко може да се вярва на този, който е срещу нас. Едни от най-популярните изрази в нашия делничен живот са: „Не мога да ти кажа това по телефона“, или „Тези работи по телефона не се приказват!“, или „Много приказваш!“ и т.н. Колко пъти, когато приятели пристигаха у дома, за да ми кажат нещо, което най-често беше безобидно, ме молеха най-напред да изключа телефона. Колко пъти в разни домове са ми казвали: „Телефонът е изключен, можеш да приказваш!“ При това никой от нас не беше конспиратор, нито имаше някакво намерение да сваля властта. Ние бяхме обикновени български граждани, които разговаряха по обикновени делнични въпроси. Моторът на подозрението, на цялото това ужасно болестно състояние на духа беше един — Държавна сигурност.

само сменяш държавна сигурност с герб и си е валидно...

2. Лява партия... по време на режима на герб държавата изсмуква 6 милярда лева повече за преразпределяне през нея от бизнеса и гражданите (под формата на променени данъци акцизи ) отколкото предните това са мерки на чисто ляво управление ако герб бяха десни щяха да облекчат бизнеса и нямаше да се докараме дотук с кризата...

3. Не изповядваща демократични ценности партия Да не кажа че са направо антихуманна партия.... нарушаваща харата за правата на човека... лесни показни акции на мвр пикчърс срещу невинни, сипене на обвинения че разни хора са убиици от трибуната на парламента.... заплахи че ако не им станеш съучастник в нарушаване на хартата за правата на човека срещу други които са анти герб ... мвр пикчърс ще снима във вас
Никой не трябва де бъде подлаган на произволна намеса в личния му живот, семейството, жилището и кореспонденцията, нито на посегателства върхy неговата чест и добро име. Всеки човек има право на закрила от закона срещу подобна намеса или посегателства.
Всеобща декларация за правата на човека, Член 12

толкова за герб и дянса партия да не почвам как се разпределяха поръчките, тоталната кадрова импотентност на режима и това да се бутат вътрешно най верните на партията и партиината линия, а не най способните (опс тук май още една аналогия можем да направим) че ще амортизираме някоя клавиатура и спирам с политиката...

Последно редактирано от модератор:

@coolice - айде сега вземи ГЕРБ и сложи БСП на същото място. Какво се получава? Цветна картинка! Айде сега вземи БСП и сложи ДПС. Какво се получава? Още по-цветна картинка!!! Истината е, че всяка една партия в България иска да ЯДЕ!! Да яде до пръсване и още да яде!! И да яде от всичко - власт, пари, слава - всичко!!
Пък и на тях им е кеф ние да се трепем заради тях. То това е, като да си футболен фен - ходиш, викаш, псуваш, биеш се, за кефа на някой друг. Що? Дреме им на ония малоумници, че вие (ние) се застъпвате (застъпваме) за тях! През оная им работа е!
Сега цоциалистическите курви какво правят? 50/50 с мажоритарния вот. Защото са сигурни, че ако всичко е мажоритарно, нито един представител от партията-майка няма да е във властта :lol: И пак само прах в очите на хората :) Парите се крадат, те си бяха 1 месец на почивка, хората си протестират - всичко си е по старому.
Гледайте си бизнеса и вие да сте добре, защото нито една партия няма да ви постели червен килим, освен ако нямат стотици милиони за даване.

@coolice - айде сега вземи ГЕРБ и сложи БСП на същото място. Какво се получава? Цветна картинка! Айде сега вземи БСП и сложи ДПС. Какво се получава? Още по-цветна картинка!!! Истината е, че всяка една партия в България иска да ЯДЕ!! Да яде до пръсване и още да яде!! И да яде от всичко - власт, пари, слава - всичко!!
Пък и на тях им е кеф ние да се трепем заради тях. То това е, като да си футболен фен - ходиш, викаш, псуваш, биеш се, за кефа на някой друг. Що? Дреме им на ония малоумници, че вие (ние) се застъпвате (застъпваме) за тях! През оная им работа е!
Сега цоциалистическите курви какво правят? 50/50 с мажоритарния вот. Защото са сигурни, че ако всичко е мажоритарно, нито един представител от партията-майка няма да е във властта :lol: И пак само прах в очите на хората :) Парите се крадат, те си бяха 1 месец на почивка, хората си протестират - всичко си е по старому.
Гледайте си бизнеса и вие да сте добре, защото нито една партия няма да ви постели червен килим, освен ако нямат стотици милиони за даване.
Изцяло съм съгласен с теб, и бих добавил следното - да ти окрадът къщата се случва, но да държиш вратата си отверена постоянно,това вече си е глупост.Или казано по друг начин - сини,червени,зелени, получаваме това,което ние искаме да получим с действията/бездействията си. :)

Coolice все по-рядко чета стойностни постове на политическа тема във форума, но твоя #410 определено е добър, за което искам да приемеш поздравленията ми!

От: Re: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Аз по принцип не пиша в политиката почти обаче понеже видях няколко пъти да се споменава как може форума да не е за ГЕРБ
Герб цъфна във всички форуми
“ЦъфнаАл ГЕРБ, цъфнАал ГЕРБ”
[video=youtube;3zPtq2KEwVw]http://www.youtube.com/watch?v=3zPtq2KEwVw[/video]

От: Re: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Герб цъфна във всички форуми
“ЦъфнаАл ГЕРБ, цъфнАал ГЕРБ”
[video=youtube;3zPtq2KEwVw]http://www.youtube.com/watch?v=3zPtq2KEwVw[/video]

Да се смея ли... да плача ли... Ебати дивите селяндури... Това чудо беше председател на парламента, ПО ДЯВОЛИТЕ!

@coolice - айде сега вземи ГЕРБ и сложи БСП на същото място. Какво се получава? Цветна картинка! Айде сега вземи БСП и сложи ДПС. Какво се получава?

A де..и аз го казвам това
някой като почва да плюе едните, не се усеща, че тези които защитава са същите.

Примера с БНТ (нещо нечувано в новата ни история) е напълно показателен за червените боклуци които ни управляват в момента.

Страхува ли ви милиционера? - http://offnews.bg/index.php/237699/mvr-tarsi-s-video-koj-prechi-na-beliya-avtobus

МВР пусна видео, с което призовава гражданите да подадат донос кои са лицата, които пречат на Белия автобус да извози депутатите.

и това кърти:

Преди години един клиент от Англия ми каза с класически cockney акцент: This is no mafia. Mafia is Italian family – they’got values. This is a bunch of communist criminals (Това не е мафия. Мафията е италианска фамилия – те имат ценности. Това са сбирщина комунистически престъпници). Мафия или по-лошо, време е да си ходят, написа в своя Facebook профил лидерът на ДСБ Радан Кънев.

Да се смея ли... да плача ли... Ебати дивите селяндури... Това чудо беше председател на парламента, ПО ДЯВОЛИТЕ!

Моля те, отдели 10 мин и гледай това видео

[video=youtube;fWcghKknzL8]http://www.youtube.com/watch?v=fWcghKknzL8&list=PLs8AdHYZcXz5TZXgBOpZP7D4YWmOTBs3K&index=1[/video]

...след 10 мин - доволен ли си?

Последно редактирано:

Властта отмъщава на френския посланик, лишавайки го от орден

Френският посланик у нас Филип Отие вероятно няма да получи орден “Стара планина” I-ва степен, преди да напусне София в края на мандата си, съобщи БНР. По традиция държавното отличие се дава на всички отиващи си ръководители на чужди дипломатически мисии в България.

Посланик Отие си навлече гнева на управляващите с критично писмо по повод протестите срещу кабинета „Орешарски“, в което призова правителството да чуе гласа на гражданското общество. Писмото бе подписано от него и германския му колега Матиас Хьопфнер.

Заради подобни разногласия предшественикът на Отие, посланик Етиен дьо Понсен, също не получи ордена си в София. Указът за ордена беше подписан, но предният президент Георги Първанов не покани Дьо Понсен на церемония по връчването му.

цялото - http://offnews.bg/index.php/237476/vlastta-otmashtava-na-frenskiya-poslanik-lishavajki-go-ot-orden

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Доган, Кадафи и Батето по-достойни за орден от френския посланик

В годините на социализма, а и при двата мандата на президента Първанов, с високото отличие бяха наградени обществени и политически фигури с твърде противоречива слава, а „Стара планина“ получи ироничното определение „орден на килограм“.

През 1978 г., например, българкият комунистически диктатор Тодор Живков награждава либийския диктатор Муамар Кадафи с орден “Стара планина” с лента.

25 години по-късно – през 2003, демократично избраният президент Георги Първанов награждава с ордена зета на Живков Иван Славков „за изключителния му принос за развитието на физическата култура и спорта и по повод 80-годишнината от създаването на БОК“.

Година по-късно Първанов връчва отличието и на лидера на ДПС Ахмед Доган „за извънредно големите му заслуги в изграждането и утвърждаването на демокрацията, етническия мир и духа на толерантност в Република България и по повод 50 години от рождението му“.

цялото - http://offnews.bg/index.php/237637/dogan-kadafi-i-bateto-po-dostojni-za-orden-ot-frenskiya-poslanik

Съмнявам се френския посланик да съжалява, че не е получил орден! :lol:

Ми още нищо не си чул
Виж къв талант, ква дарба...
[video=youtube;-Rvh71SHqiI]http://www.youtube.com/watch?v=-Rvh71SHqiI[/video]

Всички са от една школа-школа братскаму рускаму народу:)
Малко ми стана жал за тях:) и те са хора и те искат да се забавляват,но начина по който го правят граничи с мазохизъм или болно чувство за хумор
Е простено и е на Чачка все пак е пиана кат мотика,но все пак успява да задържи вниманието на околните,които се държат баш като бивши партийни секретари,смеят ли нещо да кажат или пък и те са толко фиркани,че им е все едно:lol:

Горе