АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Ми то може да е старо видеото на bobi98, но Плевнелиева и сега и искат оставката
И сравняването на февруарските протести с днешните... ми много ясно, че февруарските бяха истински,
па сегашните бяха истински само началото и след туй се напудриха и напарфюмираха партийно либерастки:|

Гледам тая нова дума "либерастки" много я употребяваш напоследък, та реших и аз да измисля една:

национализачески

Писанията на някои хора в тази тема стават съвсем трагикомични. Амнезия ли ви хвана или не можете да мислите със собствените си глави, че оставяте разни малоумни журналисти, откриватели на топлата вода, да мислят вместо вас? Публикуват се някакви линкове с новини, които излязоха още преди три месеца. През юни Лютви Местан каза, че ДПС са решили да сложат Пеевски за шеф на ДАНС. Каза го в прав текст и пред всички медии. Сега е септември. Ето една от публикациите във вестник "Труд" с дата 17 юни: Местан пое отговорността за Пеевски.
Лидерът на ДПС Лютви Местан пое отговорност за издигането на депутата Делян Пеевски за шеф на Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС).

Писанията на някои хора в тази тема стават съвсем трагикомични. Амнезия ли ви хвана или не можете да мислите със собствените си глави, че оставяте разни малоумни журналисти, откриватели на топлата вода, да мислят вместо вас? Публикуват се някакви линкове с новини, които излязоха още преди три месеца. През юни Лютви Местан каза, че ДПС са решили да сложат Пеевски за шеф на ДАНС. Каза го в прав текст и пред всички медии. Сега е септември. Ето една от публикациите във вестник "Труд" с дата 17 юни: Местан пое отговорността за Пеевски.

Точно протестите с/у Пеевски бяха истински и след туй се изродиха и се оцветиха като знамето на гейовете - с цветовете на дъгата

Гледам тая нова дума "либерастки" много я употребяваш напоследък, та реших и аз да измисля една:

национализачески

Ей, гоЛЕми думи мислиш, сигурно си добър с езика:lol:

Аз пък се очудвам ти що не четеш - писах, че НАЙ-НАКРАЯ СИ ПРИЗНАХА става дума за БСП, въпроса беше кога ще си кажат, а иначе си спомням думите от юни месец на Местана като го питаха журналята.

Показателен е факта, че БСП е крило е на ДПС(а не обратното), както и Атака ......

Последно редактирано:

"либерастки" много я употребяваш напоследък,

Внимавай, че е заразно...

Аз пък се очудвам ти що не четеш - писах, че НАЙ-НАКРАЯ СИ ПРИЗНАХА става дума за БСП, въпроса беше кога ще си кажат, а иначе си спомням думите от юни месец на Местана като го питаха журналята.

Показателен е факта, че БСП е крило е на ДПС(а не обратното), както и Атака ......

А Боцко и Цецко кога ши си признаят
Ех, мамка му и прасе, то май соцялистите ще изллезнат, че са по-демократична партия от групировка герб

Внимавай, че е заразно...
Амчи ти вече си заразен:-o

Вискяре, нещо музата ти е отслабнала последно време, да не си наторявал доматите с американски хербициди? :mrgreen:

ми много ясно, че февруарските бяха истински|

кажи за какво протестираха хората?
за сметката за ток? какво искат - да се греят на ток и да не плащат много? значи искат да им е чисто, удобно и евтино? е нема как да стане
никой не ги кара на сила да ползват толкова ток

какво постигнаха - върнаха ГЕЯ на власт
сега ще плащате един лев по-малко за ток (това ако е постижение :D)

това стига ли ви?

всеки който е участвал във февруарските протести трябва да го е срам от резултатите
защото бяха използвани за други цели, а хората си мислеха, че протестират за тока

толкова жалка картинка стана, че нямам думи

От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

кажи за какво протестираха хората?
за сметката за ток? какво искат - да се греят на ток и да не плащат много? значи искат да им е чисто, удобно и евтино? е нема как да стане
никой не ги кара на сила да ползват толкова ток

какво постигнаха - върнаха ГЕЯ на власт
сега ще плащате един лев по-малко за ток (това ако е постижение :D)

това стига ли ви?

всеки който е участвал във февруарските протести трябва да го е срам от резултатите
защото бяха използвани за други цели, а хората си мислеха, че протестират за тока

толкова жалка картинка стана, че нямам думи
Това е твоята гледна точка, герберчо:-o

А твоята ква беше?
"Ако ще и земята да се продъни, ама боко да не е на власт" ли?

Ама стана такава след като нациолизача се издъни здраво.

А Боцко и Цецко кога ши си признаят
Ех, мамка му и прасе, то май соцялистите ще изллезнат, че са по-демократична партия от групировка герб

Сега, ако кажеш и за какво да си признаят ще е добре. Тук си говорим за свинчето пеевски. Предполгам визираш ББ за золумите, а като ги знаем политиците за такива неща ни лук ял ни мирсал .... така че от къде да знам кога ще си кажат.
А как реши, че са демократични като ДПС им нарежда, както и да е.

Така, като си говорим за признавания мен ми е чудно кога ще си признае, кви пари взе Долена за да го сложи на всички националисти като гласува за ДПС-то, щото те видимо ни управляват.

жалко за теб...
престани с тези тъпи подмятания и дай да говорим сериозно

аз те попитах - за какво протестираха хората и какво постигнаха
толкова ли е трудно?

не съм "герберчо" (не, че да си бесепар е по-престижно)..дори не съм гласувал за Герб

А твоята ква беше?
"Ако ще и земята да се продъни, ама боко да не е на власт" ли?

Ама стана такава след като нациолизача се издъни здраво.
Има хора, дет няма как да разберат квой туй национализъм, и ти май си от тех

Сега, ако кажеш и за какво да си признаят ще е добре. Тук си говорим за свинчето пеевски. Предполгам визираш ББ за золумите, а като ги знаем политиците за такива неща ни лук ял ни мирсал .... така че от къде да знам кога ще си кажат.
А как реши, че са демократични като ДПС им нарежда, както и да е.

Така, като си говорим за признавания мен ми е чудно кога ще си признае, кви пари взе Долена за да го сложи на всички националисти като гласува за ДПС-то, щото те видимо ни управляват.
Кво да признай Боко ли? ами това че цялото му управление беше грешка
Всъщност той си го призна, щото си подаде оставката:-o

Има хора, дет няма как да разберат квой туй национализъм, и ти май си от тех

А Волен разбира ли го? А ти? А има ли такова животно по света, след 1945-та?

А и изобщо не ми трябва да го разбирам, след като виждам с очите си привържаниците и лидерите им.

жалко за теб...
престани с тези тъпи подмятания и дай да говорим сериозно

аз те попитах - за какво протестираха хората и какво постигнаха
толкова ли е трудно?

не съм "герберчо" (не, че да си бесепар е по-престижно)..дори не съм гласувал за Герб

Давай да разискваме тогава какво целят тези протести, кой ще спечели, кой евентуално ще се каче на власт и какви ще са последствията
Казвай твойто мнение слушам те

Ама да заставаш зад едни протести, само защото 'кой не скача е червен', дето нямат кауза и няма да доведат страната до по-добро бъдеще си е направо тъпашко

Давай да разискваме тогава какво целят тези протести, кой ще спечели, кой евентуално ще се каче на власт и какви ще са последствията
Казвай твойто мнение слушам те

Ама да заставаш зад едни протести, само защото 'кой не скача е червен', дето нямат кауза и няма да доведат страната до по-добро бъдеще си е направо тъпашко

Ще си позволя да отговоря аз:

Който и да е, рано или късно ще ни закопа. Освен, ако не се направи една чистка.. да речем 2-3к "власт имащи" в затвора за дълго.
Но турко-комунягите ще ни закопат най-дълбоко. 1997-ма ще ни се види като просперитет. Ей за това заставам зад протестите - може да стане чудо :).

И както каза един приятел: "Все едно падаме с 1:0 и стреляме отдалече - ей това са протестите."

А Волен разбира ли го? А ти? А има ли такова животно по света, след 1945-та?

А и изобщо не ми трябва да го разбирам, след като виждам с очите си привържаниците и лидерите им.

Пич, не ми опонирай по този начин
Национализма не е Волен, па и язе нямам кумири, а ценности
Сиг. пак нема разбереш, щот си анархист:-o

Горе