До сега не мисля, че съм се ебавал с тебе, ама в спор с такива заклети анти комунисти май си требе истинска ебавка
Гей организациите са впечатлени от организирания протест и са решили да наемат партията организатор герб да им направи гей парада:twisted:
„Толкова години със София Прайд се опитваме да създадем заблудата за напреднала и либерална общественост в България, а ето че сега благодарение на Пашата тази илюзия най-сетне е реалност. Толкова сме очаровани от протеста, че искаме Пашата и Костов да организират и София Прайд. Очакваме под тяхното ръководство парадът да се радва на тройно по-голяма посещаемост и много по-голямо медийно внимание, точно както сегашният "граджански протест".
Норти ти какво очакваш да се случи за 3 месеца - това дето герберастите са го засрали 4 години да се оправи за 3 месеца ?!?!?
Помисли си реално как очакваш тия 100 000 фирми дето затвориха заради малоумната икономическа политика на ГРОБ да отворят отново като са всеки ден стачки и няма сигурност че платените протести няма да върнат ГРОБ на власт?!?!
Ето давам ти един реален пример - Аз в момента съм много на кантар дали да отворя един офлайн бизнес в БГ който ще отвори 3-4 работни места - Намислил съм го от преди половин година и бях решил ако ГРОБ остане на власт твърдо да не го правя - Ако обстановката беше нормална до сега щях да съм го стартирал и хората вече щяха да работят - Сега съм си купил билет за ноември и до тогава трябва да реша дали да го стартирам или не, ако не съм убеден че това правителство ще си изкара целият мандат няма да го стартирам. Ако го стартирам и догодина има избори и ГРОБ се върне ще го затворя.
Ето това е ефекта от платените ви мероприятия за хиляди хора които още се чудят дали да инвестират - То герберастите точно това и цели та да може после да ходите по медиите и да питате нагло и мазно - Колко намаля безработицата за 3 месеца.
Норти ти какво очакваш да се случи за 3 месеца - това дето герберастите са го засрали 4 години да се оправи за 3 месеца ?!?!?
При другаря Гай не се строяха заводи, но това е безмислено. Тук няма суровини, за да ти работи на печалба един завод примерно за метални изделия, химически и какъвто там се сетиш от по-тежката промишленост. Можеше да се вдигнат няколко в шивашката промишленост около турските райони,но това пак е безмислено, защото нишата я запълват местни предприемачи с микроцехове. При Гай прогресирваше сектора на услугите и това се отрази на джоба на българина. Не забравяй, че туризма - този така фален плюс на БГ, също е в сектора на услугите:wink:Нагъл, както всеки бесепар!
А колко време ще трябва да се възстанови националния обир от БСП?
Милиардите от САПАРД, ФАР и ИСПА кога ще върнете на предназначеното им място?
Колко завода се построиха и заработиха по време на управлението на любимия ти сър Гай?
Последните години наистина много фирми затвориха. Но то бе ясно още през 1992-93 г, когато се отваряха, че те рано или късно ще затворят. Защото тези фирми са отворени в 70 % от случаите от куцо и сакато, а останалите 30 % бяха фирми фантоми.
За благородните ти самарянски напъни да "дадеш" работа и хляб на 3-4 човека хич няма да коментирам. Бащице-благодетелю на бедните и онеправдани трудещи се...
При другаря Гай не се строяха заводи, но това е безмислено. Тук няма суровини, за да ти работи на печалба един завод примерно за метални изделия, химически и какъвто там се сетиш от по-тежката промишленост. Можеше да се вдигнат няколко в шивашката промишленост около турските райони,но това пак е безмислено, защото нишата я запълват местни предприемачи с микроцехове. При Гай прогресирваше сектора на услугите и това се отрази на джоба на българина. Не забравяй, че туризма - този така фален плюс на БГ, също е в сектора на услугите:wink:
И да, Мантаман може да си мисли и така за него като самарянин, кое му е лошото да се отвори микробизнес и работни места? Като се умножи по 10 000, това е работа за цял един град. Не забравяй също, че когато такива ''самаряни'' отварят работни места, то това ще се отрази и на твоята сергия на пазара. Вместо да си купят 3 домата и една краставица, ще си купуват и плодове от теб. Нещата са навързани, просто като една шахматна партия е икономиката
Успокой малко топката ромбец@dintronix, кво става бе. Раздават имоти, земи и гори на мюфтийството. Гот ли е?
Или е по важно че боко го няма а?
Освен сградния си фонд, Главното мюфтийство да си получи и земите и горите, които са били собственост на мюсюлманското вероизповедание.
Мустафа Хаджи уточни, че Мюфтийството е съгласно с основните промени, предложени в законопроекта, и очаква да получи имотите си.
Не ми ги рови тия, президента нищо не може да раздава, ами кажи къде е лудия?
Подкрепяш ли правителството? А?
Това ли са национални интереси?
Искаш да спориш, ама зацикляш само до 'къде е Волен', казах ти да не ми опонираш с тази теза, че съм гласувал за АТАКАКажи къде е Волен? Що не се пеняви от някоя трибуна? Що не обкръжава джамии?