АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Мега якото клипче :lol::cry:
Я линкни по-малоумно клипче и ще те призная!

До сега не мисля, че съм се ебавал с тебе, ама в спор с такива заклети анти комунисти май си требе истинска ебавка

Гей организациите са впечатлени от организирания протест и са решили да наемат партията организатор герб да им направи гей парада:twisted:
„Толкова години със София Прайд се опитваме да създадем заблудата за напреднала и либерална общественост в България, а ето че сега благодарение на Пашата тази илюзия най-сетне е реалност. Толкова сме очаровани от протеста, че искаме Пашата и Костов да организират и София Прайд. Очакваме под тяхното ръководство парадът да се радва на тройно по-голяма посещаемост и много по-голямо медийно внимание, точно както сегашният "граджански протест".

1176281_293406634131085_1201651309_n.jpg

ама че си и ти!
като копираш нещо е редно да цитираш източника!
особено когато това е художествена измислица! знам, че ти се иска да е вярно :D

ГЕЯ ходи на парадите :D
сега благодарение на протестите нямаше такъв и това е чудесно - дори само заради това са си стрували!

айде като ще копираме от НЕновините
да прочетем още нещо

Станишев призова навръх 9-и септември руската армия да освободи София от протести

Лидерът на БСП Сергей Станишев пожела навръх 9-и септември братската армия на Русия да бъде пратена у нас, така че да освободи София от вражеската сволоч, която я е окупирала от 3 месеца.

"Другари, днес е годишнината от ден, който трябва да се повтори именно днес, 69 лета по-късно. Отново имаме окупация на фашизма в сърцето на България, като за да се отдадем на Народен съд ни е нужна помощ от съветските ни братя!" - предизвика еуфория, състояща се от няколко вирнати докъдето е възможно бастуни, лидерът на европейските социалисти.

Станишев призова "другарите от Москва" да се проявят за пореден път като освободители и да освободят родината от тираните, искащи оставка на най-напредничавото правителство на страната от 16 години насам.

Лидерът на БСП обеща освен народен съд, възстановяване на лагерничеството в Белене, разселването на по-леко провинилите се провокатори, както и типичния за социализма безличен живот, изглеждащ толкова примамлив за привържениците на такъв вид режими.

От Русия изразиха готовност, тъй като съзряха атака от САЩ срещу демокрацията в България, изразяваща се в платени от Джордж Сорос протести.

http://www.nenovinite.com/ne/politika/4687/

-----------

разбира се всички тези новини не са измислени от нищото
това е подигравка с малоумния ГЕЙ и свързано с изказването му -

Станишев: Девети е една от най-ярките дати в съвременната ни история

Ние сме партия със 122-годишна история и сме оцелели, защото сме работили за общественото благо и сме намерили пътя към сърцата на българските граждани. Вярвам, че ще успеем да направим това и този път да намерим съгласие в българското общество, без да се отказваме от нашите леви идеали. Затова се нуждаем именно от заряда на 9 септември 1944 г., заяви Станишев.

Норти ти какво очакваш да се случи за 3 месеца - това дето герберастите са го засрали 4 години да се оправи за 3 месеца ?!?!?

Помисли си реално как очакваш тия 100 000 фирми дето затвориха заради малоумната икономическа политика на ГРОБ да отворят отново като са всеки ден стачки и няма сигурност че платените протести няма да върнат ГРОБ на власт?!?!

Ето давам ти един реален пример - Аз в момента съм много на кантар дали да отворя един офлайн бизнес в БГ който ще отвори 3-4 работни места - Намислил съм го от преди половин година и бях решил ако ГРОБ остане на власт твърдо да не го правя - Ако обстановката беше нормална до сега щях да съм го стартирал и хората вече щяха да работят - Сега съм си купил билет за ноември и до тогава трябва да реша дали да го стартирам или не, ако не съм убеден че това правителство ще си изкара целият мандат няма да го стартирам. Ако го стартирам и догодина има избори и ГРОБ се върне ще го затворя.
Ето това е ефекта от платените ви мероприятия за хиляди хора които още се чудят дали да инвестират - То герберастите точно това и цели та да може после да ходите по медиите и да питате нагло и мазно - Колко намаля безработицата за 3 месеца.

Норти ти какво очакваш да се случи за 3 месеца - това дето герберастите са го засрали 4 години да се оправи за 3 месеца ?!?!?

Помисли си реално как очакваш тия 100 000 фирми дето затвориха заради малоумната икономическа политика на ГРОБ да отворят отново като са всеки ден стачки и няма сигурност че платените протести няма да върнат ГРОБ на власт?!?!

Ето давам ти един реален пример - Аз в момента съм много на кантар дали да отворя един офлайн бизнес в БГ който ще отвори 3-4 работни места - Намислил съм го от преди половин година и бях решил ако ГРОБ остане на власт твърдо да не го правя - Ако обстановката беше нормална до сега щях да съм го стартирал и хората вече щяха да работят - Сега съм си купил билет за ноември и до тогава трябва да реша дали да го стартирам или не, ако не съм убеден че това правителство ще си изкара целият мандат няма да го стартирам. Ако го стартирам и догодина има избори и ГРОБ се върне ще го затворя.
Ето това е ефекта от платените ви мероприятия за хиляди хора които още се чудят дали да инвестират - То герберастите точно това и цели та да може после да ходите по медиите и да питате нагло и мазно - Колко намаля безработицата за 3 месеца.

Само бъркаш виновните :lol: :lol: :lol: :lol:

ГЕРБ не назначи Пеевски - управляващите го назначиха. Да са мислили преди да го назначат.

Няколко депутата от БСП са изразили мнение, че това е абсолютно недопустимо и ще закопаят и себе си и държавата. Но въпреки всичко са се срамували и гласували - партийна дисциплина. Само 3-ма от БСП са си направили оглушки и не са били в залата.

Не може да лъготиш и да очакваш, че хората ще ти ръкопляскат. Само бат Бойко го може. :lol: :lol: :lol: :lol:

Както ви писах по-рано в други теми. Всички позитивни новини на правителството ще се неглижират. Отрицателните ще се преекспонират. Правителството няма да има стимул да работи, щото не знае до кога е, нито то взема решенията, нито нещо зависи от него. Нито Орешака си избра министрите, нито министрите си избраха заместниците.

И само от началото до 100-те му дни отношението към него е повече от трагично. Пълна международна и вътрешна изолация. Никой не му вярва, никой не ще да си играе с него. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ако в началото имаше, 25-30% одобрение, 50% неодобрение и 20% без мнение, сега одобрението се свива още, а тези без мнение стават с отрицателно - близо 70% недоверие в управляващите според последното проучване.

Ама като им се управлява да управляват. Само да не очакват, че тези 70% ще се юрнат да инвестират или да харчат пари - ще си кътат кинтите у банките и това е.

Малко добри новини за икономиката. Положението не е толкоз зле. Разбира се, това не са заслуги на което и да е правителство.

Скок на износа с 9% през юли
http://www.darikfinance.bg/novini/98653/%D1%EA%EE%EA+%ED%E0+%E8%E7%ED%EE%F1%E0+%F1+9+%EF%F0%E5%E7+%FE%EB%E8

Потреблението в България излиза от кризата
http://www.darikfinance.bg/novini/98649/%CF%EE%F2%F0%E5%E1%EB%E5%ED%E8%E5%F2%EE+%E2+%C1%FA%EB%E3%E0%F0%E8%FF+%E8%E7%EB%E8%E7%E0+%EE%F2+%EA%F0%E8%E7%E0%F2%E0

Приходите от нощувки през юли отбелязаха осезаем ръст от 8,6% на годишна база
http://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/prihodite-ot-noshtuvki-prez-iuli-otbeliazaha-osezaem-ryst-ot-86-na-godishna-baza,157473/

И една лоша :(

Промишленото производство бележи спад от 2,6% на годишна база през юли
http://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/promishlenoto-proizvodstvo-beleji-spad-ot-26-na-godishna-baza-prez-iuli,157470/

Като цяло не е толкоз зле положението. Дето се казва, можеше и това да го няма. Все пак износа и туризма показват добри данни. И вътрешното търсене се поразбутва малко. Ама както може да се сетите това не се дължи нито на това, нито на служебното, нито на правителството на ГЕРБ.

Нагъл, както всеки бесепар!
А колко време ще трябва да се възстанови националния обир от БСП?

Милиардите от САПАРД, ФАР и ИСПА кога ще върнете на предназначеното им място?
Колко завода се построиха и заработиха по време на управлението на любимия ти сър Гай?
Последните години наистина много фирми затвориха. Но то бе ясно още през 1992-93 г, когато се отваряха, че те рано или късно ще затворят. Защото тези фирми са отворени в 70 % от случаите от куцо и сакато, а останалите 30 % бяха фирми фантоми.
За благородните ти самарянски напъни да "дадеш" работа и хляб на 3-4 човека хич няма да коментирам. Бащице-благодетелю на бедните и онеправдани трудещи се...

Нагъл, както всеки бесепар!
А колко време ще трябва да се възстанови националния обир от БСП?

Милиардите от САПАРД, ФАР и ИСПА кога ще върнете на предназначеното им място?
Колко завода се построиха и заработиха по време на управлението на любимия ти сър Гай?
Последните години наистина много фирми затвориха. Но то бе ясно още през 1992-93 г, когато се отваряха, че те рано или късно ще затворят. Защото тези фирми са отворени в 70 % от случаите от куцо и сакато, а останалите 30 % бяха фирми фантоми.
За благородните ти самарянски напъни да "дадеш" работа и хляб на 3-4 човека хич няма да коментирам. Бащице-благодетелю на бедните и онеправдани трудещи се...
При другаря Гай не се строяха заводи, но това е безмислено. Тук няма суровини, за да ти работи на печалба един завод примерно за метални изделия, химически и какъвто там се сетиш от по-тежката промишленост:). Можеше да се вдигнат няколко в шивашката промишленост около турските райони,но това пак е безмислено, защото нишата я запълват местни предприемачи с микроцехове. При Гай прогресирваше сектора на услугите и това се отрази на джоба на българина. Не забравяй, че туризма - този така фален плюс на БГ, също е в сектора на услугите:wink:
И да, Мантаман може да си мисли и така за него като самарянин, кое му е лошото да се отвори микробизнес и работни места? Като се умножи по 10 000, това е работа за цял един град:). Не забравяй също, че когато такива ''самаряни'' отварят работни места, то това ще се отрази и на твоята сергия на пазара. Вместо да си купят 3 домата и една краставица, ще си купуват и плодове от теб:). Нещата са навързани, просто като една шахматна партия е икономиката:)

От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

При другаря Гай не се строяха заводи, но това е безмислено. Тук няма суровини, за да ти работи на печалба един завод примерно за метални изделия, химически и какъвто там се сетиш от по-тежката промишленост:). Можеше да се вдигнат няколко в шивашката промишленост около турските райони,но това пак е безмислено, защото нишата я запълват местни предприемачи с микроцехове. При Гай прогресирваше сектора на услугите и това се отрази на джоба на българина. Не забравяй, че туризма - този така фален плюс на БГ, също е в сектора на услугите:wink:
И да, Мантаман може да си мисли и така за него като самарянин, кое му е лошото да се отвори микробизнес и работни места? Като се умножи по 10 000, това е работа за цял един град:). Не забравяй също, че когато такива ''самаряни'' отварят работни места, то това ще се отрази и на твоята сергия на пазара. Вместо да си купят 3 домата и една краставица, ще си купуват и плодове от теб:). Нещата са навързани, просто като една шахматна партия е икономиката:)

Ако разсъждаваш още малко, ще стигнеш до извода, че доверието в една система е най-важното нещо. А при липсата на доверие, няма как да бъде оценено управлението. Дори управляващите да искат да направят добри неща, винаги ще се посрещат с подозрение.

Както по времето на Виденов. Той горкия още е убеден, че е бил прав и че разчетите показвали че долара не трябвало да скача толкоз. Ама баце, като никой не ти верваше и като никой не верваше на БСП тогаз. Хората верваха повече на американското правителство и американските пари и точно заради това доларес се изстреля до 3000 кинта. После като се поуспокоиха нещата се върна на 1500 кинта.

Сега за радост на господа управляващите имаме валутен борд и фиксиран курс. Но липсата на доверие води до липса на инвестиции и свиване на харчове, защото хората очакват негативни сценарии на развитие на икономиката и на България. Сичката пара отива у банките.

Така, че изводът е оставка по най-бързия начин и да се нормализира обстановката.

"Сега съм си купил билет за ноември и до тогава трябва да реша дали да го стартирам или не"

Недей стартира щом бизнеса ти е свързан с оставането на настоящото правителство на власт.

@dintronix, кво става бе. Раздават имоти, земи и гори на мюфтийството. Гот ли е?
Или е по важно че боко го няма а?

Къде е болния лизач да си каже мнението?

4 години мандат - утрояване на джамиите, и всички държавни гори прехвърлени на мюфтийството.
Царя си ги взе, сега други са на ред.
Нема да ни закопат. Ще ни изкупят за жълти стинки.

@dintronix, кво става бе. Раздават имоти, земи и гори на мюфтийството. Гот ли е?
Или е по важно че боко го няма а?
Успокой малко топката ромбец
кай раздава? кво раздава? кога и къде?
дай линк

Аз примерно ще ти покажа големия строител на магистрали какви инвеститори кани и на какви чужди интереси се навежда
[video=youtube;mfKvcs9sPG0]http://www.youtube.com/watch?v=mfKvcs9sPG0[/video]

Още малко за метаните на герб
[video=youtube;9G_sz0I0ZPQ]http://www.youtube.com/watch?v=9G_sz0I0ZPQ[/video]

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1141802

Аз гледах нова тв, ама това е същото.

Освен сградния си фонд, Главното мюфтийство да си получи и земите и горите, които са били собственост на мюсюлманското вероизповедание.

Как може вероизповедание да има собственост?

Мустафа Хаджи уточни, че Мюфтийството е съгласно с основните промени, предложени в законопроекта, и очаква да получи имотите си.

Е как нема да е съгласен, да си налапа нещо.

Новините по нова, бяха едно към едно с написаното, включително и думите на мюфтията.

Нещо да кажеш?

Президентчо май много обича турско кафе

чети и гледай: Плевнелиев даде рамо на ислямския институт

Не ми ги рови тия, президента нищо не може да раздава, ами кажи къде е лудия?

Подкрепяш ли правителството? А?

Това ли са национални интереси?

Абе ти можеш ли да си използваш мозъка
нали ти дадох кво да гледаш и четеш, не видиш ли, че делата за връщане на имоти са образувани преди повече от година

Кажи къде е Волен? Що не се пеняви от някоя трибуна? Що не обкръжава джамии?

Не ми ги рови тия, президента нищо не може да раздава, ами кажи къде е лудия?

Подкрепяш ли правителството? А?

Това ли са национални интереси?

Не съм казал, че подкрепям правителството, ама не ходя на митинги "кой не скача е червен", щото имам глава на раменете си и виждам какво целят тези протести

Кажи къде е Волен? Що не се пеняви от някоя трибуна? Що не обкръжава джамии?
Искаш да спориш, ама зацикляш само до 'къде е Волен', казах ти да не ми опонираш с тази теза, че съм гласувал за АТАКА

Сидеров го няма защото са му платили
а щом плащат (БКП и ДПС) за подкрепа, значи нещо им КУЦА жестоко

или иначе казано: не заслужават властта. Камо ли доверие.

разбирам, че ГЕЯ не е свикнал да работи под постоянен граждански контрол - но за радост не сме 2006-та год :p

Горе