АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Ще си позволя да отговоря аз:

Който и да е, рано или късно ще ни закопа. Освен, ако не се направи една чистка.. да речем 2-3к "власт имащи" в затвора за дълго.
Но турко-комунягите ще ни закопат най-дълбоко. 1997-ма ще ни се види като просперитет. Ей за това заставам зад протестите - може да стане чудо :).

И както каза един приятел: "Все едно падаме с 1:0 и стреляме отдалече - ей това са протестите."
Нищо не схващаш
Най-бързо ши ни закопа Боко, щото обслужва най-продажните, антибългарски икономически кръгове:|

Пич, не ми опонирай по този начин
Национализма не е Волен, па и язе нямам кумири, а ценности
Сиг. пак нема разбереш, щот си анархист:-o

Национализма в съвременния свят е една утопия - като комунизма. Съществува само в главите (и речите) на луди или тарикати, за да си набират последователи.

Нищо не схващаш
Най-бързо ши ни закопа Боко, щото обслужва най-продажните, антибългарски икономически кръгове:|

А Серго кой обслужва? Атомстрой? Газпром? Путин? Това са едни достойни български кръгове.

Едит: А Волен обслужва Серго и Местан. Ама яко ги обслужва..

Национализма в съвременния свят е една утопия - като комунизма. Съществува само в главите (и речите) на луди или тарикати, за да си набират последователи.
Да не сме в началата на миналия век, че свързваш национализма с екстремистки народни движения
В днешна време национализма е по скоро консервативна политическа идея
А Серго кой обслужва? Атомстрой? Газпром? Путин? Това са едни достойни български кръгове.

Едит: А Волен обслужва Серго и Местан. Ама яко ги обслужва..
Е на много пъти съм казал, че съм против всекви политически и икономически орбити на България
Кой от държавните "мъже" даде първи мнение за Сирия? Президентчо, каза че трябва да дадем подкрепа на нашите съюзници за утвърждаване на демокрацията в Сирия
А според мен, България трябва да пази неутралитет и да си гледа собствените икономически интереси

Последно редактирано:

Нищо не схващаш

Ето един верен читател на вестник Работническо дело! :D

Ето един верен читател на вестник Работническо дело! :D

Дам, много нови сортове думати си ял, да не ти плащат за клинично изпитване на новите сортове американски домати:mrgreen:

От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Давай да разискваме тогава какво целят тези протести, кой ще спечели, кой евентуално ще се каче на власт и какви ще са последствията
Казвай твойто мнение слушам те

Ама да заставаш зад едни протести, само защото 'кой не скача е червен', дето нямат кауза и няма да доведат страната до по-добро бъдеще си е направо тъпашко

Eто какво мисля аз: протестите през септември бяха организирани от БСП, ДПС И Атака (!!!). Първо трябваше да измислят причина за протест - някаква каквато да обединява много хора - айде ще бъде сметката за ток (нали точно тогава беше зима). Сидеров добре напредваше с хубавите си речи - националзация, злато, пари, 1800 евро заплати и т.н.
хората наистина повярваха, че може да плащат двойно по-малко и решиха да протестират.
Разбира се протеста беше организиран (то няма неорганизиран...) - може би и от Русия са помогнали.

Сидеров съсипа всичко което беше постигнал само и само да си отмъсти на Борисов. Щото тези жалкари (Сидеров, Гея, Бея) по друг начин не могат - само ако се обединят, пуснат машината за лъжи и купят повече цигани...
Хубавото на всичко това, е че разбрахме колко струва Сидеров - всичко което говори е лъжа и не заслужава властта. Той няма възможностите да осъществи каквото и да е било от това което говори.

Какви са последиците от протеста:
1. Гея отново е на власт (след като го гониха с протести през 2009-та)
2. Циганите ще решат дали да строя АЕЦ Белене
3. тепърва започват ТЪПИТЕ социални мерки

(само като чуя социални, социалисти и всякакви такива производни) ми се повдига! (това сериозно)

Кво да признай Боко ли? ами това че цялото му управление беше грешка
Всъщност той си го призна, щото си подаде оставката:-o

Е значи си е признал - това не те ли удолетворява? Сега и тройната коалиция си подаде оставката, но кога ... трябва си мъж да поемеш вината и грешките и да си дадеш оставката.

Eто какво мисля аз: протестите през септември бяха организирани от БСП, ДПС И Атака (!!!). Първо трябваше да измислят причина за протест - някаква каквато да обединява много хора - айде ще бъде сметката за ток (нали точно тогава беше зима). Сидеров добре напредваше с хубавите си речи - националзация, злато, пари, 1800 евро заплати и т.н.
хората наистина повярваха, че може да плащат двойно по-малко и решиха да протестират.
Разбира се протеста беше организиран (то няма неорганизиран...) - може би и от Русия са помогнали.

Сидеров съсипа всичко което беше постигнал само и само да си отмъсти на Борисов. Щото тези жалкари (Сидеров, Гея, Бея) по друг начин не могат - само ако се обединят, пуснат машината за лъжи и купят повече цигани...
Хубавото на всичко това, е че разбрахме колко струва Сидеров - всичко което говори е лъжа и не заслужава властта. Той няма възможностите да осъществи каквото и да е било от това което говори.

Какви са последиците от протеста:
1. Гея отново е на власт (след като го гониха с протести през 2009-та)
2. Циганите ще решат дали да строя АЕЦ Белене
3. тепърва започват ТЪПИТЕ социални мерки

(само като чуя социални, социалисти и всякакви такива производни) ми се повдига! (това сериозно)

Абе аз та питам за тез протести бе човек, ти си яко путкован идеологически антикомунист

Абе аз та питам за тез протести бе човек, ти си яко путкован идеологически антикомунист

e к'во за сегашните? нали го написах по-горе

----->

Разбира се протеста беше организиран (то няма неорганизиран...)

тук става въпрос за това, че тези протести (сега) си заслужават
а за февруарските бяха потрошени яко пари!

За пореден път се убеждавам че герберастията няма граници

Тези при чието управление безработицата от 12% стана 5% а фиска от 5млрд. стана 8млрд. - Решихте че ще закопаят България

И в същото време ревете за тези дето по тяхното управление безработицата от 5% стана 15% и фиска от 8млрд стана 4млрд.

Бах мамама му какво ви дават да ядете на тия герберастки сбирки какви филми ви прожектират аз не мога да разбера - както обичам да казвам дано да го правите за пари щото просто не мога да си обясня как може човек дето може да работи с компютър да агитира за човек дето в живота си е прочел само една книга.

Искате оставка ми той картофа я неще вие още се напъвате - Ако още не сте разбрали на картофа му набиха канчето и го върнаха в парламента що се връща в парламента като иска оставка ???

Щото ако сега има избори вече даже няма и да е първа политическа сила, а вервайте ми много скоро няма и да е втора.

e к'во за сегашните? нали го написах по-горе

----->

тук става въпрос за това, че тези протести (сега) си заслужават
а за февруарските бяха потрошени яко пари!
Еми не съм много толерантен и след малко търпението ми ще се изчерпи:-o
Мислех, че споря с некой капацитет от протеста, па то кво се оказа, че треба да му припомням поста кат на некой малоумник
За туй говорих - http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=43594&p=467321#post467321
Давай да разискваме

Тези при чието управление безработицата от 12% стана 5% а фиска от 5млрд. стана 8млрд. - Решихте че ще закопаят България

Или предходните са били тотално злетеци или БСП са страшно кадърни
второто не се подкрепя от действията им ДО сега? :D (поне от едно...но няма...)

Еми не съм много толерантен и след малко търпението ще ми се изчерпи
Мислех, че споря с некой капацитет от протеста, па то кво се оказа, че треба да му припомням поста кат на некой малоумник
За туй говорих - http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=43594&p=467321#post467321
Давай да разискваме

сории, забравих за другите неща
кой точно ще спечели - нз, не съм специалист
но надеждата ми е, че ще влязат повече парии в парламента и няма да са само две (една управляваща коалиция и една партия опозиция)

дори само за това си заслужава нови избори!

Не знам от какво ви е страх?
и аз мисля, че ГЕРБ няма да спечели на следващите избори
но в момента ситуацията е лоша - една коалиция управлява сама, една партия е опозиция, победителя не управлява, правителството се подкрепя от две коренно различни партии - едната трябва да бъде веднага забранена, а другата най-малко забравена.

Добре бе нещо по-лесно тогава, кажи ми организирани ли са тези протести и от кого?8)

И кво?

Тръгна ли икономиката след 100 дена.

Гледам там справките дето вади БНБ за юли фирмите и населението вкарали у банките 750 милиона левчета. Пък правителството се пъне за 1 милиард.

Ма то бизнеса и населението вече за има няма месец спестява милиардче.

Добре, че сега времето беше хубаво и дълъг уикенд, че населението (дето има пари де) похарчи некой лев по Черноморието.

Ще има да чакате да тръгне икономиката с това правителство, дето никой не му верва.

Добре бе нещо по-лесно тогава, кажи ми организирани ли са тези протести и от кого?8)

ебаваш ли се?
от къде да знам кой ги организира?
както казах по-горе -според мен е малко вероятно да няма някоя партия/организация зад протестите

сега и ти признай, че февруарските бяха организирани! и тогава става много интересно :p

Е как, Сорос ги организира, щото мрази националистите. На времето като бил малък му викали "гаден евреин" и той сега си отмъщава като насажда глобализация по целия Свят. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

За пореден път се убеждавам че герберастията няма граници

И в същото време ревете за тези дето по тяхното управление безработицата от 5% стана 15% и фиска от 8млрд стана 4млрд.

Бах мамама му какво ви дават да ядете на тия герберастки сбирки какви филми ви прожектират аз не мога да разбера - както обичам да казвам дано да го правите за пари щото просто не мога да си обясня как може човек дето може да работи с компютър да агитира за човек дето в живота си е прочел само една книга.

Искате оставка ми той картофа я неще вие още се напъвате - Ако още не сте разбрали на картофа му набиха канчето и го върнаха в парламента що се връща в парламента като иска оставка ???

Щото ако сега има избори вече даже няма и да е първа политическа сила, а вервайте ми много скоро няма и да е втора.

Ма те вече е закопаха бе. Юни, юли баш върха на сезонната работа по морето - безработицата растеше. Сега към края на септември, ще видим как е било август - че тогаз е баш сезона.

Талант се иска за тва. Да влачиш цялата държава надолу, само щото не ти се пуска властта. :lol: :lol: :lol:

ебаваш ли се?
от къде да знам кой ги организира?
както казах по-горе -според мен е малко вероятно да няма някоя партия/организация зад протестите

сега и ти признай, че февруарските бяха организирани! и тогава става много интересно :p
До сега не мисля, че съм се ебавал с тебе, ама в спор с такива заклети анти комунисти май си требе истинска ебавка

Гей организациите са впечатлени от организирания протест и са решили да наемат партията организатор герб да им направи гей парада:twisted:
„Толкова години със София Прайд се опитваме да създадем заблудата за напреднала и либерална общественост в България, а ето че сега благодарение на Пашата тази илюзия най-сетне е реалност. Толкова сме очаровани от протеста, че искаме Пашата и Костов да организират и София Прайд. Очакваме под тяхното ръководство парадът да се радва на тройно по-голяма посещаемост и много по-голямо медийно внимание, точно както сегашният "граджански протест".

1176281_293406634131085_1201651309_n.jpg

Е как, Сорос ги организира, щото мрази националистите. На времето като бил малък му викали "гаден евреин" и той сега си отмъщава като насажда глобализация по целия Свят. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

И кво?

Тръгна ли икономиката след 100 дена.

Гледам там справките дето вади БНБ за юли фирмите и населението вкарали у банките 750 милиона левчета. Пък правителството се пъне за 1 милиард.

Ма то бизнеса и населението вече за има няма месец спестява милиардче.

Добре, че сега времето беше хубаво и дълъг уикенд, че населението (дето има пари де) похарчи некой лев по Черноморието.

Ще има да чакате да тръгне икономиката с това правителство, дето никой не му верва.

Ма те вече е закопаха бе. Юни, юли баш върха на сезонната работа по морето - безработицата растеше. Сега към края на септември, ще видим как е било август - че тогаз е баш сезона.

Талант се иска за тва. Да влачиш цялата държава надолу, само щото не ти се пуска властта. :lol: :lol: :lol:

https://www.facebook.com/photo.php?v=498144366930350

Последно редактирано:

Горе