АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Ако след три месеца дъвкане на една и съща тема журналистите не могат да измислят нищо по актуално от назначението на Пеевски значи правителството върви добре.

И един специален поздрав за герберастите

92-ден - Десетина души освиркват служебния вход на парламента.

Да бе верно тая па не я е срам да тормози човека с таквива въпроси, това е минало (помниш ли колко отдавна беше)... Току виж и Пацата като Боко се притесни и вдигне кръвното!

И да Орешарски и Меркел са като две капки вода и по начина на водене на политка и въобще си приличат прав си. :)

Задаването на този въпрос е същата простотия като да питаш Меркел примерно нещо от сорта на: "Утре е 14 септември и стават 68 години от Холокоста. Кой в крайна сметка даде предложението?".

Полина Паунова от Mediapool - поредната кифла, която се е помислила за кроасан. Пример за политически пристрастна журналистка => това, което твори като новини няма никаква стойност, тъй като е максимално субективно. Който се занимава с новини няма право да смесва пристрастията си с професионалните задължения.

Ако след три месеца дъвкане на една и съща тема журналистите не могат да измислят нищо по актуално от назначението на Пеевски значи правителството върви добре.

И един специален поздрав за герберастите

92-ден - Десетина души освиркват служебния вход на парламента.

Все да приличаш на Алъна, от времето когато се пенеше за политика.

Нещо кефиш ли се?
Както е тръгнало, когато дойдат избори, дали предсрочни или не, ще има 10% гласували. От тях 1/3 цигани за БСП, 1/3 пенсии за БСП и 1/3 турци за ДПС, т.е. твърдия електорат.
Щото хората се обезкуражиха, и повечето ще ти дойдат нагости отвъд морето.
Разменни начала - който няма връзки в майката партия се спасява. Който има, се връща да бизнесменства.

Ама ще се скриеш ли, след като твоите хора се изсерат (което ще стане 100%)?

Ромба - Кефя се разбира се - Три месеца малките герберастчета ми обясняваха какви спонтанни били протестите как сега били протестирали красивите и богатите, а какво се оказа, че ГРОБ обърнаха палачинката, влезнаха в парламента и спряха финансите за протестите и протеста даде фира.

Сега обаче идва момента да си зададем въпроса - След като протеста не е бил чак толкова спонтанен и се потвърди това че сърдитко Будко ги е финансирал за да си чеше егото кой ще плати за щетите които нанесоха на икономиката и на имиджа на страната през тези месеци ????

А защо да се скрия като се наакат аз защо трябва да съм малко по безочлив от герберастите дето закопаха държавата и вместо да си закрият профилите още имат очи да пишат по форумите.

Който е виновен - правителство назначи Пеевски. Не протестиращите.

А правителството няма за какво да го заяждат, щото то не работи на практика. Как може да критикуваш решенията на някой като той няма решения. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Нито има визия, нито има действия, нито има решения.

Приеха някъв закон за тока, намалиха го там малко. Приеха някви допълнителни социални плащания. Ама тези двете и служебното правителство ги направи без парламент - и то даде някви кинти на най-бедните.

И направиха актуализация на бюджета. И тва беше. След като изплатиха оня заем от 800 милиона, взеха едни 300 и казаха, че са върнали неразплатеното ДДС с него. (това стана след 100 ден, ама карай)

И това за 100 дни. Кво да критикуваш от тука. И коя точно програма да критикуваш като такава няма.

Всички кадрови решения се критикуваха. Някой дадоха фира, други си останаха.

Те експертите се изказаха по темата и дадоха 2 или 3 като оценка за първите 100 дни - точно поради липсата на визия и действия. Правителството си постави отлични оценки. Хубаво ама за 100 дни още 1/5 от постовете са свободни и незаети в министерствата.

Питаха Орешака за новото министерство, че нито има персонал, нито работи, той каза "Ама то след още няколко месеца ще почне да работи, а оценките за него ще се дават след години". Хубаво, ама 100 дена кво прави тоя министър точно? Бърка си в носа, игра джобен тенис. :lol: :lol: :lol:

А ББ и Плевнелиев бяха отпушили Евро парите, организирали търг за 1-вия лот от тяхното време за АМ Тракия до 100 - тния ден. И следващата пролет почнаха работи и по Дунав мост 2 и по магистралите.

Отделно правителството изпадна в тотална международна изолация. Ама за това не знам що медиите не ги критикуват. Орешака само на задължителното протоколно посещение в Брюксел отиде. И после си плати да отиде на оня форум в Китай с цел някоя инвестиция да привлече. Ама нещо май нищо не стана там. После що били икономични и що не летели със самолети и въртолети, пък другите много летели. Ама щот никой не ги кани никъде и никой не им идва на гости - щото никой не иска да има нещо общо с такова правителство, щото е поставено под пълна международна изолация. Най-много да отиде на гости на Путин, ама той сега зает със Сирия.

АМ Хемус се чудят кво да я правят и докато се чудят мандата им ще изтече.

Как да не са правили нищо бе, взеха 1 милиард назаем... за тая година де. Догодина - 2 милиарда. Или 20.

Отделно правителството изпадна в тотална международна изолация. Ама за това не знам що медиите не ги критикуват. Орешака само на задължителното протоколно посещение в Брюксел отиде. И после си плати да отиде на оня форум в Китай с цел някоя инвестиция да привлече. Ама нещо май нищо не стана там. После що били икономични и що не летели със самолети и въртолети, пък другите много летели. Ама щот никой не ги кани никъде и никой не им идва на гости - щото никой не иска да има нещо общо с такова правителство, щото е поставено под пълна международна изолация. Най-много да отиде на гости на Путин, ама той сега зает със Сирия.

АМ Хемус се чудят кво да я правят и докато се чудят мандата им ще изтече.

Никъде по света не се проявява интерес към правителство на равновесието. 120/120. Ако някой по-инициативен и любопитен се заинтересува как е ситуирано това правителство, и види че Атака и ВС са дали рамо, съвсем ще му се отще да иска контакти или да прави инвестиция.
Не се интересувам от ПП Атака, но не съм мяркал информация ВС да е канен някъде по официален протокол.
Нещата приличат на Косово - има управление, но няма международна легитимност.

Затова и споменах преди, че най-голяма нужда и полза от нови избори имат БСП/ДПС.

Не съм чул БСП-ДПС да декларират, че управляват като правителство на малцинството. Което е много по-легитимно в очите на света.
Нямаме и коалиционно правителство БСП-ДПС-Атака.
В общи линии имаме манджа с грозде.

АМ Хемус ще тъне дълги години в този си вид. ЕС не се интересува от нея и няма шанс да получим пари. Чужди инвеститори също не се вълнуват от въпроса. Остават възможности със собствени пари или външен заем. Но БСП много държи на циганите, които гласуват за нея, и няма шанс как да събере (вземе заем) пари за АМ Хмус заради парите, които заделя за етноса.

Винаги съм симпатизирал на социалистическата идея, не на реализацията и тук, а на самата идея. По тази причина винаги съм бил задочно със социалистите, поне допреди няколко месеца. Да, разбирам не всичко е така както изглежда, но немога да простя наглоста им, с която те грабнаха власта и и се израдваха като средностатистична възпълна осмокласничка на розов вибратор с въртящи топчета /на лизинг/. Гнус ме е от тях, гнус ме е и от мен че съм им симпатизирал, макар и неактивно. Но не мога да приема и алтернативата им - герб. Ако трябва да избирам между двете, колкото и тривиално да звучи, избирам самолета.

Хайде герберастите да кажат какво направи Тиквата за четири години в социалната сфера и тогава да дават оценка на 100те дни на Орешарски, става ли?8)

Аз като изтъкнат специалист в тази област бих искал малко уточнения на фразата "социална сфера".

Аз като изтъкнат специалист в тази област бих искал малко уточнения на фразата "социална сфера".
Въпросът ми беше към герберастите, ама явно и ти спадаш към тех, щом се пънеш, па и не знаеш квой туй 'социална сфера'
Ама аз не съм по обясненията, питай Цецка:mrgreen:

Въпросът ми беше към герберастите, ама явно и ти спадаш към тех, щом се пънеш, па и не знаеш квой туй 'социална сфера'
Ама аз не съм по обясненията, питай Цецка:mrgreen:

Грешиш както споменах съм експерт в тази сфера и затова искам уточнения. Приеми го като лична куртоазия.
Не съм привърженик на нито една политическа сила, била тя силна или слаба.

Между другото бих искал да приемеш написаното по-долу като градивна и колегиална забележка.

Възможно е да се е "пънал" някой от роднините ти когато са го молили да те запишат в добро училище?
Ако бъркам, приеми извиненията ми и сподели на какво дължим прекалено високата доза на просташки и диалектни думи и то когато се обръщаш към непозната за теб линост?
Не вярвам да сме расли заедно, защото аз на село не съм живвял?

Интересното е че се опитваш да смесиш няколко диалектни форми от различни краища на страната?
Надявам се това да е опит да се покажеш като идивидуална личност, защото другия вариант е доста лош и нямам нищо против да ти помогна да преодолееш това.

Грешиш както споменах съм експерт в тази сфера и затова искам уточнения. Приеми го като лична куртоазия.
Не съм привърженик на нито една политическа сила, била тя силна или слаба.

Между другото бих искал да приемеш написаното по-долу като градивна и колегиална забележка.

Възможно е да се е "пънал" някой от роднините ти когато са го молили да те запишат в добро училище?
Ако бъркам, приеми извиненията ми и сподели на какво дължим прекалено високата доза на просташки и диалектни думи и то когато се обръщаш към непозната за теб линост?
Не вярвам да сме расли заедно, защото аз на село не съм живвял?

Интересното е че се опитваш да смесиш няколко диалектни форми от различни краища на страната?
Надявам се това да е опит да се покажеш като идивидуална личност, защото другия вариант е доста лош и нямам нищо против да ти помогна да преодолееш това.
Та кво искаше да кажеш, че си спецялист в социалната сфера ли? или са прайш на много грамотен, ма не ти се получи

Та кво искаше да кажеш, че си спецялист в социалната сфера ли? или са прайш на много грамотен, ма не ти се получи

Поне опитвам, за разлика от теб.

Абе не знам, какво е правил Тиквата, ама ще ти кажа Ореха какво прави.
Ще узакони къщите на циганите, едновременно с това увеличи майчинските, да може тия с по 10 чавета, да си живеят законно и да имат за леб. И да има повече избиратели за в бъдеще.
Между другото се грижи и за духовното здраве на мохамеданите, като ще им подари земи да си строят джамии.
А... и между другото го прави с пари назаем, който гореспоменатите няма да връщат - те данъци не плащат.

И всичко това с мълчаливото съгласие на нациолизача.

Недей опитва, защото виждам какъв си неграмотник и надут специалист по всичко.
Казвай специалисте, какво направи Тиквата за четири години в социалната сфера?

Бориш се вятърни мелници, тук е пълно с неграмотни дъверни философи, ще ги познаеш по отговорите които получаваш на елементарни въпроси.

Недей опитва, защото виждам какъв си неграмотник и надут специалист по всичко.
Казвай специалисте, какво направи Тиквата за четири години в социалната сфера?
Опитай да изкажеш мнението си правилно и да ме попиташ нормално, надявам се няма да те заболи.
Аз не виждам въпрос. а пореден опит да покажеш на някого че си нещо.
Лошото е че този човек го няма тук.
Не ме бъркай с баща си, няма нужда да ми се доказваш.
Опитай се да бъдеш "пич" поне за малко, току виж ти хареса.

Бориш се вятърни мелници, тук е пълно с неграмотни дъверни философи, ще ги познаеш по отговорите които получаваш на елементарни въпроси.

Да благодаря ти, пролича си каква е ситуацията :)
Но ми е интересно да поскитам в необятните дебри на форумна дървена философия в приятна и лежерна обстановка.

Опитай да изкажеш мнението си правилно и да ме попиташ нормално, надявам се няма да те заболи.
Аз не виждам въпрос. а пореден опит да покажеш на някого че си нещо.
Лошото е че този човек го няма тук.
Не ме бъркай с баща си, няма нужда да ми се доказваш.
Опитай се да бъдеш "пич" поне за малко, току виж ти хареса.
Нее, не ти се отдава да се правиш на интересен, защото си много прост
Аз питам нещо, ти се включваш макар, че не съм питал лично тебе, след това се правиш на големия специалист
Ама че смешник!:-o

Горе