АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Абе хора мислете малко и сами, не взимайте наготово заключенията на другите. Гледайте фактите, а изводите си правете сами. Орешарски го питат кой човек е предложил Пеевски за шеф на ДАНС. Той не е политик, а експерт по точни науки и не умее да върти и суче, затова отговаря на въпросите буквално. В случая не знае кой точно човек е споменал първи за Пеевски. Станишев е много по-опитен и не отговаря на въпроса буквално. Него също го питат кой човек е предложил Пеевски, но той не казва име, а направо партията. Това не е никакво признание, не е сензация, на практика нищо не е, защото е ясно и беше написано в медиите още преди 3 месеца. Сегашното изказване на Станишев няма абсолютно никаква новинарска стойност. Лидерът на ДПС отговори ясно и в прав текст през юни. Какъв смисъл има след няколко месеца пак да задаваме същите въпроси и да очакваме нещо по-различно?

Сега да се върнем пак към интервюто с Орешарски. Питат го дали номинацията на Пеевски е била негова. В случая Орешарски вече толкова се е омотал, че предпочита нищо да не каже, отколкото да изтърси някоя глупост. Все пак него меко казано не го бива в риториката, а Ани Цолова и Виктор Николаев са стари лисици с огромен опит в изтръгването на информация и манипулацията на събеседници. Истината е, че формално номинацията наистина е на Орешарски. Няма как да е на друг, тъй като законът е такъв, че само премиерът на държавата има право да предложи шеф на ДАНС. След това, пак според закона, парламентът гласува предложението на премиера. Няма как да е друга процедурата. Разбира се това е формалност, а кой да бъде издигнат решават коалиционните партньори - в случая това са БСП и ДПС. Още преди три месеца стана ясно, че Пеевски е предложен (наложен) от ДПС. Ако БСП не бяха приели номинацията ДПС щяха да напуснат коалицията и правителството щеше да падне. Всичко това е ясно оттогава. Какво точно да кажат Станишев или Орешарски сега, след като всичко се знае в най-големи подробности?

Единственото интересно в случая е омотването на Орешарски в сутрешния блок, но то е защото не го бива за оратор и му задават подвеждащ въпрос, на който той наистина не знае отговора. Ако го бяха питали коя партия е предложила Пеевски, сигурно щеше да каже.

А Господари на ефира са политически пристрастни и линията на манипулация, която следват е за сваляне на правителството. Това също не е никаква тайна. Намърдич Въвманджиян обикаля като цветарка всички предавания и горещо призовава за нови избори. Естествено, че ще използва предаванията на продуцентската си къща, за да манипулира общественото мнение. В Господари на ефира отдавна не се защитава общественият интерес, а просто се прокарват политически цели.

хахахахха
въобще не е новина
затова:

=>
Смъмрен вчера Гея от Бея, днес сме с нова версия :D

http://www.capital.bg/politika_i_ik...ei_stanishev_izleze_s_nova_versiia_za_delian/

Айде на новите заменки

ДПС отново иска агенция за държавните земи
Идеята е нова структура да продава, купува и отдава под наем земеделски парцели

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2013/09/10/2138082_dps_otnovo_iska_agenciia_za_durjavnite_zemi/?ref=embedfp&source=www.dnevnik.bg

О още една новина

Лютви Местан: Основна задача на Орешарски е да разгради властовата система на ГЕРБ

http://www.dnevnik.bg/intervju/2013/09/11/2138565_ljutvi_mestan_osnovna_zadacha_na_oresharski_e_da/

А вие чакайте да променят нещо. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Абе хора мислете малко и сами, не взимайте наготово заключенията на другите. Гледайте фактите, а изводите си правете сами. Орешарски го питат кой човек е предложил Пеевски за шеф на ДАНС. Той не е политик, а експерт по точни науки и не умее да върти и суче, затова отговаря на въпросите буквално. В случая не знае кой точно човек е споменал първи за Пеевски. Станишев е много по-опитен и не отговаря на въпроса буквално. Него също го питат кой човек е предложил Пеевски, но той не казва име, а направо партията. Това не е никакво признание, не е сензация, на практика нищо не е, защото е ясно и беше написано в медиите още преди 3 месеца. Сегашното изказване на Станишев няма абсолютно никаква новинарска стойност. Лидерът на ДПС отговори ясно и в прав текст през юни. Какъв смисъл има след няколко месеца пак да задаваме същите въпроси и да очакваме нещо по-различно?

Сега да се върнем пак към интервюто с Орешарски. Питат го дали номинацията на Пеевски е била негова. В случая Орешарски вече толкова се е омотал, че предпочита нищо да не каже, отколкото да изтърси някоя глупост. Все пак него меко казано не го бива в риториката, а Ани Цолова и Виктор Николаев са стари лисици с огромен опит в изтръгването на информация и манипулацията на събеседници. Истината е, че формално номинацията наистина е на Орешарски. Няма как да е на друг, тъй като законът е такъв, че само премиерът на държавата има право да предложи шеф на ДАНС. След това, пак според закона, парламентът гласува предложението на премиера. Няма как да е друга процедурата. Разбира се това е формалност, а кой да бъде издигнат решават коалиционните партньори - в случая това са БСП и ДПС. Още преди три месеца стана ясно, че Пеевски е предложен (наложен) от ДПС. Ако БСП не бяха приели номинацията ДПС щяха да напуснат коалицията и правителството щеше да падне. Всичко това е ясно оттогава. Какво точно да кажат Станишев или Орешарски сега, след като всичко се знае в най-големи подробности?

Единственото интересно в случая е омотването на Орешарски в сутрешния блок, но то е защото не го бива за оратор и му задават подвеждащ въпрос, на който той наистина не знае отговора. Ако го бяха питали коя партия е предложила Пеевски, сигурно щеше да каже.

А Господари на ефира са политически пристрастни и линията на манипулация, която следват е за сваляне на правителството. Това също не е никаква тайна. Намърдич Въвманджиян обикаля като цветарка всички предавания и горещо призовава за нови избори. Естествено, че ще използва предаванията на продуцентската си къща, за да манипулира общественото мнение. В Господари на ефира отдавна не се защитава общественият интерес, а просто се прокарват политически цели.

Чак сега разбрах какво е станало... Това е супер пост, който ще си го запиша на всяка цена и ще го покажа на всичките си приятели и те да получат прозрение относно назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС. Орешарски и Станишев са жертви на обстоятелствата! хахахаха ше умра бе.

Чак сега разбрах какво е станало... Това е супер пост, който ще си го запиша на всяка цена и ще го покажа на всичките си приятели и те да получат прозрение относно назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС. Орешарски и Станишев са жертви на обстоятелствата! хахахаха ше умра бе.

Хахаха аз само това прочетох
Ани Цолова и Виктор Николаев са стари лисици с огромен опит в изтръгването на информация и манипулацията на събеседници
и от смях без да искам затворих броузъра :D

Горките полтици през какво ли не трябва да минават... жал ми става

Айде на новите заменки

Когато котката спи мишките играят хоро из цялата къща. Ролята на опозицията е да следи за такива неща, да алармира предварително и да пречи за осъществяването им. Само с журналисти не става. За съжаление в момента имаме най-некадърната опозиция в новата българска история. Работата на ГЕРБ сега е да са във всички възможни комисии и да участват на всички парламентарни нива, където е възможно, а те правят простотия след простотия, като първо никакви ги няма, после са там, ама не се регистрират, отказват водещи позиции в най-важните комисии, а за капак на целия пейзаж опитват да яхнат тотално компрометираните протести, от които се отвратиха дори хората, които ги организираха първоначално. Борисов и Цветанов показаха колко късогледи са политически за пореден път, като решиха да се включат активно в протестите във възможно най-неподходящия момент. Това е катастрофално политическо решение от ранга на простотията с избора на нов конституционен съдия, след която Борисов уби СДС. При тоталната липса на парламентарен контрол ДПС правят каквото си искат и ако ГЕРБ не станат истинска опозиция ще стане още по-зле. Най-смешното е, че все се говори за комунисти, а всъщност сега турците управляват страната.

Това на което викаш прозрение всъщност е интересен биологичен процес, познат като мислене. Пробвай някой път да го практикуваш. Не е страшно, не боли и помага доста за подобряване на личното благосъстояние.

Нещо си в грешка пич убиецът на СДС е Симеон Сакскобурготски и плана Стара планина, а Боко е просто още един шут в главата на самозабравилата се "синя" партия.

Какъв шут, това си беше чист разстрел пред наказателен взвод с калашници. Нищо не остана от СДС когато се разсея пушека.

Е нормално то като се хвърли такъв мощен ресурс бил той медиен, политически, милиционерски и какъвто си избереш как да остане нещо от СДС ... Да не кажа, че тия си имаха хора дето копаят гробове отвътре.

Защо бе за теб инакомислещите са идиоти, простаци и неграмотници ли кой те научи така да съдиш хората я си кажи? За моето благосъстояние си се грижа идеално не ме мисли ти!

Това на което викаш прозрение всъщност е интересен биологичен процес, познат като мислене. Пробвай някой път да го практикуваш. Не е страшно, не боли и помага доста за подобряване на личното благосъстояние.

Не инакомислещите, а немислещите. Има сериозна разлика. Аз примерно ако не съм съгласен с нещо обикновено казвам защо. Единственият ти коментар за дългото мнение, което съм писал е, че смяташ, че някъде съм казал, че "Орешарски и Станишев са жертви на обстоятелствата", а такова нещо не съм загатвал. Виждам, че нещо ти е смешно, ама така и не разбрах защо точно.

Прочети си поста бе приятел той лъха на комунизъм от километри ... Кво ми говориш за Господари на ефира, за Ани Цолова и не знам кво си... И най-големия ти автогол, че видиш ли ДПС наложили кандидатурата Пеевски и ако БКП не я приеме, ДПС напуска правителството все едно не знаеме за топлата връзка по оста ДПС+БКП позната и от първата провалена тройна коалиция. Абе ти мене на луд ли ме правиш или кво не мога да те разбера ?

P.S.

Пламен Орешарски експерта неква политически к.... дето се чуди на кой да легне ти на краставичар краставици продваш пич. Нема кво да говорим с тебе повече. В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ЕКСПЕРТИ, ПРОСТО НЯМА! Крайно време е хората да излязат от заблудата, че в момента на власт е експертно правителство защото вече става смешно не, ами трагично!

Като намеси и комунизма ни в клин, ни в ръкав нещата вече паднаха до ниво "футболна агитка на протест срещу правителството". Няма как да контрирам такива аргументи.

Да за това протестът няма правилния облик, защото някой си позволява да спекулира с футболни агитки, лумпени, гамени и прочие. И кво като е футболна агитка, ти знаеш ли какво се изисква да направиш агитка, да финансираш агитка, хореографии и т.н. знаеш други път ... Ти гледаш ли футбол, фен ли си на някой отбор или си от тия дето цъкат с език като прочетат във вестника, че еди коя си агитка била купена от дадена политическа сила... Излез извън офиса и виж какъв е живота, тогава съди хората.

Стига с тоз комунизъм и антикомунизъм, не разбрахте ли, че няма истински десни
Дадох ви пример с Унгария и Виктор Орбан и веднага спецялистите по всекви въпроси наскачаха и кой се фана за идеологията да спори, кой за икономиката и финансите, па и защитници на ЕС се появиха... ами България

Когато котката спи мишките играят хоро из цялата къща. Ролята на опозицията е да следи за такива неща, да алармира предварително и да пречи за осъществяването им. Само с журналисти не става. За съжаление в момента имаме най-некадърната опозиция в новата българска история. Работата на ГЕРБ сега е да са във всички възможни комисии и да участват на всички парламентарни нива, където е възможно, а те правят простотия след простотия, като първо никакви ги няма, после са там, ама не се регистрират, отказват водещи позиции в най-важните комисии, а за капак на целия пейзаж опитват да яхнат тотално компрометираните протести, от които се отвратиха дори хората, които ги организираха първоначално. Борисов и Цветанов показаха колко късогледи са политически за пореден път, като решиха да се включат активно в протестите във възможно най-неподходящия момент. Това е катастрофално политическо решение от ранга на простотията с избора на нов конституционен съдия, след която Борисов уби СДС. При тоталната липса на парламентарен контрол ДПС правят каквото си искат и ако ГЕРБ не станат истинска опозиция ще стане още по-зле. Най-смешното е, че все се говори за комунисти, а всъщност сега турците управляват страната.

Айде пак

Кво точно може да направи ГЕРБ?

НА БСП+ДПС им трябва Атака да не гласуват или да не са в залата и са готови. А Атака си свалят гащите без проблеми. До сега не съм чул да имат собствена позиция или да поискат нещо, въпреки че управлението се крепи на техния златен глас. Барем да изврънкат нещо - някъв законопроект да внесат да видим, че мърдат. Пък може и да мине законопроекта им, ако е свестен.

ДПС е партия ООД - тя купува гласове и после продава влияние (кешира като е в управлението). Този номер го играе от години. И на тях изобщо не им пука за управлението. Те не са там, за да управляват, а за да крадат. Управлението е оставено на самотек.

Оф бате така е нема десни в България всички сме ултра леви ама да те види тука един Влади от форума какъв правопис вадиш направо очите ще ти избоде и ще те обвини във всичките грехове на света... Пиша ти го това приятелски повярвай ми.

P.S.

Ама той на теб няма да реагира, защото не си копирайтър!

Дадох ви пример с Унгария и Виктор Орбан и веднага спецялистите по всекви въпроси наскачаха и кой се фана за идеологията да спори, кой за икономиката и финансите, па и защитници на ЕС се появиха... ами България

Орабан е комунде от всякъде.

Точно толкоз колкото и Сидеров.

Не знам що продължават да им викат ултра десни. При положение, че и Орбан и Сидеров са чисти национал социалисти. Изповядват същите идеи кат комундета (социалистите), само дето не викат "Пролетарии от всички страни съединявайте се", щото са националисти.

Даже и двамцата реват с/у западните капитали, обаче се кефят на източните капитали - руски и китайски. По-големи демагози от тях няма.

Оф бате така е нема десни в България всички сме ултра леви ама да те види тука един Влади от форума какъв правопис вадиш направо очите ще ти избоде и ще те обвини във всичките грехове на света... Пиша ти го това приятелски повярвай ми.

P.S.

Ама той на теб няма да реагира, защото не си копирайтър!
Не те знам ляв ли си, десен ли си, а и не ме интересуват идеологии
Затова свободно си го местя от десния крачол в левия и те така
А за свободата на словата и диалектите български няма да коментирам, щото както каза не съм копирайпър:mrgreen:

Не знам що продължават да им викат ултра десни. При положение, че и Орбан и Сидеров са чисти национал социалисти. Изповядват същите идеи кат комундета (социалистите), само дето не викат "Пролетарии от всички страни съединявайте се", щото са националисти.

По голяма простотия от това не бях чел :lol: Социалдемокрацията е сестрата на комунетата математиче, основни неща не знаеш, за политика си тръгнал да пишеш.

Открийте приликите и разликите8)
1235406_603881846321118_843752795_n.jpg

Горе