тео
Well-Known Member
От: Ако сте мин.пресидател?
Дай първо да почнем от там - дали се преподава нещо смислено и дали има желание (и възможности) у студентите да учат. Че всички над 50 години в университетите и в БАН са си феодални старчета - това е безспорен факт. На тези хора дължим упадъка през последните 20 години в образованието. Подпомагани от всички правителства естествено. Сега този упадък се разпростира надолу, стигайки до яслените групи в детските градини.
Мисълта ми обаче е друга. Я кажете, как си го представяте - нов бардак със стари курви? Че то не остана неомърсен с политиката по нашите земи. Всеки е вързан някъде. Не виждам как нещо може да се промени - само ще си сменяме крадците. И ще спорим, кой крал по-малко
Благодаря :beer:Специално за теб ще удрям, ама не виждам смисъл да продължавам в тази тема - изчерпа се - само аз и промоцията останахме
Точно го каза! Трябва да се образова масата. А как става това, като
таксата в университета ми за последните 3 години скочи със завидните
75лв. Точно откакто г-н Борисов е на власт. Брати ми е 3 години по-голям от
мен и завърши същата специалност и за 4 години му скочи таксата с 50лв.
при така оплютите БСП. Сега да не кажеш че съм бесепар. Не съм определено,
но честно казано мисля че при тях беше по-добре. Как да има образовани
хора като стипендията за судентите е между 80-120лв. Как да има образовани
хора, като заплатите им са като на чистачите. Знаеш ли че на МВР бюджета
е най-голям? Питам защо? Защо не вкарат малко повече пари в наука,стипендии.
Колко хора от моят университет отиват да работят и преподават в чужбина
и предават знанията си там, а не тук, където трябва. Но няма как да е иначе,
когато финансовия министър казва че БАН са "Феодалните старчета".
Наистина трябва доста образование, но когато ни управляват полицаи,
не виждам как ще се промени това.
Дай първо да почнем от там - дали се преподава нещо смислено и дали има желание (и възможности) у студентите да учат. Че всички над 50 години в университетите и в БАН са си феодални старчета - това е безспорен факт. На тези хора дължим упадъка през последните 20 години в образованието. Подпомагани от всички правителства естествено. Сега този упадък се разпростира надолу, стигайки до яслените групи в детските градини.
Мисълта ми обаче е друга. Я кажете, как си го представяте - нов бардак със стари курви? Че то не остана неомърсен с политиката по нашите земи. Всеки е вързан някъде. Не виждам как нещо може да се промени - само ще си сменяме крадците. И ще спорим, кой крал по-малко