хехе и аз проучвам какво се случва, а за генерирането на сдържание ние си говорим и работим, те си запълват времето между храненията на бебето например затова трудно смомгваме
+1, ама смееш ли да идеш, да се изпъчиш и да кажеш: "Вие пишете като луди тука, явно запълвайки свободно време между храненията на бебето...", което е очевидно, но признаването му би значело, че да гледаш бебе не е чак толкова времеотнемащо, колкото го описват 99% от майките, които от "както родих, нямам време въздух да си поема, а ти ми говориш за..."
+1, ама смееш ли да идеш, да се изпъчиш и да кажеш: "Вие пишете като луди тука, явно запълвайки свободно време между храненията на бебето...", което е очевидно, но признаването му би значело, че да гледаш бебе не е чак толкова времеотнемащо, колкото го описват 99% от майките, които от "както родих, нямам време въздух да си поема, а ти ми говориш за..."
Сега като се загледах и какви рейтинги са писали, направо паднах: Рейтинг "Енергичен" пак добре, ама рейтинг "Люта чушка" направо не мога да се спра да се смея :lol:
Млади сте и зелени (или поне така се четете).. Нямате и елементарна представа какво е да се пише в хубав дамски форум, това не е книга, а библиотека.
Но все пак се придържам към двете основни правила на живота:
1. Никога не давай цялата информация.
Що бре, Люта чушка е спуер яко, предлагам веднага на хейтърите у форума да им се сложи такъв ранг :lol:
А на мен ми е интересно дали всяка от тях чете целите теми (от които се интересуват).
Аз примерно когато се интересувам от дадена тема - прочитам всичките мнения. Понякога те са доста като количество и почти всички са много по-дълги от техните.
На мен ми отнема доста време да прочета темата и да напиша мнение.
А те за малка тема приемат 150-230 страници. Четете ли ги? :shock:
А на мен ми е интересно дали всяка от тях чете целите теми (от които се интересуват).
Аз примерно когато се интересувам от дадена тема - прочитам всичките мнения. Понякога те са доста като количество и почти всички са много по-дълги от техните.
На мен ми отнема доста време да прочета темата и да напиша мнение.
А те за малка тема приемат 150-230 страници. Четете ли ги? :shock:
Да, и аз му изгубих края тука....:lol: 2 дена ме няма в темата и сега трябва да чета с часове да наваксам :beer: