От: Бойковата заплата малка, дига я 3 пъти.
Мне бе, интересно ми е, защото може да е там да учи, а може да е там да мие чинии и бере ягоди, разликата между двата типа хора е доста голяма, но като гледам той е там да мие чинии ...
Е*а лелички, лежа в сатенени чаршафи и джиткам по балове и заведения... чиния ще мия, не думай.
По темата:
Хайде бе смешници, няма ли още червено. Умници, и във мир не можете да сте заедно, хайде де.
Да ви е*а и алкохолизорания, лентяйски и егоцентричен народ, чемер не става от Вас, после що крадяли... не крадат, те направо Ви ебат и си взимат преспокойно от изпбилието на селянията облечена с градски одежди.
Затворили се в малките си вселени от панел, и ми се надъхват тука
Знаем Ви че сте умници и кадърни, ама на приказки, в цялата история сте такива като народ!
Не смейте да говорите за велики деди, по тяхно време вие сте били наведени и са Ви плюели, долато големи мусури зад гърбовете сте отваряли, едим лидер не сте следвали, даже тях май много винаги сте мразили.
Някви чички с клавиатури ще ме учат на етика, морал и родолюбие, алоооо Франция
Филмите ги гледайте по телевизията или мастурбирайте умствено лижейки си един друг гъзовете
Не знайте много, че докато говорите какво знаете, е правилно или не хората... хайде да, няма нужда
Айде де
съборете ми целия рейт, гяури
Да живее Герба! :д