Стига бе не сте прави никакво НВО и други подобни не могат да заменят предаванията на Л.Кулезич много ви се моля недейте така.
Аз лично много ще се натъжа за това, че няма да гледам премиера ни всеки ден по няколко пъти. Депресираме също и факта, че няма да гледам повече Приятели за 20и път. Знам, че е един от сериалите с най-много награди, но нека имат милост малко. Няма година, в която да не го врътнат по веднъж.
Аз лично много ще се натъжа за това, че няма да гледам премиера ни всеки ден по няколко пъти. Депресираме също и факта, че няма да гледам повече Приятели за 20и път. Знам, че е един от сериалите с най-много награди, но нека имат милост малко. Няма година, в която да не го врътнат по веднъж.
Не се и надявай, твърде хубаво е за да е истина. :mrgreen: Бойко като разбера, че ще загуби 20-30% от аудиторията си веднага ще нареди(както нареди на Марешки да купи футболен отбор) на шефовете на Бълсата да пускат БосфорТВ. Ако вземат да се опъват събахлем рано ще бъдат навестени от НАП, ГДБОП, Барети, танкове, 200 тежко въоръжени нинджи и др. които чупейки зъбите им ще ги подканят съвсем добронамерено да пуснат Босфора.
И не само Бойко ще гледаш ама и Сам в къщи за 48-и път.
Galin Vladimirov Днес се разбра защо бтв искат толкова много пари на Булсатком, за да излъчват бълвоча си по техния сателит! А това било много елементарно, просто Цветан Цветанов, щял да води листата на ГЕРБ за Стара Загора, давайте заралии не се давайте на извиване на ръцете, ще минем без турски сериали и Цветанов на всеки 30 минути! Направете ги в отделен пакет като HBO, само който си пожелае, той да си ги копува и гледа!
Хората започнаха да се преселват към другите оператори, във Виваком има бум за нови телевизии, една баба ми вика "Ами те по телевизора го написаха да си сменим оператора", а старите хора явно вярват доста на телевизията. Един месец без БТВ, и булсата ще бъдат пред фалит ми се струва.
Ще ти се.
Съобщението,което сте въвели е прекалено кратко.Моля ,въведете съобщение ,което съдържа поне 10 символа.
bTV е обект на явна дискриминация от страна на Булсатком - отказва да излъчва каналите на медията въпреки многократно по-добрите условия в сравнение с тези, които предлагат други български телевизии в мрежата на доставчика.
Thanks for adding reputation to this user. May you be lucky enough to receive the same Reputation back in turn. :lol:На мен пък ще ми е тъжно за Емо Чолаков. :?