Дори и да си прав което доста ме съмнява (бих дал цифра на около 20% под 18)
Хайде да помислим пак тук почти всички в момента имат смартфони с интернет да кажем над 80% ... ти колко уж пазаруващи жени познаваш над 30 години който да са толкова активни ползвателки на интернет че да харчат повече от минималния план от до 10лв допълнително към плана за разговори за до 300 мб бърз нет..... за тях смартфона е аксесоар - кожен ГД айфон
.... мобилните оператори харчат милиони за реклама на смартфоните си и мобилния нет пред аудитория в която ги ползват не повече 20%... те не печелят от продажба на смартфононите (нали са с отстъпка като са с план а печелят от плана.... ) (особено по бтв по време на тусрския сериал в праймтайма срещу 7000 лв на показване (30 000 лв за всички блокове преди след и по време на сериала) на реклама
е пълно със пазаруващи смартфони налЕ... по скоро си мисля че тогава процента на ползващите планове с нет е под 10%).... ама решил наякой "медиен експерт" че като я видят най много хора най много ще продадът - смартфони на пенсионерите а и жени ги гледат мечта както викаш ти - с големите пакети нет от по 35 лв тарифен план :lol: или на баба пена ще и продадът флашка с нет :lol: ама решили рекламират...
По принци умното е да идеш да рекламираш където много такива който те ползват с идеята да ги отмъкнеш от конкуренцията ама те си знаят туко виж баба пена се навила...
Второ тук всички имат достъп до интернет през 1999г като бях ученик аз си избирах кой доставчик на интернет да ползваме в къщи (дайъл ъп) и бягах от доставчици който си овърселваха телефонните линии прекалено много... а не нашите да ми казват
на теб жената ли ти избра кой доставчик на нет да ползваш ?