bodyrock89
Active Member
От: Булсатком спира излъчването на БосфорТВ
Сега проверих, пуснали са го тоя шит ... От цялата история, работата ще излезе много по голяма, защото явно има намесени трети страни.
ПП: Тая търговска банка от къде ги извади тея милиарди за оператори, телевизии и т.н.
Аз доставчика на нет не го избирам по рекламата по ТВ, доста лош пример е това.
А интернет имам от 95-96 година и разбира се сам си го избрах, тогава бях 3-4 клас, никой вкъщи не разбираше от компютри камо ли от интернет.
Мобилен интернет ползвам от 2000 година, имах siemens m35 с wap, даже на телефона ми имам 3 номера - един за факс и за данни, защото тогава нямаше 3g и други такива, беше csd, нямаше и GPRS. Имах и едно pocket pc casio em 505 с windows и цветен екран и го свързвах със следващия ми телефон siemens s35 с infrared, защото тогава и bluetooth нямаше и имах мобилен интернет навсякъде, а ти тогава си си избирал dial up за вкъщи - евала )) Тогава бях 8 клас . Тогава да не ти казвам колко хора имаха PDA или пък колко знаеха какво е мобилен интернет.
:lol:Бизнеса свършва с доматите )
От сергията на пазара взе да разбираш и от бизнес
Явно имаш алергия към доматите и замезваш с нещо друго. Кофти... Домата е силно здравословен продукт, а някои сортове дори могат да се борят и с ракови клетки. Пречиства организма, както и мислите.А и булсат с тези сателити са умряла работа, истината е в кабела и двупосочната връзка, не в доматите
КуулАйс, съжалявам, че заради мен ти пада реномето. Поне в очите на Сърфиращия Мрежата. :lol:Първоначално написано от coolice
иначе Вискяр е прав спецялно за netsurfer като иде да си пазарува домати ще му се слагат и няколко гнили в торбичката нали всичко е в пакет
Мислех те за интелигентно момче
:lol:
Що не се пробваш? :lol:
Явно си мислиш, че купуването на фб страници е върха на бизнеса...
Явно имаш алергия към доматите и замезваш с нещо друго. Кофти... Домата е силно здравословен продукт, а някои сортове дори могат да се борят и с ракови клетки. Пречиства организма, както и мислите.
Би ли споделил колко кабелни мрежи си изградил? За сателитната технология ти разбрахме мнението.
КуулАйс, съжалявам, че заради мен ти пада реномето. Поне в очите на Сърфиращия Мрежата. :lol:
Зависи от предприемача.
Btv са големи играчи и изпълниха главния номер в цирка "Български Медии"... накараха всички оператори да се юрнат, като овце да се съюзяват срещу тях и сега показаха, че могат да ги разединят, когато си искат - шамар, с който показаха на операторите, че трябва да слушкат. Да не забравяме, че две от най-големите продуцентски компании са в тази телевизия - "7/8" в лицето на Слави и "Dream Team" на Комиците, а тук вече не говорим само за ТВ интереси. Хора, целия свят се ръководи от ПАРИТЕ, защо си мислите, че малко държавица, като нашата ще е изключение?
като се обединят операторите ....
Абе дизайн ти да не си гледал някой друг филм - В тоя последният дето го прожектираха Боклук тивито - Яде яко шамари и клекна за два дена - друг път гледай филмите по кината не по цирковете там дават пародии.
И сега какво? Да го духа потребителя, а? И един голям телеком така го игра и сега не му е много весело. Аз мисля, че Булсата ще компенсира своите абонати, ако не се направи нещо по въпроса. Ако не го направят, те ще го духат. Тук реално на никой потребител не му пука кой знае колко. На него най-важното му е да не го цакат, започнат ли, ще им тегли по една и на двете страни. Войо, мойо, явно парите не стигат.
Дано да компенсират с пускането на HBO.