Тая е най лайняна 37нещо субферилно, макс 37.1 я хванах. Уеко неприятно, че ме болят мускулите, ама не по зле от мускулна треска да кажем. Общо взето цялото тяло гори (нищо че няма темп) и едни шибани боцкания навсякъде, ама те си ги знаем от всеки грип
Има малко противоречие обаче. Сега новите щамове засягат повече млади и деца и бебета вече, а при предните не беше така. Нещата вървят в обратна посока да страдат и младите, а не както казваш старите да умират повече.
Те даже не са починали от ковид, ама така ги броят. Процента е адски смешен, та чак дете ше се усети каква е схемата. В другата тема пуснах официалните данни на НСИ, според които даже най-страшната 2020 е с една от най-ниските проценти на смъртност за последните години.Дреме ми на гъзо, нищо няма да тестван, там и пари искат, обаркали са човеко ахаха
ОБАЧЕ, скийте ко стаа сега
Аз ли съм тъп или ние сме прости?!!
Имаме 0.67% починали от ковид, ДОКАЗАНО със завършен ваксинационен цикъл..
Общо имаме 20К починали от ковид за цялото население..7млн и кусур...
Вие как сте със сметките, щото аз не бех особено добър в училище
Ти като си отшелник и пишеш по форумите...жал ми става чак.Ти има ли въобще някой, който да не познаваш? Сигурно още познаваш минимум 10 негъра, 10 китаеца, 10 индианеца, 10 арабина, 10 талибана... абе от всичко по много.
Четвърто поколение софианец, просто няма какво да се случи. Това е нещо като да имаш орден Стара планина...Ти има ли въобще някой, който да не познаваш? Сигурно още познаваш минимум 10 негъра, 10 китаеца, 10 индианеца, 10 арабина, 10 талибана... абе от всичко по много.
По-добре от провинциалистче с ограничен речникЧетвърто поколение софианец, просто няма какво да се случи. Това е нещо като да имаш орден Стара планина...
Като те гледам какъв жокер си, по-добре да не срамиш столицата. Речника ти няма да го коментирам, защото сивото вещество ти е около 1%По-добре от провинциалистче с ограничен речник
ИзточникКакво е значението на факта, че двама от топ служителите на FDA, отговорни за ва*ксинационните изследвания подадоха оставката си през миналата седмица и тази седмица написаха открито писмо в The Lancet, че сериозно предупреждават относно ва*ксините-бустери? Това е един забележителен знак, че проектът на правителството за смекчаването на последствията от вир*уса се намира на финалната си права, преди окончателно да се провали.
Тедката ще тества и ще каже опасно ли е. Той е капацитета за ваксините тук.
Зачетох го тоя - колкото да разбера че не ме интересува какво казва.Klaus Schwab, "COVID-19: The Great Reset"
FDA винаги е смърдяла. Ето резюме още отпреди да одобрят официално ваксините:
Струва ти се като един обикновен дядка, който написал някакви несериозни глупости там, и като го хване деменцията ще му мине. Но позаинтересувай се малко повече и виж дали е незначителен дядка, или е един от цяла хайка такива психопати, супербогаташи и с много власт.Зачетох го тоя - колкото да разбера че не ме интересува какво казва.
Обичайните популизми - ваксинирайте всички, промяна на климата, блябля..
Съгласявам се с теб. Какво друго да очакваме от основателя и президент на Световния икономически форум в Давос, освен блябля. За мен този човек и този форум в Давос са междинното звено между реално управляващите корпорации и ръководителите на държавите(САЩ, Русия, Китай и др)Зачетох го тоя - колкото да разбера че не ме интересува какво казва.
Обичайните популизми - ваксинирайте всички, промяна на климата, блябля..
FDA винаги е смърдяла. Ето резюме още отпреди да одобрят официално ваксините:
РечникЪт, грамотнико. И сивото ми вещество е в хиляди пъти над твоето. Но ти не можеш да го разбереш, няма как.Като те гледам какъв жокер си, по-добре да не срамиш столицата. Речника ти няма да го коментирам, защото сивото вещество ти е около 1%
Правилно го е членувал.РечникЪт, грамотнико. И сивото ми вещество е в хиляди пъти над твоето. Но ти не можеш да го разбереш, няма как.
И кое му е правилното? Като е подлог в изречението?Правилно го е членувал.
Образованието в столицата май не е на много високо ниво.
Половин свят е ваксиниран, ама ти продължавай да слушаш форумите, Мангъров и фейса. Много си забавен. А освен това никой не те кара насила. Но те комплексите трябва да се избиват все някъде.Тедката ще тества и ще каже опасно ли е. Той е капацитета за ваксините тук.