В FLCCC имат протокол, с който лекуват с Ивермектин
В стария български ползваха Ивермектин
FLCCC още им е такъв протокола
EMA казва Ивермектин не помага
Българските лекари казват Ивермектин не помага, защото проучванията не показвали ефект.
Може да видите според FLCCC протокола с колко лекарства се лекува, а в България съм говорил с лекари и лечението е цинк и витамин Ц, което на мен ми се струва малко. От друга страна пък този протокол май го спазват в САЩ, а там има много починали.
Във всички протоколи има включено витамин Ц, но според някой лекари не трябваше. Знам за една жена с автоимунно заболяване се консултира с завеждащи клиника Ковид в други държави - Америка, Англия и са и казали да не пие витамин Ц, защото сгъстява кръвта.
Последно по съветите на българския проткол и на ЕМА на ЕС лечението е - витамин Ц,Д, Цинк. И пак казвам според мен е много малко. Боледувал съм от други вирусни инфекции и никога не са ме лекували само с витамини.
Ремдесивир се използва в леки до средно-тежки случаи т.е преди човек да се е влошил, но поради малките количества не ги дават на хората и влиза някой в болница и не му го дават и го пестят, защото мислят, че ще го изкара леко. После се влошава и те решават да му дават Ремдесивир обаче той вече не действа.
По дебата с ваксините е подобна ситуацията. На кое да вярвам ?
Значи когато не се интересуваш е лесно, защото не знаеш нищо. Когато си нямаш и на представа с какво се лекува и как лекуват просто чакаш личния лекар и ако той ти каже да си вземеш вазелин да си намажеш ... и ти вярваш и ти се струва, че всичко е наред, но ако почнеш да се интересуваш виждаш, че много неща не са наред
Има много лични лекари изписват имуностимуланти като изопринозин ! НЕ ГО ПРАВЕТЕ !!!