Добре, аз пък как така не познавам един починал ваксиниран не знам.. Значи има цели фирми всички вътре са ваксинирани от месеци, имам познати ваксинирани, тук половината, които са се ваксинирали във форума и т.н. и нито един смъртен случай.Днес се видях с приятелка, чийто мъж беше УБИТ на респиратора. И тя, и родителите ѝ изкараха ковид по същото време, но не стигнаха до болница, въпреки, че не са били от леките случаи.
Когато стана въпрос за ваксините, аз казах "ми те дори не са ефективни", а тя отговори "познавам хора, които умряха от ВАКСИНИТЕ". Какво ти говори това? За нея ваксините са по-опасни от вируса, който е изкарала и знае какво представлява. Загубата на мъжа ѝ не е притъпил критичното ѝ мислене. Тя знае, че не вирусът го е убил, а неадекватното поведение на тия, дето трябваше да го лекуват.
Запалвам си цигарка по тоя случай.
Най-много ме дразни това - някой казал, че познавал, че имало починали от ваксини. Мислите ли, че ако имаше починал от ваксина нямаше да се разчуе ? Затова пуснах и темата да видим от лично наблюдние и от първа ръка. Например някой да беше написал - еди си кой мой роднина се ваксинира и след 20 дена му се случи това и това или пък аз се ваксинирах и след това ми стане нещо. Но както винаги такива хора няма и тук, а само някой казал