contra
Well-Known Member
Доживяхме двамата най-големи капацитети по пандемията да се съберат и да обсъдят ситуацията!
Мангъров + Брейка
Мангъров + Брейка
Еха, тъпо и упорито девойче от софийски окръг. Ами желая ти приятна зима. Дано имаш ток.Абсолютно вярно!!!
Абсолютно съм ЗА, особено заради факта, че тоя юмрук е потънал дълбоко в герберастките задници.
Влияние? Абе човек, това е сайт. Това е форум. Като не ти изнася, просто го смени. За да не те "облъчвам". ХххааххВинаги може да се окаже някой лабилен психически и да попадне под зловредното ти влияние...
Мерси! Можеш да го пожелаеш и на всички останали съфорумци, които живеят в някоя от останалите европейски държави.Ами желая ти приятна зима. Дано имаш ток.
Малее... и продължавате да вярвате на Мангъров предположение, че в тази тема дори коментирахме как манипулира данните, после някъв завършил в спортното и се изказва по-зле от циганче в 1-ви клас взима интервю на великия Мангъров ? Мангъров нямаше ли кой друг да му вземе интервюто, че упря чак до Брейка ? И има хора го изкарват учен на световно ниво, разбирал повече от половината лекари в България, повече от Аспарух Илиев, Кюркчиев и т.нДоживяхме двамата най-големи капацитети по пандемията да се съберат и да обсъдят ситуацията!
Мангъров + Брейка
... някъв завършил в спортното и се изказва по-зле от циганче в 1-ви клас взима интервю на великия Мангъров ? Мангъров нямаше ли кой друг да му вземе интервюто, че упря чак до Брейка ?
Икономически университет - Варна. Знам, че е "ВИНСА" влизаш-излизаш и за нищо не ставаш или подобни неща. Затова освен всичко, което ми е преподавано в университета съм се старал да уча допълнително. И определено, ако някой ден искам интервю от някой ще се опитам да не говоря като селянин, да се изказвам правилно, да не се правя на шут и на интересен и т.н. Дори да не знам как трябва да се държа, то ще си направя проучване и ще видя как се задават въпроси, как се стои, невербална комуникация и т.н. Най-малкото, ако взимам интервю на тема медицина няма да отида с потник.А ти кое си завършил?
Икономически университет - Варна. Знам, че е "ВИНСА" влизаш-излизаш и за нищо не ставаш или подобни неща. Затова освен всичко, което ми е преподавано в университета съм се старал да уча допълнително. И определено, ако някой ден искам интервю от някой ще се опитам да не говоря като селянин, да се изказвам правилно, да не се правя на шут и на интересен и т.н. Дори да не знам как трябва да се държа, то ще си направя проучване и ще видя как се задават въпроси, как се стои, невербална комуникация и т.н. Най-малкото, ако взимам интервю на тема медицина няма да отида с потник.
И както виждаш не съм почнал да взимам интервюта от лекари. Като съм тъп и зная само как се бърка бетон, то това ще правя, а не да ходя да където не ми е работата. Ето ме мене - един прост счетоводител съм и нямам намерение да ходя да се излагам пред цяла България като Киро Брейка. Само дето в България хората му се възхищават.
И понеже съм един прост счетоводител, другия е прост програмист може би е по-добре да слушаме лекарите. Вие половината тук като сте програмисти и дойде някой "разбирач" който знае повече от вас и спори кое как трябва да е по сайта как се чувствате ? Дали лекарите не се чувстват така с нас ?
Знам за образованието във Винса. Както казах съм учил там и съм видял за какво става въпрос.Ти сам си го отбелязал, ама и аз да кажа Двама човека имам назначени от винса, като съм ги взел директно от там, без ден стаж.... Още не мога да повярвам как може да имаш вишу, да си неграмотен, да не знаеш какви са атрибутите на елементарна фактура, да не знаеш как се изчислява ддс и куп други елементарни неща. Как може днешно време от първия до последния ден да минаваш само с преписване, още не мога да го проумея. Единствените кадри, който имам и мога смело да кажа, че дойдоха подготвени от вишуту са един от натфиз и един от военната училище във Велико Търнов.
Ти нямаш ли си достатъчно работа, че си се вкопчил да коментираш всичко тук? Мислех, че счетовете сте претрупани. Или това е вместо цигарка време?Икономически университет - Варна. Знам, че е "ВИНСА" влизаш-излизаш и за нищо не ставаш или подобни неща. Затова освен всичко, което ми е преподавано в университета съм се старал да уча допълнително. И определено, ако някой ден искам интервю от някой ще се опитам да не говоря като селянин, да се изказвам правилно, да не се правя на шут и на интересен и т.н. Дори да не знам как трябва да се държа, то ще си направя проучване и ще видя как се задават въпроси, как се стои, невербална комуникация и т.н. Най-малкото, ако взимам интервю на тема медицина няма да отида с потник.
И както виждаш не съм почнал да взимам интервюта от лекари. Като съм тъп и зная само как се бърка бетон, то това ще правя, а не да ходя да където не ми е работата. Ето ме мене - един прост счетоводител съм и нямам намерение да ходя да се излагам пред цяла България като Киро Брейка. Само дето в България хората му се възхищават.
И понеже съм един прост счетоводител, другия е прост програмист може би е по-добре да слушаме лекарите. Вие половината тук като сте програмисти и дойде някой "разбирач" който знае повече от вас и спори кое как трябва да е по сайта как се чувствате ? Дали лекарите не се чувстват така с нас ?
Ами то само цифри не може. Лягам и сънувам сметки. Накрая да изперкам ли искаш ?Ти нямаш ли си достатъчно работа, че си се вкопчил да коментираш всичко тук? Мислех, че счетовете сте претрупани. Или това е вместо цигарка време?
Значи България превзема Европа