Виж сега да ви обясня така - ако елита иска намаление на населението то ще стане. Нали не мислиш, че хората ще протестират и няма да искат ваксини и край плана им се провали и хората спечелиха. Вие май наистина не мислите ? Има поне 100000 варианта за съкращение на населението и всички могат да бъдат изпълнени за по-малко от година.Докато НЕ СЕ ВАКСИНИРАШ губиш всякакво право да ги диплиш тия нелепици! Баси хибрида - неваксиниран, ама зомбиран точно като боцканите.
А те са наистина зомбирани, плаша се. Имам приятелка, която беше горе-долу неутрална. Набоде се лятото и сега е вакси-зомби. Говори пълни глупости от сорта "ама как тоя ще ходи и ще ме заразява". Викам ѝ: овцо, ти нали си защитена, кво те плаши? Освен това, него го тестват всеки ден и се знае, че е здрав, а теб никой не те тества и си ходиш навсякъде и сееш заразите.
Е, не я нарекох така, ама си го помислих.
Друг случай: мед.сестра, която е била против ваксините и то доста. Ваксинира се и зомбира. Отказва да се събира с приятелките си, защото не са ваксинирани. Лудница. Как разделиха хората, всявайки излишна паника. А всичко можеше да се управлява по-разумно и адекватно...
Залогът и целта не са здравето на хората. При тая автоматизация, роботизация и дигитализация хората са само бреме.
Мерките не са тъпи. Чудиш се защо ги наложиха сега по време на пика, а не лятото като няма вълна нали ?Да напомня че по време на пик не е много умно да се ваксинираш.
Освен ако не се затвориш вкъщи за 20 дни.
Ти немаш ли си друга работа?Мерките не са тъпи.
Имам друга работа и ще я свърша.Ти немаш ли си друга работа?
Нали си го изкарал вече, какво ти пука?
Съгласен, сега с този хайп и опашки пред пунктовете най-много да се заразиш докато чакаш за ваксина.Да напомня че по време на пик не е най-подходящия момент да се ваксинираш.
Виж тук не си прав. Лятото няма мерки и теглилки за да се харчат пари. Всичко спестено озверелите от локдауни харчат. Студените месеци хората са по свити в разходите и основно се посрещат сметки и храна. Ноо летните месеци всеки вече му все тая. И навсякъде хората си позволяват всякакви разходи.наложиха сега по време на пика, а не лятото като няма вълна нали
Ами ходи тогава кандърдсвай близките си там или за който ти пука.Имам друга работа и ще я свърша.
Освен мен има и други хора на този свят.
А това, че съм го карал не гарантира нищо. Макар и по-малък шанс има доста хора боледували повторно, че и по-тежко. Както казах не съм само аз на този свят.
Ами и ти като смяташ да отказваш хората и да споделяш конспирации отивай при близките, а не тукАми ходи тогава кандърдсвай близките си там или за който ти пука.
Ами и ти като смяташ да отказваш хората и да споделяш конспирации отивай при близките, а не тук
Защо просто не замълчиш???? Идиот скапан!!!Само за около 5 минути се оказах прав във форума
@John Galt, я ми виж снимката, според теб приличам ли на набор на дядо ти или баба ти?
Пуснах ти клип, написах "Димитре, слушай внимателно!" - ти блееш едни и същи опорки. Завеждащият ковид отделението на Пирогов ти каза: "Нямаме един (ЕДИН) заразен повторно. Преболедувалите НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ, защото, когато си дърпаш имунитета за опашката, той ще се обърне и ще ти отхапе главата. Пожар не се гаси с бензин...". Не слушаш, Митко. Взел си страна, ама не правиш нищо по въпроса. Аз такава шушумига не съм виждала през живота си.А това, че съм го карал не гарантира нищо. Макар и по-малък шанс има доста хора боледували повторно, че и по-тежко
Ами да, ще се затвориш! Аз се ваксинирах май месец, когато трябваше!Да напомня че по време на пик не е най-подходящия момент да се ваксинираш.
Ко ме вълнува ко е казал този лекар ? Аз ти казвам познавам лично, лично хора 2 пъти боледували. Не ми трябва някой да ми казва, че ако си бил боледувал втори път не можеш. За имунитета не е ли по-добре да слушаме имунолозите, които са на единно мнение, дори и прословутия Чорбанов ?Пуснах ти клип, написах "Димитре, слушай внимателно!" - ти блееш едни и същи опорки. Завеждащият ковид отделението на Пирогов ти каза: "Нямаме един (ЕДИН) заразен повторно. Преболедувалите НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ, защото, когато си дърпаш имунитета за опашката, той ще се обърне и ще ти отхапе главата. Пожар не се гаси с бензин...". Не слушаш, Митко. Взел си страна, ама не правиш нищо по въпроса. Аз такава шушумига не съм виждала през живота си.
Чакам да си направя тото с организма. Аман от гении!Конспирация не съм споделял от много време. Просто си чакам Ковида.
Даммм, ваксината работи.Защо просто не замълчиш???? Идиот скапан!!!
Ваксинирай се, моля те. Ти си първият и последният човек, на когото ще го кажа. Тогава може би ще станеш по-последователен. Моля те, иди още утре и се ваксинирай!Ко ме вълнува ко е казал този лекар ? Аз ти казвам познавам лично, лично хора 2 пъти боледували. Не ми трябва някой да ми казва, че ако си бил боледувал втори път не можеш. За имунитета не е ли по-добре да слушаме имунолозите, които са на единно мнение, дори и прословутия Чорбанов ?
Виж тук не си прав. Лятото няма мерки и теглилки за да се харчат пари. Всичко спестено озверелите от локдауни харчат. Студените месеци хората са по свити в разходите и основно се посрещат сметки и храна. Ноо летните месеци всеки вече му все тая. И навсякъде хората си позволяват всякакви разходи.
Не гледайте толкова много на целия този цирк като някаква идея за опазване здравето на хората.
Ако наистина имаше толкова сериозен проблем отдавна в почти целия свят щеще да е военно положение с вечерен час и дори колкото и нелепо да изглежда с право на армията да изполва сила за ограничване на хората.
Със Зенека, преди 6 месеца...Ами да, ще се затвориш! Аз се ваксинирах май месец, когато трябваше!
Да това е другата опция. Властите да го играят с мантри за мир и любов..
Нямаше точно така да стане. Ако беше тежка смъртоносна болест, сега от всякъде щяха да тръбят, че проблем няма, просто малко по-тежък сезонен грип, а болниците са пълни, щото няма лекари и хората вярват в конспирации и ходят за нищо. Щяхме да се чудим на кой доктор да бутнем някоя кинта за ваксини и да търсим връзки за респиратор. А най-важното е, че тука ролите щяха да са обърнати. Ние щяхме да вием, че ни лъжат и има вирОс и всички ще омрем, а сектантите щяха да ни викат да спираме с конспирациите