tedkata_m
Well-Known Member
Ами да, такава имаше само, какво да направя! Дори не съм знаел за сертификати и тем подобни.Със Зенека, преди 6 месеца...
Ами да, такава имаше само, какво да направя! Дори не съм знаел за сертификати и тем подобни.Със Зенека, преди 6 месеца...
Лекар не съм, но скоро четохме това:Не мисля, че и ти попдаш в категорията "лекар", така че не виждам смисъл да обсъждаме дали машините, дали ковид или нещо друго доубива дядо ми (или който и да е друг човек стигнал до това положение).
Лекарите от реанимацията казват, че шансът пациент с Ковид-19 да оцелее след интубация по данни на световната статистика е около 10%.
"Ако в световен мащаб е 10%, при нас е 3 - 5%. Положихме максимум усилия да се избегне интубацията, с други методи и начини с подаване на кислород, но това не се случи", обясни старши лекарят в Отделението по реанимация на УМБАЛ Бургас д-р Даниела Люцканова.
Едва ли някой може да ти каже. Според мен в домашни условия със сатурация 50-60 не може да се оправиш. Ако дроба е засегнат например почти изцяло не виждам пак как може да се оправиш в домашни условия.Лекар не съм, но скоро четохме това:
23-годишен впечатли света след като оцеля след интубация и апаратна вентилация
Лекарите от реанимацията казват, че шансът пациент с Ковид-19 да оцелее след интубация по данни на световната статистика е около 10%www.dunavmost.com
Любопитно ми е какъв е процента на оцеляване при хората, които са отписани, но не е имало респиратор на който да ги закачат.
Като станат 10 000 пак няма да им светне лампичката.Къде е България. Това са при 104 случая на ден. Днес са 243 смъртни случая и 6000 заразени. Може да си представите каква ще е сега картата.Галерия | 19min.media
19min.bg
Ето какво се споделя от антиваксърите.
Фашизма ряпа да яде! Не искат да направят ваксинирането задължително, но ще те пазят заптиета пред входната врата. Настояваме да се ваксинирате ДОБРОВОЛНО. Ваксърите, това ли е начина?Нямаме намерение да се откажем от мерките, защото смятаме, че адекватно и в точния момент се въведоха. Следващата стъпка е локдаун, каза днес пред "Нова телевизия" заместник-министърът на здравеопазването Александър Златанов.
Той допълни, че при лавинообразно нарастване на случаите и запълване на леглата, ще се мине към частично или пълно затваряне. "Частичният локдаун ще е за неваксинираните и хората без "зелен сертификат", които са в риск, като ще има ограничения на излизането им от вкъщи", каза зам-министърът.
Да, това е!!! Даже е меко!!!зам.-министър Златанов:
Фашизма ряпа да яде! Не искат да направят ваксинирането задължително, но ще те пазят заптиета пред входната врата. Настояваме да се ваксинирате ДОБРОВОЛНО. Ваксърите, това ли е начина?
РОБЕ това е началото!Да, това е!!! Даже е меко!!!
Роб си ти, аз си ходя навсякъде.РОБЕ това е началото!
Мека ти е иглата на теб. За това те влече боцканетоДа, това е!!! Даже е меко!!!
Пак гласувайте за Радев!Някакъв д-р Златанов разправя че ще има пълен локдаун за всички които не са ваксинирани след изборите.. бахти ограничението готвят.. никакви права няма да ни останат.. затвор за народа ще има
Не знам какво чакат още, да действат. Очевидно сме в гражданска война срещу държавата. Държавата има полицията на нейна страна, чрез глоби и заплахи се опитва да спечели и максимален брой хора и бизнеси. Но споко, глобите няма да са ефективни, задаващата се хиперинфлация ще ги изяде и тях за закускаНякакъв д-р Златанов разправя че ще има пълен локдаун за всички които не са ваксинирани след изборите.. бахти ограничението готвят.. никакви права няма да ни останат.. затвор за народа ще има