contra
Well-Known Member
Досега не съм чул случай някой да не му става от ваксината. Но ти може и да намериш някой опровержителен линк.
Зависи къде ше заседне тромба.
Досега не съм чул случай някой да не му става от ваксината. Но ти може и да намериш някой опровержителен линк.
Мненията ми по темата са ти оказали влияние. Не само по тази и не само на теб. Мисля, че многократно съм помагал на хора дори без да го осъзнават. Много пъти.Трудно взех крайното решение но няма да се ваксинирам
Мотивите са прости:
- Винаги, когато съм се ваксинирал, съм карал тежки грипове зимата
- Не вярвам на системата
- Не вярвам в качеството на ваксината
- Вярвам, че няма нищо безплатно
- Смятам, че е несериозно да се ваксинирам минимум три пъти в годината, и то само срещу този вирус
- Вярвам в собствената си имунна система, не вярвам на западното й обучение
- Мисля, че има достатъчно помощни средства за да се овладее вируса и да се изкара леко
- Мразим да съм част от обществото на оФцете..
Явно си напълно побъркан щом си мислиш, че помагаш на хората като ги агитираш да се откажат от единствената защита, която предлага науката срещу една опасна за живота болест.Мисля, че многократно съм помагал на хора дори без да го осъзнават. Много пъти.
Явно си напълно побъркан щом си мислиш, че помагаш на хората като ги агитираш да се откажат от единствената защита, която предлага науката срещу една опасна за живота болест.
Браво, точно така.Явно си напълно побъркан щом си мислиш, че помагаш на хората като ги агитираш да се откажат от единствената защита, която предлага науката срещу една опасна за живота болест.
Четох ви аргументите и разглеждах линковете, които публикува повредената в главите групичка, към която се причисляваш. Цялата информация, на която си базирате мненията е меко казано смешна и с нулева научна стойност. Линковете, които ми поствате като аргументи отнема 2-3 минути търсене в Google да се разбере, че са абсолютни лъжи, писани от болни хора, ама не болни от коронавирус, а с късо съединение в централния процесор. Единствената причина да пиша в темата е, че действате и като групичка за масови убийства, тъй като разубеждавате хората да се защитят и всеки ден заради такива малоумници като теб, старичанти, тоталната откачалка deffnews и другите от групичката умират реални хора, докато вие си седите някъде на гъза на географията и пишете простотии във фейса и форумите.хич не си си направил труда да почетеш по темата, ама хич.
О, ама си и агресивен Не ти говоря за линкове по форуми да четеш, явно само това четеш. За вирусите, респираторните инфекции, които предизвикват, ваксините, прилагането им и всичко останало има изписано страшно много. Кови не е прецедент, подобни случаи има няколко само за последните 20 години.Четох ви аргументите и разглеждах линковете, които публикува повредената в главите групичка, към която се причисляваш. Цялата информация, на която си базирате мненията е меко казано смешна и с нулева научна стойност. Линковете, които ми поствате като аргументи отнема 2-3 минути търсене в Google да се разбере, че са абсолютни лъжи, писани от болни хора, ама не болни от коронавирус, а с късо съединение в централния процесор. Единствената причина да пиша в темата е, че действате и като групичка за масови убийства, тъй като разубеждавате хората да се защитят и всеки ден заради такива малоумници като теб, старичанти, тоталната откачалка deffnews и другите от групичката умират реални хора, докато вие си седите някъде на гъза на географията и пишете простотии във фейса и форумите.
Мненията ми по темата са ти оказали влияние. Не само по тази и не само на теб. Мисля, че многократно съм помагал на хора дори без да го осъзнават. Много пъти.
Не знам дали е дарба или проклятие. На мен, например, многократно ми е показвано, че не ми е позволено да правя наистина лоши неща. ......
Споко pfizer каквото и да се опитват да правят накрая все те дърви.Утре като не мое дигнеш самолета баш кога най ти се иска, ела пак да пишеш за страх
Ей, толкова много сърдит текст и нито един път не каза за някой, че не бил достатъчно интелигентен. Имаш напредък! Скоро ще се караш на хората в магазина защо носят маскиЧетох ви аргументите и разглеждах линковете, които публикува повредената в главите групичка, към която се причисляваш. Цялата информация, на която си базирате мненията е меко казано смешна и с нулева научна стойност. Линковете, които ми поствате като аргументи отнема 2-3 минути търсене в Google да се разбере, че са абсолютни лъжи, писани от болни хора, ама не болни от коронавирус, а с късо съединение в централния процесор. Единствената причина да пиша в темата е, че действате и като групичка за масови убийства, тъй като разубеждавате хората да се защитят и всеки ден заради такива малоумници като теб, старичанти, тоталната откачалка deffnews и другите от групичката умират реални хора, докато вие си седите някъде на гъза на географията и пишете простотии във фейса и форумите.
В темата само автора (@entrepreneur7) се чуди да се боцне или не, и няколко пъти му казахме да ходи да се боцка ако толкова пък искаВ същото време, ако им казваш да не се ваксинират - да носиш отговорност за неваксинираните и починали от ковид
Четох ви аргументите и разглеждах линковете, които публикува повредената в главите групичка, към която се причисляваш. Цялата информация, на която си базирате мненията е меко казано смешна и с нулева научна стойност. Линковете, които ми поствате като аргументи отнема 2-3 минути търсене в Google...
Да, точно левичарска пропаганда. Защо тогава Тръмп и жена му се ваксинираха още през януари? А това познай кой го каза:левичарска пропаганда
Сигурно не знаеш и че във Фокс нюз всички топ водещи и техните семейства също са ваксинирани.“I would recommend it, and I would recommend it to a lot of people that don’t want to get it, and a lot of those people voted for me, frankly,” he said during the Tuesday phone interview. “It is a great vaccine. It is a safe vaccine and it is something that works.”
Достигнах до едно заключение. Всички дейности на високо ниво, които се правят за доброто на човечеството, всъщност се правят за пари и власт. Избират се такива каузи, които звучат най-алтруистично и се експлоатират. Дали ще се решават климатични проблеми, дали ще се помага на децата в Африка, дали ще се строи колония на Марс или ще спасяваме човечеството от мистериозни вируси... важното е да звучи като наложително и изключително добро дело, и грабежите започват.
Замислете се, такива неща се случват вече десетилетия с нулев положителен резултат. Излиза, че е много добра схема за изкарване на много пари и за придобиване на много власт. Кой няма да иска да се възползва??
Това е същото като шарлатаните, които обикалят да събират дарения за несъществуващи или дори съществуващи каузи, без обаче събраните пари да достигнат до която и да е кауза. Същото, само че на най-високо ниво. Е, с тази разлика че шарлатаните често ги хващат, а на най-високо ниво няма кой да ги хваща.
Който не вярва, нека се сети за който и да е свръхбогат филантроп или която и да е световна организация, които са направили нещо, което може наистина да се види или измери като резултат.
И правителствата по света правят горе-долу същото. С тази разлика, че те не трябва да си избират добре звучащи каузи всеки път, понеже си имат една основна - да се грижат за народа си. Всички знаем за каква грижа става въпрос.
А аз мисля, че знам откъде ги вадиш тези обществени заключения - от собствените си комплекси. А комплекси има всеки, но в случая отново си в грешка. Не е за пръв път хора да не разбират или да не си признават, че са повлияни от думите ми.Просто се чудя от къде ги вадиш тия комплекси
Изобщо не ти чета мненията, еле па да се влиая, абсурд, буди рад
Това е така по презумция. Но не е задължително да е винаги вярно. Конспиративните теории, които бяха в пик преди години и тогава бяха зверски осмивани, с течение на времето се уталожиха и са вече част от общественото мислене. Там имаше много шарлатани също.Достигнах до едно заключение. Всички дейности на високо ниво, които се правят за доброто на човечеството, всъщност се правят за пари и власт. Избират се такива каузи, които звучат най-алтруистично и се експлоатират. Дали ще се решават климатични проблеми, дали ще се помага на децата в Африка, дали ще се строи колония на Марс или ще спасяваме човечеството от мистериозни вируси... важното е да звучи като наложително и изключително добро дело, и грабежите започват.
Аз си имам един бастион за отправна точка и го пиша за трети път - напълно е възможно да няма връщане назад след като си сложиш ваксина. Никого не агитирам, няколко пъти казах, че избора трябва да е личен и всеки трябва да си прецени.Явно си напълно побъркан щом си мислиш, че помагаш на хората като ги агитираш да се откажат от единствената защита, която предлага науката срещу една опасна за живота болест.
Изборът е да не измират хора, другото са глупости.Аз си имам един бастион за отправна точка и го пиша за трети път - напълно е възможно да няма връщане назад след като си сложиш ваксина. Никого не агитирам, няколко пъти казах, че избора трябва да е личен и всеки трябва да си прецени.