Загубих бройката колко поста за наближаващото съм писал. (Да обаче те са и с визия "за след това", за "как продължава". И тя е по-различна.) Всъщност почти всеки коментар ми основан на това, или е с мисъл за това.
Ектра е. Можеш да обясниш какво е, ама по възможност с по-кратки изречения.нандибанди, харесваш ли ми новия аватар?
Тези чипове ги има от край време - rfid или Радиочестотна индентификация. Това е бъдещето. Сега тестват почвата с този зелен сертификат, но може и да остане той. Обаче в бъдещето с този сертификат не могат да въведат световна дигитална валута. Ще им трябва или програма на телефон или чипче под ръката, което не можеш да изгубиш. Там отново за наше добро ще искат да има всякаква лична и медицинска информация ама за наше добро... За дистопият... утопия, която още от началото на пандемията малко по малко въвеждат. Без свобода на речта за наше добро, с повече наблюдение, за наше добро(Използват неща като расизъм, тероризъм) да ни покажат колко лоша е свободата на речта и уединението."Вземете covid сертификата под кожата - предлага се като чип
Вземете своя covid сертификат в чип в ръката си или на друго място под кожата. Все по-популярно става вмъкването на чип в тялото с различни видове информация и сега можете също да поставите своя covid сертификат в чипа."
Видео:
Covidbeviset i ett mikrochip under huden - Aftonbladet TV
Få ditt covidbevis i ett chip i handen eller på annat ställe under huden. Det är allt populärare att sätta in chip i kroppen med olika typer av information och nu kan du även lägga in ditt covidbevis i chippet.tv.aftonbladet.se
Няма нищо кооой знае пък какво. Просто чипче, чипенце. Лесно, бързо и безболезнено. Кво толкова има, кво се прайм на изнежени. $$-ката каза "Не разбирам тия дето са преживели гаражния алкохол, кво се дърпат от вакшата". Чипчето е същата работа.
Зависи как мислиш за него. Ако си кажеш "Леле, чипират ме, технократите, новия св. ред, сатанатъ" - тогава е неприятно. Но ако си кажеш "Абе майната му бе, я го дай тоа чип бе! Аз нитратни краставици ям, смог дишам, менте ракия пих през 90-те.. Мечка страх мен не страх, давай тука да го опънем чипа!". И готово, кво толко има?!
----
Сериозно:
Бях писал за "бъдещето на неефективния сертификат". Ето го основния въпрос:
НЕ: иска ли някой злонамерен да ни чипира,
А: след като го има това ефективно средство, което някои ще си го сложат и ще докажат, че е ефективно,
ЗАЩО мамаму стара. от гл.т. на отговорните органи/зации, да не се използва от с цел подобряване на проследяването на..нещо си?
Защото ония етикирани "антивакси", които са обвинени във всички кон-с-пирации, за луди, ще кажат, че им нарушават правата, че ги трансхуманизират и т.н.? Дали това би било проблем?
Дали ще стане новия сертиф.? Ами при "по-сериозна заплаха", дали? Колко напред в бъдещето?
---
Пак влязох с кални крака по чистия под и счупих общението, пу да ми се незнай Айде, лека вечер.
Според мен при наличието на смартфони, няма много смисъл от RFID. Е да, защото е под кожата по-трудно може да се смени, ама дали е толкова трудно. Телефоните с всичките си сензори вече са готови да служат и за идентификация, и за проследяване ако щеш. Например, понеже гледам разследвания за убийства, при по-новите случаи доста често проследяват последните локации на телефона на жертвата. Успех да направиш такова нещо с една проста антенка под кожата.Тези чипове ги има от край време - rfid или Радиочестотна индентификация. Това е бъдещето.
Засичане имаше още при първите телефони, с точност 30-тина метра, голямо кръстовище. С тия GPS точността се вдигна с точност да те хванат през кой точно прозорец излиза сигнала.Според мен при наличието на смартфони, няма много смисъл от RFID. Е да, защото е под кожата по-трудно може да се смени, ама дали е толкова трудно. Телефоните с всичките си сензори вече са готови да служат и за идентификация, и за проследяване ако щеш. Например, понеже гледам разследвания за убийства, при по-новите случаи доста често проследяват последните локации на телефона на жертвата. Успех да направиш такова нещо с една проста антенка под кожата.
..., понеже гледам разследвания за убийства, при по-новите случаи доста често проследяват последните локации на телефона на жертвата.
Не си разбрал, аз не работя такова, просто са ми интересни такива неща, гледам си ги като документални филми. Ето например един такъв канал, ето и още един.А нас кога ще ни уредиш я с някоя хубава държавна службичка, я с някоя европейска поръчка, че да имаме и ние време да гледаме разни предаванийца и да се обогатяваме интелектуално?
Свои хора сме все пак.
Аз не знам вече как на хората им е интересно да гледат новини. То стана норма първо да казват едно, после точно обратното. Това означава, че такива новини нямат смисъл и съдържание, не са новини. Повече смисъл има да гледаш времето или дори и хороскопа, там има по-голяма вероятност нещата веднъж като са казани да се окажат верни.Новина боНба !!!
Медиите за масова ДЕЗинформация в действие
E kak бе, имат и смисъл, и съдържание, и дори носят милиарди на новата света ваксинация. Гледай го Кацаров - Кунчев се ваксинира и падна, Кацаров го смени, и обърна плочата на 180 градуса. Само преди няколко месеца беше нормален човек, дето казваше, че принудата за ваксинация с тестови препарати е чиста проба фашизъм. В същите тия медии.Аз не знам вече как на хората им е интересно да гледат новини. То стана норма първо да казват едно, после точно обратното. Това означава, че такива новини нямат смисъл и съдържание, не са новини.
Няма такъв филм.Гледай го Кацаров - Кунчев се ваксинира и падна, Кацаров го смени, и обърна плочата на 180 градуса.
Няма такъв филм.
Кунчев винаги е бил и продължава да бъде главен санитарен инспектор. Кацаров е министър на здравеопазването и пое поста много преди ку-кунчев да падне жертва на вирусТа.
????Не знам защо @AseasRoa още не е предложил Мангъров за министър на здравеопазването... Нещо много обрано го дава, язък дето гласувахме за тях.
????
Ти сега да не внушаваш, че наш Асенчо и Асен Василев са един и същи човек? Не са. Наш Асенчо е по-млад и по-убав.
И ся да не се хванете са източника/сайта, че ще ви вземат дяволите вече
26 пияни и дрогирани шофьори хванаха у нас за ден
В рамките на изминалия ден полицията установи 10 водачи, шофирали след употреба на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, ...plovdivnow.bg
Много точно описание.Nandina е изключително токсичен
Според помощник-министъра, от 15-те случая, които все още са в Ботсвана, три са показали леки симптоми, докато останалите не са показали симптоми . Единадесет от случаите са били ваксинирани, докато неваксинираните не са показали симптоми.