Мда. За съжаление това го има във всички градове, просто рядко става публично. Лекарите станаха мизерни заплатаджии, работещи по 8 ч. без да им пука за човешкия живот.случая във Враца ?
Така се прави, ти си за примерАз тъй като съм кривак няма да се тествам и няма да си взимам зелен сертификат, пък било то разписан директно от създателя.
Че той и преди това си е бил. Температурка, главоболие и т.н. - неприятни неща, но съвсем нормални. Както са му се случили сега, така ще му се случат и другата година по това време да речем.Честито! Вече сте имунизирани. Воистина имунизирани, а не като 28% от местната популация.
Точно в тази така наречена болница знам от личен опит, че нещата са така от преди короната. Разказвал съм може би два пъти случая с моята баба, та няма да се повтарям, но точно там се случи. За мен това не е болница, а концлагер. И пак казвам - от преди короната си е така. За съжаление вероятно така ще си и остане. И за още по-голямо съжаление, вероятно по същия начин се случват нещата в повечето болници. За мен лично болниците са места, където ако останеш за повече от 2-3 дни, шансовте ти за оцеляване започват рязко да спадат.Мда. За съжаление това го има във всички градове, просто рядко става публично. Лекарите станаха мизерни заплатаджии, работещи по 8 ч. без да им пука за човешкия живот.
Напротив, означава много. Показва, че тоя човек има скрит / недиагностициран проблем, който изисква спешно лечение. Може да е рак, може да е автоимунно заболяване. Хората не вдигат току така температура без причина. Тя е признак за реакция на имунната система.Искам да кажа, че дори цяла нощ температура и главоболие да има човек, то това нищо не означава от медицинска гледна точка.
Почвай да копайш бункера, не се офлянквай!Относно бункерите и подземните граадове - Мерси съм. Като знам колко дълго ще съм под земята, предпочитам да прекарам оставащото си осъзнато време на слънце.
ай ся влиза бацил тялото го трепе. не е нужно всяка настинка да се диагностицира.Напротив, означава много. Показва, че тоя човек има скрит / недиагностициран проблем, който изисква спешно лечение. Може да е рак, може да е автоимунно заболяване. Хората не вдигат току така температура без причина. Тя е признак за реакция на имунната система.
Аз лично бих се притеснил. По-рано не казваше ли че караш всяка зима бронхит/пневмония не ги помня много. Мисълта ми е, че получаваш усложнение, защото не си вдигнала температура, когато е трябвало.Аз не съм вдигала температура от дете. Това дали значи, че имунната ми система не функционира? Едва ли.. Иначе щяхме да си хортуваме чрез медиум сега.
Напълно подкрепям. Тва да се завреш в отходна тръба, па и да си платиш... кой квот го радваОтносно бункерите и подземните градове - Мерси съм. Като знам колко дълго ще съм под земята, предпочитам да прекарам оставащото ми осъзнато време на слънце.
Не е баш така. Ако е спорадично - веднъж в годината, можем да кажем "бацил е", ама когато е редовно.. Тцъ! Работата е сериозна..ай ся влиза бацил тялото го трепе. не е нужно всяка настинка да се диагностицира.
И аз си мисля така.По-рано не казваше ли че караш всяка зима бронхит/пневмония не ги помня много. Мисълта ми е, че получаваш усложнение, защото не си вдигнала температура, когато е трябвало.
А не е ли възможно да са ти толкова изтормозени белите дробове, знаем от какво, че всеки път да си мислиш, че е пневмония или бронхит, а то да е дразнението от малка настинка?При мен всеки грип е пневмония или в най-добрия случай бронхит. Плюс това си имам хроничен бронхит, но си свиркам - буквално. Е, само когато дишам.
Не вдигам температура никога. Може би там е проблемът. Повреден ми е термостатът.
Не, не е възможно. Не си го мисля аз, а ми го казва лекар, който го чува на слушалка и го вижда на рентгенова снимка.А не е ли възможно да са ти толкова изтормозени белите дробове, знаем от какво, че всеки път да си мислиш, че е пневмония или бронхит, а то да е дразнението от малка настинка?
Колко време е карантината сега? Май я намалиха нещо?Пцр-а е + при булката
Официално 10, неофициално колкото си я направиш.Колко време е карантината сега? Май я намалиха нещо?