етерИум
Well-Known Member
Ваксинирана ли е?Людмила Валиева, фигуристка.
Ваксинирана ли е?Людмила Валиева, фигуристка.
Зелен си още.Ваксинирана ли е?
Ти на колко години беше?Зелен си още.
Ами ти?Ти на колко години беше?
Людмила не я знам, да не е Живкова? Толкова си в час и по останалите въпроси.Людмила Валиева, фигуристка.
Разваляш рахатя на човека. Той си е повтарял мислено Людмила, Людмила, докато е слушал Лебедово езеро на Чайковски...Людмила не я знам, да не е Живкова? Толкова си в час и по останалите въпроси.
Не ги гледай тогава, това е до лично чувство, но са показателни как се движат нещата.Явно е време да издухам прахта от игнор бутончето и да го използвам този път срещу дефето. Нищо лично, просто не съм абониран за тая тема за да гледам разни тенисисти, фигуристки, песнички и закачки от детската градина. Бих помолил останалите да се опитат да не му отговарят много много, за да ми е още по-ефективно игнорчето На дефето бих препоръчал да си отвори негова си тема и да си пише там за спорта, Чайковски и каквото там го вълнува.
Има нещо такова. Все пак е мила на хората.Той си е повтарял мислено Людмила, Людмила, докато е слушал Лебедово езеро на Чайковски...
Сакън! 90% от темите във форума в последната година са негови. Коя от коя по-смайваща. Предоволни сме от полезния му контент.На дефето бих препоръчал да си отвори негова си тема
Очаквано и зле Нанди, замириса ти на кръв и хапеш. И после Ноке те бие по главата да си по-послушна и да не се излагаш... Да не излагаш него, аз ви го направих ментор тоя човек.Сакън! 90% от темите във форума в последната година са негови. Коя от коя по-смайваща. Предоволни сме от полезния му контент.
Стига, бе. Аз те хапя за безразборното пускане на глупави теми от месеци. Миризма на кръв! Уууу, каква зловеща метафора.Очаквано и зле Нанди, замириса ти на кръв и хапеш. И после Ноке те бие по главата да си по-послушна и да не се излагаш... Да не излагаш него, аз ви го направих ментор тоя човек.
Ами ей така, с пръстена на Арабела.Само не разбрах как ти го направи наш ментор?
на гарнирани пити. Бягай мама да те погали по главичката и да ти кажи, че си изключителен.замириса
Признавам, готина идея да се използват превозните средства като цивилни оръжия. То почти стана войната на машинтие. Но не подценявай хитростта на лошите, те със сигурност ще опитат да извъртят нещата в тяхна полза.Клетата ми душа ликува при вида на масовите конвои на свободата.
Споменавайки тоя персонаж от чешкото детско филмче, става ясно, че наистина си 40+. Тъжно, много тъжно.Ами ей така, с пръстена на Арабела.